AVON
Zanima me, kakšne izkušnje imate z Avonovo kozmetiko? Prijateljica mi je ponudila včlanitev v klub Avon, da bi potem lahko prodajala preko kataloga ampak bi se prej rada pozanimala ali kupujete te izdelke, kako ste z njimi zadovoljne…Pa še zanima me, če je to kaj plačano, to je pa sploh nisem vprašala. Hvala za predloge in odgovore!
Sama ne prodajam te kozmetike jo pa s pridom uporabljam. Seveda ne vse kolekcije. Kreme za obraz so mi premastne, parfumi niso po mojem okusu… Redno pa uporabljam njihove svincnike za oci pa senca, maskare, sminke, lak za nohte, sampon…..kopujem takrat, kadar so v katalogu izredne ponudbe po nizjih cenah. Kaksne so pa cene v primerjavi z izdelki v drogerijah pa ne vem, ker tam nikoli nisem kupovala. Tisti, ki prodaja, normalno nekaj zasluži, če ne nebi tega počel.
Ravno sem dobro zacela uporabljati. Imam vazelin in se eno stvar, ki ti kao susi mozolje, samo to se nisem uporabila. Mami ima en kup smink in barvic itd. in obe sva zadovoljni.
Jaz moji prijateljici pomagam, da ima več profita in če sam to prodajaš maš 30% popusta na vso kozmetiko in 20% na ostalo. Je pa ena slabost, vsaj meni se zdi, da je edini način, da dobiš naročeno, po pošti, kar pomeni plačati je potrebno poštnino, ki pa ni spet tako draga, je pa nekaj kar doplačaš. drugače je pa po mojem mnenju bolj kakovostna zadeva od Oriaflame-a.
Lp
Jaz sem tudi članica ampak bolj zato, da lahko sam kupujem in nisem ravno preveč aktivna. Na naročilo imaš določen popust 20% ali več glede na višino naročila. Plača se dostava (door-todoor v nekaj dneh)
naročilo dostava
0-2499 2000
2500-4999 1000
5000-14999 600
15000-39999 300
nad 40000 ni plačila dostave
Kot vidiš moraš kar nekaj naročiti, da se ti pokrijejo stroški dostave + še stroški katalogov, ki jih tudi plačaš po 50 sit na kom in ne grejo v osnovo za popust.
Prvih 6 mesecev dobiš nagrado v obliki njihove kozmetike, če naročaš več kot 15000 sit, če enkrat ne, se ti prekine.
Tako je, če imaš dovolj kolegic, da boš zbrala vsaj za 15000 vsak mesec se ti splača, sploh, če imaš velika naročila. Ali pa če imaš smisel, da se nagažiraš in predstavljaš sosedam ipd. -prestavitve kot pri Tupperware-ju jaz bom verjetno kar nehala s tem, prej nas je bilo par punc, ki smo vsak mesec zbrale trako nekak za tistih 15 jurjev potem pa se ti tega nabere in nimaš več kaj toliko naročat. Nisem pa tip za kake predstavitve.
Smo pa kar zadovoljne s njihovimi proizvodi – recimo krema proti celulitu je dobra (je kolegica probala od Vichy-ja in ni bila zadovoljna) jaz trenutno uporabljam kremo proti strijam (sem nosečka) in je tudi fajn ipd.
Tako, upam da sem ti kaj pomagala.
Lp
Avon je super! Vse pohvale
Hej!
Jaz sem še ena navdušenih Avonovih uporabnic. Edina slabost je dostavna služba ki tu in tam zataji- v smislu da paket brez dovoljenja pusti pri sosedih (hvala bogu da s sosedim nisem skregana in da so mi paket predali). Kar se pa tiče proizvodov pa vse pohvale. Fajn je tudi da imajo barvne karte, da lahko vidiš realne barve in pa testrčke, da ne kupiš recimo “dragega” pudra in šele nato ugotoviš da ne odgovarja tenu tvoje kože. Sicer pa se tudi to da rešiti in sicer z reklamacijo. članica Avona sem dobro leto, uporabljam pa ga v prvi vrsti zase, tu in tam pa kakšno naročilo primakne tudi kakšna prijateljica.
i love Avon 🙂
Kako pa postanem članica? Ne poznam nikogar, ki bi mi predlagal članstvo.
Zanima me še, koliko stane ta katalog, in kolik stane poštnina.
Naročala bi predvsem zase.
Hvala. 🙂
Se da Avonove izdelke kupiti neposredno v kaksni prodajalni ali na sedezu podjetja in ne da bi bil njihov clan?
takšen nakup ni možem, ampak lahko kupiš le preko posrednikov…če te zanima nakup mi lahko napieš mail in se dogovorima.
v prodajalnah ni možen nakup avonovih izdelkov če pa želiš jih lahko kupiš preko mene in sicer da ti pošljem aktualni katalog…tak da me lahko kontaktiraš na mail…[email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.