Najdi forum

Avstralija

Ojla!

Konec marca se odpravljam v Avstralijo za en mesec. Mi lahko poveste kako najbolj izkoristiti ta mesec in videti cim vec. Raje imam neturistične kraje – brez vecjih mest. Hvala za vsako informacijo.

Burja

Oj!

Glej, mi smo bili kakšne 3 leta nazaj tam in smo se imeli res noro. En mesec je bolj malo, čeprav se ga da izkoristit. Jaz ti prilagm naš program, ki smo se ga okvirno kar držali (glej priponko). Drugače ti pa priporočam čim več outbacka;)

Oglasi se še kaj, pa da načnemo kakšno temo na Avstralijo.

Lp, Gricko

Bayron bay – Severno od Sydneya… kao hipi mesto… Drugac tudi Cairns na severu je za zurke mega… Pa pol Mt. Isa… na sredini in seveda centralni del!

no sej jest grem šele polet sam ti pa lahk pripnem kej uporabnega !
to sva nardila skupi s frendom ki greva v avstralijo za en mesec !

Hja en mesec je malo pa tudi ni, odvisno kaj nameravas poceti. OK, rekel si neturisticno. V Avstraliji je tako, da je skoraj vsaka neturisticna stvar praviloma tudi zelo oddaljena in posledicno tudi drazja. Sam bi ti svetoval, dve varianti in sicer:

-zahodna obala od

En mesec kljub temu ni tako malo in se da videti kar nekaj zanimivih stvari.
Pri izbiri poti pa ti svetujem, da malce vecjo pozornost posvetis tudi vremenu, predvsem, ce se bos odpravil v tropski del Queenslanda (Cairns in visje) ter nato proti Tennant Creeku, saj zna biti vreme se posebej na severu zelo nepredvidljivo in ceste zaprte tudi po vec dni/tednov. OK, poglej si priponko, v kolikor pa bi zelel izvedeti se kaj vec pa imas zgoraj tudi moj email.

Lep pozdrav

New Report

Close