Avstrija
od Kike mal naprej..ja vse mlade mamice zelijo tja, kjer je baje za otrocke vse ceneje in okej kvaliteta…Ko prides na krizisce..kjer je levo Kika..gres ti desno..ne mores zgresit..drugace pa alt..pejd kle na forum starsi starsi..in postavi enako vprasanje, ti bodo mamice tocno vse povedale, ker sem jaz ze malo pozabila..ja leta so minila ko so bili moji otrocki dojencki;))baje je spotoma sedaj se nekaj novih trgovin..za otroke..pejd ke..res ti svetujem..forum starsi-starsem postavi vprasanje kar te vse zanima..in hitro ti bodo pomagale…
opsssssssssssssssss……….
pol boš pa noru……..alti, pazi je pazi…prihaja v najboljša leta……..
kaj v lublani nimate nobene štacunce……….
a veš, …ti ji povej, da je vse bonuse za pohajkovanje po trgovinca porabila do poroke….hihiihihihihi
ker te ima zdaj na skušnji….spomni se mal na našega saškota……dobi ultimat in pufffffffffffffffffffffffffffff….kmalu ti bo še jedilnik začela pr4edpisovati…in boš še kašco začel papati…hihihi
POGLEJ NAJU S PREVRŽKOM!!!!!!!!!!!!! SE NE PUSTIVA SPELJATI, KER NAJU NOBENA NEČE ZAPELJATI…HIHIHIIHIH
zdaj pa pot pod noge…hihiih
no viš…te že preizkuša, do kam lahko seže………
pa ne puši sonči, ki te hoče na oni drugi forum spravit…….pomisli, da bo okrog tebe en kup mladih zahtevnih mamc…….saj boš še znorel………….ej pazi, zdravje je Tvoje…..hehheheh
a pa veš, da je danes v Celovcu vse zaprto?????hihi
lp
Poznamo mi tega Sončija! ;-)))
In,da bi prosto soboto zapravljal za čakanje pred jodlarskimi gešefti…..ajme prijatelj….greš uspešno po poti našega frenda Saškota!!!
Posluši Razota in mene!
Če hoče it babnca zapravljat,naj pač gre!Sama!In to popoldne ob delavnikih!Tist cajt se pa lahko mi kje dobimo…pa najmanj kaj spijemo…da ne rečem kako postrvico upecamo!
;-)))
OOOOO..le cak se ti mene..ce se slucajno dons srecava..bos vidu ti staro…uffffff…prekotalorolala te bom..naprej in nazaj..pa sam zacvil..tvoja zena mi bo pa pomagala..brez skrbi