Avstrija
nehi sanjat………..
OK TI OBLJUBIVA, da bova midva tudi zate eno pupco našla…tak če nas tvoja zaloti…boš ti pač čisto nedolženo not padu………….bova pač rekla, da mava midva s sprevržkom pač rada skupinsko..hihiihihih…in da sva te sicer nagovarja…ampak ti si pa TRDEN MOž KOT SKALA…hhehheheh
pol je bomo pa v kakšne baby shoping poslali, mi pa hop…………….saj si verjetno že pozabil, kak je drugje…………………
ne seri ga, se ti bo tiček čist po meri tvoje ukrivil in potem resnično ne boš več mogel tam, kjer je boljše…hihihihiihi……pa še zarjevel ti bo z leti…..hehheheheheh…če boš samo doma čakal………to pa vem iz prve roke…hehehehhe
alti…..zdaj pa zenkico pokliči, kakšenga jurčka primakni in naj lepo gre na avtobus in v šoping…ti pa v avto in se dobimo………………a veš kakšne so bejbe v BTC……..bomo imeli problem, da te potem domov spravimo…hihiih
čao
C&A je odprt vse delovne dni v tednu (do 18h, mogoče celo do 19h) plus v soboto od devetih do petih popoldan.
Marskidaj se najdejo zelo ugodne zadeve, bi pa priporočila še obisk H&M na Alter Platzu (čisto blizu, par minut peš), pa še Woolworth oz. Quelle. Poleg tega imajo precej ugodne cene v Kik textil diskontih (jih je več po celem Celovcu, eden je zraven Merkurja) – kvaliteta sicer ni super high, a za malčke je v redu, ker zadeve tako ali tako prej prerastejo, preden jih uspejo zguliti. Tam sem kupila že kar nekaj stvari za naši punci in sem zelo zadovoljna.
alti…ne nasedi…………………..
a veš kaj…….naj je sonči pela, ko že ve, da ni zaprto……naj se onidva razpravljata, zakaj je šla, medtem ko trgovino prenavljajo….
sploh pa počaki na razprodaje……..in bomo tusie peneze, ki jih boš skril porabili v kakšnem nicht klubu……saj veš one srenice v tangicah in ob šstangicah…………ufffffffffffffffffffffffffff…..boš vidu, kak nam bo všeč……
tam nas pa ne bodo samo rajcale…heheheh
alti…bod dec!!!!!!!!!!!!!!
Okej bom jaz vozila..skozi center bos moral..in ko vidis Kiko..vidis vse..spotoma..en mal naprej al nazaj..je polno tega za zapravljat;))..jaz se vedno orientiram po Kiki…
Joj ne..bemti..kaj ce se je kaj spremenilo..kaj dopolnilo..preokrozilo..naj pove kdo ki je bil nekaj casa nazaj..ej..saj ni hudic da ti tam na forumu ne bo res nobena do konca sluzbe kaj napisala…bo..bo…