Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Avstrija bo ukinila zakon obveznega cepljenja

Avstrija bo ukinila zakon obveznega cepljenja

Točno to sem govoril že pred časom, da bo ta neumnost padla v vodo, pa ste zagrizeni covid idioti orgazmirali na to. Zdaj pa v jok in na drevo užaljeni nategnjeni majmuni, ki ste mislili, da bo to uvedeno še pri nas.

Zdaj se jih je večina iz strahu precepila… zdaj so ugotovili zmoto???

No, čisto prav jim je. Z glavo tiščali skozi zid tudi potem, ko je že bilo jasno, da proti omikronu cepivo sploh ni učinkovito in ko so v veliko državah že sporoščali ukrepe. PRVOVRSTNA BLAMAŽA SVETOVNE KLASE.

ZATO PA JE BILA USTVARJENA PRISILA. DA JIH JE ŠE TOLIKO STOPILO V VRSTO. GENOCID LJUDJE. GENOCID.

Od kje vam to?

Cepljenje je že obvezno, kazni pa bodo po 15. marcu.

Hitler bi bil ponosen.

Odgovor na objavo uporabnika
od kje vam to, 13.02.2022 ob 21:10

Od kje vam to?

Cepljenje je že obvezno, kazni pa bodo po 15. marcu.

JE SE PA DOGOVARJAJO O ODPRAVI… BERI GLUPONJA! In pišete gluponje kazni bodo od 15.3. hkrati pa navijate, da so kaznovali gostinko in gost, ker je gost krśil zakon… Kako kazni prej??? Gluponje!!!!!!

Politiki niso krivi, da je 90 posto ljudi debilckov. Ok bila je korona, vsi smo bili v nevednosti, ok prisla so cepiva, z upanjem smo gledali naprej…potem je slo pa vse samo na dol. Cepiva so neucinkovita in ziv bog ne ve kaj sploh so ta cepiva, medtem so  naumili razne green ovcje clanske aplikacije prebolel, cepljen, testiran za v kafic, v trgovino, kino. No ocitno cepivo deluje na svobodo ovcje crede, da se ovce ne izgubimo…ce ze na virus ne, vsaj nekaj no. :))

Tale yram pa je totalno f..

New Report

Close