Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avstrijska krema proti bradavicam

avstrijska krema proti bradavicam

Pozdravljeni,

govori se, da ni proti bradavicam na dlaneh nič tako učinkovitp kot neko mazilo, ki se ga da dobiti v Avstriji. Ker imam teh virusnih bradavic iz dneva v dan več, je skrajni čas, da si ga priskrbim. Zato bi bila zelo hvaležna, če bi mi kdo povedal natančno ime in približno ceno tega. Moram natančno vedeti, ker ne govorim nemško, hočem pa se izogniti nesporazumom, saj vem, da vsi razumejo angleško, pa vendar.

Hvala vnaprej.

Pred enim letom sem to našla na MON-u:

kapljice MARQUART (Warzenmittel)

To zdravilo je pri nas 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pomagalo.

Collomack…nisem pa sigurna, če se dobi v Avstriji, ker ga kupujemo v Nemčiji. Pomaga pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}…meni ni pomagalo nič druga. Je pa kot nekakšen lak za nohte in parkrat namažeš na bradavico in ta za vedno izgine:)

Lp

marquart

je ta zadeva uporabna tudi pri otrocih?

Hčerka je pri 5 letih dobila trdoživo bradavico na nogi.
Na debelo je treba namazati okoli bradavice z vazelinom in samo bradavico potem namazati z malo kapljico kisline. Čez nekaj časa jo je začelo neznosno srbeti. Zato je to bolje narediti tik pred tem, ko gre otrok spat. Zjutraj ni nič več čutila. Mislim, da sem morala čez en teden spet namazati in potem se je odluščilo, kar je ostalo od bradavice in je izginila. Navodila so bila v nemščini.

Vsak splošni zdravnik ima v ambulanti tekoči dušik, postopek je hiter, malo zapeče in čao, greš domov in če bradavica res ni ogromna se ne ponavlja, ni treba več nazaj.

Včasih je bilo drugače, ko si moral na polikliniko za tako stvar.

New Report

Close