Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute AVSTRIJSKI KREDIT ZA GRADNJO V SLOVENIJI

AVSTRIJSKI KREDIT ZA GRADNJO V SLOVENIJI

Zasledil sem, da se veliko Slovencev zanima za kredit v Avstriji in bi rad dodal svoje mnenje. Sem upokojenec, delal sem v Sloveniji, Nemčiji in Avstriji, ker v Sloveniji po odsluženju največje časti (JNA) nisem dobil dela, ker mi vest ni dopuščala, da bi se pustil vpisati v komunistično partijo. Z poštenim in trdim delom sem prihranil nekaj denarja in ga naložil v nepremičnine v Sloveniji.
Sedaj, ko naša vlada obljublja drugo Švico in zatrjuje da nismo potrebni tuje pomoči, ker še lahko znižamo minimalno plačo in pokojnine ter obdavčimo tiste, ki so si z garanjem ustvarili svoj dom, razmišljam, da bi moje prihranke aktiviral in zopet gradil, ne pa samo flancal, kot naša izvoljena levica, ker jaz mislim, da nas bodo le delo in investicije popeljale iz gospodarske krize .
Torej sem se podal na povpraševanje za kredit na naše slovenske banke. Kot jamstvo sem ponudil moje neobremenjene nepremičnine, ki so vredne najmanj 5 x več, kot sem prosil kredita in obroke bi plačeval iz dolgoročne pogodbene najemnine, ki pravtako presega višino mesečnega obroka. Nekaj najemnine in celotna pokojnina bi mi ostali za življenje in nepredvidene stroške.
Odlično, vse v putru, sem si mislil in verjetno tudi marsikdo od vas, ki to berete; pa zdaleč ni tako;
Vso to 100% jamstvo v nepremičninah za slovenske banke nima nobene vrednosti, če niste prava oseba in na pravi strani. Za navadne državljane; delavce in upokojence šteje za kreditno sposobnost samo plača in pokojnina ne pa varno in sigurno imetje v nepremičninah.
Seveda, če ste levičar z znanim imenom (tajkunskim ali lopovskim) vse to za vas ne velja. Če ste na »LEVI STRANI« ne potrebujete nobenega jamstva ali pa v najslabšem primeru zastavite objekt, ki ni vaša last in ga nameravate šele kupiti, kredita pa ne rabite povrniti, ker vam ga bo banka odpisala ali pa ga bomo poplačali davkoplačevalci. Na ta način so mnogi politični privilegiranci levice dobili na desetine milionov »kreditov« in jih poskrili po davčnih oazah, pošteni državljani Slovenije pa morajo iskati kredite v tujini, da svojim družinam omogočijo osnovno preživetje.
Iz lastnih izkušenj lahko povem, da prav vsaka avstrijska obmejna banka prijazno sprejme vsakega kreditojemalca iz Slovenije, večino govorijo tudi slovensko ali hrvaško, ter se potrudi ustreči vašim željam in možnostim. Seveda zahtevajo tudi jamstvo, ki pa je lahko kakršnakoli nepremičnina ali premičnina, najemnina, plača, pokojnina ali poroštvo. Obrestna mera je odvisna od vašega jamstva in se giblje od 2,5% do 6%. NUJNO PA OPOZARJAM, ne poslužujte se naših posrednikov, ki jim je edini cilj njihova mastna provizija.
Korajža velja, stopite sami čez mejo, splačalo se vam bo.
Lep pozdrav
Rofra

Zdravo,

ali bi lahko dobila kontakt oziroma nasvet na katero avstrijsko banko ste se obrnili?

Hvala, lp,

devetka

Posojilnica-Bank Bleiburg/Pliberk
9150 Bleiburg/Pliberk
Völkermarkter Straße/Velikovška cesta 1a
Tel.: 0043 4235 2583

Želim Vam uspešno odobritev kredita.
lp.

Zdravo,

hvala za odgovor. Imam še nekaj vprašanj, ki pa bi jih raje zastavila na privat mail, če vam to odgovarja.

Če ste za, mi prosim napišite vaš mail.

Hvala,lp,

devetka

Živjo,

sem kar poklicala v banko in dobila vse potrebne informacije. Vseeno hvala!

Pozdravljeni!

DEVETICA a na tej banki Bleiburg govori kdo slovensko?:=)
Tudi mene zanima stanovanjski kredit v avstriji?:=)
Kkakšna dobra informacija in še kakšen kontak dobre banke bi mi prišlo prav:=))

Hvala za pomoč in odgovore:=))

LP

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če se da na omenjeni banki v Pliberku dobiti npt. 10 letni hipotekarni kredit z zastavo nepremičnine tudi v primeru, da imaš službo za določen čas (samo za 3 leta)?

Hvala!
Lp

No lepo napisano ampak jaz imam problem in sicer delam v Avstriji imam bivališče v Avstriji rad bi pa dobil kredit za gradnjo oz nakup hiše v Sloveniji in do zdaj sem naletel na same negativne odgovore češ da nimajo javstva in ne dajejo kreditov za ausland prosim za kakršnokoli informacijo lp

New Report

Close