Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avto avto

avto avto

Pred našo osnovno šolo starši dobesedno tekmujejo z avtomobili, kdo ima boljšega. Eni jih menjajo kot hlače. Sama pri sebi si mislim, ja bahajte se, meni je važno, da mi dela tako kot je treba, pa čeprav ni “ganc” nov. Ste vi tudi med bahači ali ne daste kaj dosti na to?

Kako pa se to vidi, da se bahajo? A parkirajo pred šolo, stopijo iz avta in ustavljajo mimoidoče: “Poglejte kakšen avto imam”?
In da tekmujejo med sabo? Kako, se vsako jutro pregovarjajo. “Glej, moj je boljši od tvojega”?

Ali imaš pravzaprav samo ti problem s prikrito nevoščljivostjo, ki si je ne priznaš in jo zdraviš tule po forumu?

ne prenesem, da kdo svojega mulca pripelje v boljšem avtu kot jaz.
pa se ne baham … samo tako čutim

Veš da ne opazim avtov in da bi se kdo bahal. Ja standard je načeloma kar dober a kaj potem. Saj ni samo pred vrtcem, je povsod. Kup jamra, avtomobili pa večinoma višjega ranga.
Jaz sem s svojim res zadovoljna, tako da tudi če je poleg mene Porsche cayenne ali BMW me ne gane. 🙂 So lepi, jih pogledam in to je to. 🙂

Mislim, da si favš, ker imajo drugi boljše avtomobile. Mogoč bi se eden bahal, izmed stotih, več pa sigurno ne. A misliš, da imajo čas, ko peljejo svoje otroke v šolo, nato pa direkt v službo.

Pa koga briga sosedov avto? Jaz za tiste, ki jih pogosto menjajo sploh ne vem kakšnega imajo. Bi pa tudi jaz imela kaj novejšega. Pa ne zaradi okolice ampak zato, da bi bil bolj siguren. Moj je ze v letih in z ogromno km in nikoli ne vem, kje me bo pustil.
Eni vlagajo v avte, drugi vlagamo v stanovanja, tretji v počitnice….pač vsak si sam določi prioritete(v svojih zmožnostih). Edina stvar, ki me zmoti je, ko nekdo jamra da je še vedno v najemu, pred blokom pa dva nova avtomobila.

Hahaha, a mene gledaš? Imam vsakih par mesecev drug avto, vsi glanz novi, ampak noben moj… službeni 😛

Tudi jaz sem pomislil na to; pred šolo oz. šolami je vedno gneča avtov – a iskreno ti povem, da si tudi za enega še nisem zapomnil. Pa je tam marsikaj.

No, zanimivo. Jaz sploh ne opazim, kakšni avti so pred šolo. Vem, da je vedno gneča, komaj se kam stlačiš, a če zdaj pomislim, tudi za enega ne znam povedat, s kakšnim avtom se je pripeljal.

Hodim se vsak dan bahat pred vašo šolo. Pa sploh nimam otrok. Imam pa super avto

New Report

Close