Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Avto bom prodala, ampak….

Avto bom prodala, ampak….

Potrebujem nasvet.
Avto je letnik 2002,Peugeot, ki je delal do sedaj brezhibno, zdaj pa se je pokvaril in je na servisu. Med tem pa mi je potekla registracija. Avto imam namen prodati. In zdaj sprašujem, ali naj ga po popravilu registriram in dam v prodajo, ali je bolje glede mojih stroškov, da ga kar pustim neregistriranega in odjavim iz prometa ter takega dam v prodajo. Sicer imamo še drugi družinski avto. Ker se ne razumem na te zadeve, potrebujem vaš nasvet. Kaj bi vi storili v mojem na mojem mestu?

Hvala v naprej.

Jaz bi prodal neregistriranega. Itak vsak more zase plačat zavarovanje in cestnino, le tisti tehnični pregled preostane.

Pri avtu tega starostnega ranga, se človek že počasi vpraša, ali je avto čisto zares tehnično brezhiben. Zato bi čisto iz psihološkega vidika bilo verjetno narediti tehnični. Ostalo pa kot pravi predhodnik… ne delaj si nepotrebnega drla (in stroška).

nova
Uredništvo priporoča

Narediš samo tehničnega. Tistih dobrih 30€ se ti ne bo poznalo. Boš pa lažje prodala

Hvala fantje.

Prodajanje takih avtomobilov bi morali biti kaznivo po zakonu. Gre za čisto poslovno goljufijo in še za ogrožanje varnosti v prometu. Jaz bi za brezvestne prodajalce nevarnih kant uvedla strogo zaporno kazen. Ljudje ste res ene svin.je. Stalno se nekaj pritožujete čez politike, uradnike, trgovce, sami ste pa še bolj podli. Za par evrov ste sposobni ogoljufati in ogroziti sočloveka.

Vdihni in preberi še enkrat, kolerik. Avtorica ima avto zaradi okvare na popravilu, ko bo popravljen, ga bo prodala – z narejenim tehničnim. Kje ti vidiš nevarno kanto?

Eat your snickers.

Vdihni!
Ti žolčnik nagaja, kajne?

New Report

Close