avto hiša
To je predvsem odvisno od zalog, pokliči in se točno pozanimaj za model ki te zanima, pa ne pozabi na opremo….od tega je tudi odvisen dobavni rok. Če si zahteven pri opremi, barvi….se lahko precej podaljša….

Pazljivo kaj pocne Avto Debevc Trzin.
Zavarovalnica zadnje case noce izplacati dela servisom ker so zneski previsoki, potem servis pošlje račun stranki ker lahko izda izvrzbo! Ce te zanima kaj sem dozivel pri njih beri naprej.
Pri menjavi luči za avto v vrednosti 1300€ preko zavarovalnice, vse polomijo zaračunajo nove stvari, dvomim da je luč sploh nova! Luči pritrdijo z vezico, vijak vržejo na sedež in predajo avto stranki v takem stanju! Ko sem prevzel avto so pozabili zamenjati led žaromete iz starih v nove. Še enkrat sem moral do njih da jih niso vrgli proč!
Pri ponovnem obisku preko zavarovalnice smo menjali ogledalo. Čez pol leta me kliče in reče da jim zavarovalnica ni plačala ker sem dobil izplačilo s tem da zavarovalnici niso poslali računa tudi ni vedela kakšen sploh bo račun njihovih storitev. Pošljejo račun po 10 mesecih potem ko smo že z zavarovalnico zaključili. Oni bi radi še dodatnih 120€. Očitno bi radi dvakrat kasirali in ukradli stranko za eno in isto stvar! Zelo slabe izkušnje nestrokovna montaža in odnos! Nadomestnih vozil nimajo!
Racun so izdali danes storitev opravili kao danes brez odprtega naloga za servis brez mojega podpisa.
Čakajo kako se bo situacija rešila potem pa kasirajo in kradejo strankam denar ker zamudijo roke za izplačilo ker vejo da lahko s tem polno zasluzijo! Račune izdajajo po 10 mesecih in pričakujejo da bomo za 10 mescev nazaj plačevali ker je pač G. Sebastjan Urankar takega mnenja!