Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avto klima slabo deluje

avto klima slabo deluje

Nedeljski pozdrav.
Informativno vprašam…preden kličem na servis avta.
Imam klimo(ročno), sedaj ne hladi tako kot bi morala, na prvi stopnji hladi kot če klime ne prižgem, skoraj no.
Pred dnevi je mi je “serviser”, zamenjal plin, ter neko gumico, pa še vedno nima prave moči. Vzel mi je 80 eurov.
Kaj naj naredim, ali je imel kdo podoben problem?
Sem v finančni stiski, klimo pa obvezno rabim zaradi majhnega otroka, saj sem veliko na poti z njim…
Kakšen nasvet?

Upam, da imaš moža omaro in naj on pelje avto nazaj k “serviserju”. Tudi če kje pušča (če bi puščala ful, bi opazil takoj, ko je začel polniti), ne bi smelo iti tako hitro. Ja koliko časa je pa rabil za ono gumico zamenjat, cel dan? Meni je za polnjenje vzel 20 evrov … verjetno tudi pri meni nekje spušča, ker je bil sistem skoraj prazen. Vendar me je opozoril, da bomo pač videli. Zaenkrat dela (dva tedna).

a reže (luknje, kjer piha ven po avtu9 so sščosščene?
lahk je kompresor bolj bogi ni zato slabše hladi

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Pri meni je bil kriv hladilnik. Šele ko so tega menjali, je klima spet delala. Je pa ornk strošek… Pa itak se je to zgodil 2 meseca po poteku podaljšane registracije.

Najprej se spusti barvilo v sistem, da se vidi, če kje pušča in šele nato plin!!!! In 80 eur je preveč, na Dolenjskem je to od 40 do 60 eur. Takoj nazaj!!!!!!!!

Če ti je napolnil klimo … ti je zamenjal tudi filter ????

Koliko je bil strošek “hladilnika”, informativno?
Hvala

Lani je bil plin menjan, 50 eur- pa je delala čez poletje, super, hladno.
Letos ponovno napolnjen plin, pa dela en drek…oprostite izrazu, jezna sem in žalostna hkrati, saj ko si finančno na tleh, ti mora še kaj ponagajat.
Hvala za odgovore, če se spomne še kdo česa…
Morala bom na srevis, to vem, samo dodatnih 200 eur bo težka.

Na S60 je bil enak problem in smo ugotovili, da kompresor od klime ni delal. kar velik strošek ampak smo zamenjali in klima dela kot treba.

Saj to lahko takoj ugotovi – ko je v sistemu dovolj plina, kompresor, če je izpraven, dela, in tudi klima začne takoj hladit.

Pa saj je menda kekec preizkusil, ali hladi? Meni je že vmes pustil teči motor in takoj, ko je nafilal deset procentov, se je kompresor vključil. Najprej je dal barvilo, ampak na prvi uč ni nič spuščalo, vseeno je lahko kje kak luft, ki ni opazen tako na daljavo, ampak je treba avto dvignit.

kako se sčistijo te reže? hvala

kako se sčistijo te reže? hvala[/quote]

sesalc, kompresor, itd…tiset reže, ki so v kabini, skoz katere piha/prihaja zrak, dane bo kakih nesporazumov

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Najprej peljal avto da so za 50€ napolnili plin + barvilo, čez 3 dni šel na servis in so rekli da plin pušča. Dali so mi dve opciji 250€ popravilo pri nekem njihovem partnerju ali 450€ za komplet novo zadevo

New Report

Close