Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avto na akumulator

Avto na akumulator

Moj petletnik že od morja naprej teži, da bi rad jeep na akumulator, ker je tam videl neke nemške otroke, ki so se vsak večer furali gor in dol ob obali. Jaz sem seveda proti, toda sedaj je navdušen tudi mož in glede na to, da imamo še dvoletnika bi radi, če že, kupili dvoseda.

Ali ima katera tak jeep in ali je vreden vsega tega denarja, ki ga zanj odšteješ!?

Oziroma še boljše, kakšne negativne stvari, da bom argumentirala svoj NE otrokom in možu!

Hvala in lep dan!

Poglej na http://www.eigrace.com, imajo trgovino v BTC hala A

– je predrag :-((
– zdaj bo zima in vsekakor ni pravo vreme za vožnjo z avtomobilom :-))
– otroci imajo že tako preveč energije, ki jo sedeč v avtu nikakor ne bodo porabili (raje kupite kolo, skiro…) ;-))
– že tako se premalo gibljejo (hodijo in tečejo), ker nam itak zmankuje časa 🙁
– na kakšne daljše sprehode ne bo šlo, saj se izprazne baterija 🙁
….
No to so glavni razlogi, ki sem jih jaz navedla, da moj malček ni letos za rd dobil tak avto. Ali bo drugo leto tudi palilo?

Ta pametna, a ti pa mogoče peš hodiš?

Moj mož ga je letos prinesel 4 letni hčeri.

Na avtomobilu piše do 6 let,,,pa je še za 4 letnico skoraj pretesno.
Zadeva je težka kot hudič,,pa v garažo- pa iz garaže. Hrbtenica ti stran pade pa še ogromno prostora ti zavzame.

Zadeva je kar hitra, tako, da skoraj tečeš za otrokom…Preden prideš do igrišča greš ob pločniku…skoz moraš pazit, da otrok kam ne zaluta,,,recimo pod kakšen avto…saj veš kaj hočem povedati, otrok je nepredvidljiv.
Da bi na pločnik gor in dol…pretežko.

Se pa tudi hitro naveličajo….še prej pa starši.

Pri nas so se ogromno vozili z njim po dvorišču. Na cesto jih nisem pustila. Imeli smo takega za enega otoka.

??
Že res, da sem pametna, ampak tok, da bi razumela tvoje vprašanje pa spet ne :-((

Pri nas tudi imamo avto za enega otroka – je na 12 voltov, kar pomeni d prestavi in rikverc. Je kar hiter, če vozi z drugo, šli smo pa večkrat na sprehod do mesta in nazaj – cca 1 ura vožnje in zdrži brez problema.

Če boste kupovali, kupite motor in ne avto – dalj časa ga lahko vozi in kupite 12 voltnega, ne 6, ker s tistim res ne moreš nikamor, ker gre prepočasi in je tudi hoditi težko zraven.

Drugače pa – naša je stara 6 let, je kar velika in mislim, da bo drugo leto že problem voziti ga.

Kupili smo ga pa od Perega – mislim, da je v Trzinu firma Mami, ki so direktni uvozniki teh strojčkov in smo ga dobili malo ceneje kot npr. v Baby centru.

Pa garažo morate imeti. Mi imamo enoseda Feber (kupljen rabljen), pa je komaj šel čez vrata dnevne. Dvoseda ne bi spravili niti v stanovanje ali v klet. Imamo pa 6v in gre res kar počasi. Je pa bil mali star 2 leti in 3 mesece in se je takoj vozil, ker je še isti dan pogruntal gas in rikverc. Drugemu sinu pri 2,5 letih še nič ni jasno kaj mora početi, razen tega da sedi v avtu.

New Report

Close