Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avtobus LJ – Brnik

Avtobus LJ – Brnik

Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje: kmalu bomo potrebovali prevoz iz LJ do letališča Brnik, razmišljamo, da bi šli do letališča kar z avtobusom iz Ljubljane.

Na spletni strani sem videla, da vozi avtobus vsako uro. Zanima me, če ima kdo izkušnje in mi lahko pove, če je smiselno, da se rezervira karta prej ali je v redu tudi če šele na dan odhoda?

Pa še eno vprašanje: opazila sem, da je več lokacij v Ljubljani, kjer so navedeni odhodi – nam bi prišla v poštev npr. postaja AMZS, pa me zanima, če avtobus v vsakem primeru ustavi na postaji? Ali samo v primeru, da je prej kupljena karta z odhodom iz te postaje?

Če je kdo pred kratkim potoval na ta način, lepo prosim za odgovor!

Hvala!

Karto kupiš na avtobusu brez kakršne najave prej. Je to redna linija za prebivalce krajev skozi katere pelje. Gneča je odvisna od dneva in ure.

Postaja pri AMZS je njegova redna postaja, pa če kdo vstopi ali ne.

Karte ne rabiš kupovat vnaprej, ni ne vem kako poln avtobus, glede postaj pa ne vem. Vem pa, da pri nas ne ustavlja na vseh postajah.

Odvisno, koliko vas gre, ampak uporabni so tudi kombi prevozi, ko te pridejo iskat na dom in te tja potem tudi oddajo. Recimo Markun in podobni.

Ne vem, če ustavi ravno pri AMZS-ju. Vsaj svoje čase je ustavljal pri Stadionu Bežigrad.

Midva za prevoz na Brnik iz Lj vedno rezervirava taxi tima ekspres ali nekaj takega. 20 EUR stane, da te pride ob željeni uri iskat domov pred hišo in te vrže ven pred vrati na letališču. S kovčki in ostalo šaro mi je to daleč najboljša možnost. Ne verjamem, da bi avtobus za dve osebi prišel kaj dosti ceneje.

Če vas ni preveč za en avto, potem bi jaz na tvojem mestu preverila to možnost. Moraš pa povedati, koliko prtljage imate, da bodo poslali dovolj velik avto.

Hvala vsem za pomoč!!!

Enkrat bi ga rabil pa ni vozil. Narocil taxi in podelil se z ostalimi puncami, ki so cakale na avtobus.
Ker avtobus pac ne vozi vedno kadar so leti.

Super!

Ja, tudi jst sm uporabla zdele k smo šli v Egipt tale Time taxi al kako je neki tima, neki tazga, pa je blo pocen, je blo sam 7 eur na osebo ker ns je blo 5 u avtu,drugi so pa hotl ful keša met…Semi zdi da so iz Ljubljane

New Report

Close