Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Avtobusna postaja Maribor – Kriminal in obupno stanje

Avtobusna postaja Maribor – Kriminal in obupno stanje

Pozdravljeni!

Zanimajo me vaše izkušnje z avtobusno postajo v Mariboru, saj vidim da je celotno stanje na res obupnem nivoju. Že čez dan se tam zadržujejo sami problemaši, cigani. đankiji in ljudje z družbenega dna. Da ne govorim o varnosti ponoči, in da imam sam 2 izkušnji, 1x so mene in kolega hoteli ob 11 zvečer oropati neki problemaši ali đankiji, in to kar 5 komadov. Pa tudi policija ni nič kaj prisotna, glede na to da res avtobusna postaja v Mariboru kar kliče po tem da koga zabodejo ali celo ubijejo, rop je še najmanjša stvar. Kakšno je vaše mnenje o naši ljubi avtobusni postaji na Mlinski?

Lp

VRNI SE,
socializem, komunizem, ali karkoli je bilo v letih:

1945-1990

nikoli ni bilo v Mariboru problemov z varnostjo, ne ponoči, ne podnevi. Ponoči si se lahko sprehajal iz Kamnice do Tezna in od Pohorja na Meljski hrib…po Stražunu in Betnavskem gozdu. Povsod.

Bil je red?
Hvala tebi Edvard, Maček, Vinko; Pepca….vsem.

In danes?
Točno to je kar pišeš.

Zanimivi so bili tisti časi. spominjam se, da so tudi kurbe polovili in pozaprli kadar je prišel na obisk kak višji partijski funkcionar.

Točno to. Kurve so pozaprli. Danes pa ti f*uk ponujajo za 15 € za vsakim vogalom.

Vas čisto razumem ! Iz kletke ste prišli na svobodo pa je niste vajeni in želite nazaj v kletko, kjer so vas ahtali jugo-vojska in politična milica pa komunisteki, ki so vsakega nepridiprava poslali na Goli otok.
Na granici ste pa imeli kar srbske in črnogorske paznike, da ja nebi kateri ušel ! No ja saj v tem primeru ste bili sigurni. Namreč na mejah so tudi tu pa tam koga kar ustrelili in kaj potem !>))) Glavno, da ste imeli mir doma, a neda ?!>)))
Morali se boste sprijazniti z dejstvom, da živite v Evropi in ne več enopartijskem enoumju !>))

Ti si posebne vrste umetnik. Ni dolgo, ko si kritiziral odločitev Evropskega sodišča o zadevi z izbrisanimi, sedaj pa kličeš po obnašanju v Evropi. Daj strezni se že enkrat in ne bodi pavliha. Zaman se napihuješ za političnega okostnjaka.

Švaba_______ Moraš sebe bolj pogledati, ko nimaš argumentiranega odgovora, greš na osebno raven podcenjevanja.
Imenuješ sam sebe ŠVABA , tukaj pa predstavljaš najbolj zadrtega levičarsko-komunističnega pristaša !>)

Brez argumentov se po forumu sprehajaš ti in se z vsakim svojim komentarjem bolj smešiš. Kaj tebi to mar, če je nekdo levičar ali desničar!!! Raje podajaj korektne komentarje, če ne je bolje, da si tiho, se ti vsaj nihče ne bo mogel posmehovati. Forum je namenjen vsem, ne samo levičarjem ali desničarjem, zato so tvoja pričakovanja umobolna, ker te moti kdo je kdo. Forum ni prostor za iskanje somišljenikov, zato se ne sprašuj kdo je kdo. Kdo se bolj spušča na osebno raven podcenjevanja kakor ti sam. Še mojega nicka si se lotil. Koga jaz predstavljam je moja osebna stvar, interesov tvojega poraženega političnega Boga, zagotovo ne. Po mojem globokem prepričanju si moje podpore ne zasluži in do te svoje odločitve imam polno pravico. Ti kot politični zaslepljenec tega ne boš nikoli dojel.

Kakšno je vaše mnenje o naši ljubi avtobusni postaji na Mlinski?

Prvič: Preprazna in neizkoriščena.
Pod nujno je potrebno podražiti bencin na 5 € / liter, tako bo postaja postala bolj izkoriščena.
Velja tudi, da bi tja preselili tržnico in tako bi se rešili problemov z marelami , prostor pa bi se dal pregraditi v dve etaži. V zgornji bi bil stalni črni kramarski sejem z galerijo.

Na galeriji bi se uredila govornica za gospo teto Vesno Vuk Godina, ki bi lahko od tam nagovarjala občane Maribora in dajala bi nasvete novemu gospodu županu Fistravcu.

Mariborčani imate takšno avtobusno postajo kakšno ste bili sposobni narediti !!! Če niste z njo zadovoljni ste si sami krivi, saj sedaj več ne živite v komunističnem enoumju , temveč v demokraciji in Evropi kjer imate pravico tudi kaj samoiniciativno narediti v izboljšanje svoje avtobusne postaje !!!>)))

Janša ni dal dnarov od sebe,

Janković pa jih bo dal še manj.

Gospodje, dajmo preit k bistvu teme…

Moje vprašanje se je glasilo o stanju Mariborske avtobusne postaje in vaša mnenja….

LP

Primerljivo z zasedenostjo in današnjim režimom v še obstoječih industrijskih objektih: Metalne, TVT, MTT, Elektrokovine, Stavbarja…..

…..pa še o stanju. Zdi se mi, da je primerno vzdrževana in nudi primerno in toplo zavetišče brezdomcem.

Kaj in čemu se čudiš Martin?

smrt še živim komunistom in vsem postkomunistom-komur ne ugaja pravica ,enakost in demokracija ,naj se preseli v severni korejo,komunistični režim je omogočal zaščito samo določenim ….Tito se uvršča med 10 najhujših morilcev v zgodovini -odgovoren za smrt vsaj enega milijona ljudi ,kdor pa podpira take morilce je sam morilec in ga je treba likvidirati to je prava demokracija potem -gnoji komunajzerski …večno se vas bo obsojalo za vaše zločine…

Ne dovolimo nikoli vec skode ki so jo naredile komunisticne samooklicane zverine,tukaj je misljen morilec tito ,macek,kardelj in ostala partijska nesnaga ki se je z rezimom vsiljevala celo obdobje po 2 vojni,ta folk je posledica bivse juge,tam so bili navajeni na veliko krasti in ropati, poglejte si samo koliko so pokradli komunisti po vojni in to postenim ljudem,maribor je nase mesto ,tukaj ze od nekdaj nismo zeleli komunajzerskega dreka……ce ti kaj ne pase v mb se enostavno odseli,v jugoslavijo,oziroma,kar je ostalo od nje ha ha ha….

In leta 2022 je stanje še vedno enako…vse pohcane klopi da se nočeš vsest na njih. Vse uničeno, eno in iste osebe se sprehajajo po tej postaji. Ga no da se gostinstvo v centru razvija….

Na tej postaji se zadrzujejo točno taki kot na tem forumu sami đankiji in ljudje z družbenega dna

Hvala bogu, nisem edini. Nujno, nujno je treba ukrepati. Meni nič, tebi nič me je iz ljubega miru napadel nek klošar zvečer ob 19:50 uri. Za povrh vsega, pa še  moram pet minut iskati varnostnika, da ga sploh najdem. V tem času je ta klošar že odšel. Na postaji so tujci in starejši ljudje. Ljudje so v nevarnosti, predvsem starejši, dankarije pa vse več in več. A ne morejo nekaj narediti. Samo povem, ko tega človeka dobim v roke, se mu slabo piše, pa mi je malo mar, če grem v zapor, čeprav bi vsi ti morali biti tam, ne pa da ogrožajo ljudi.

Moj prijatelj več ne upa tja. Tudi mene več ne vidijo tam, raje grem z vlakom. Ljudje, pa namesto da bi pomagali, če že varnostnika ni tam v tistem trenutku, stisnejo rep med noge, so “posrani” od strahu, se naredijo francoze, še več, gledajo te, kot da si ti tisti, ki je napadel drugega človeka in kriv.

Broken window theory vam to razloži precej dobro. Razpada družbeno tkivo, in to se ne da čez noč popravit.

Pomagaj si sam.

New Report

Close