Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Avtocesta

Avtocesta

Po dolgem casu gremo na poçitnice vse ok gremo na avtocesto in tovornjakarska grozljivka!
V konvojih se prehitevajo kar 2-3 km seveda ce oni vozi 90 ga oni gre z 93 prehitevat , ampak ko potem prehitiš tovornjak pogledaš v kabino in vidiš da ima šofer noge na armaturi te ima da bi svinjo usravil in ga nabrcal v blesavo betico sveda tablice ROM,H,BG samo ta zalega dela totalno sranje po avtocesti!
Policije itak nikjer!

Ti šoferji so res ene velike schweine. Pa to samo moški, ne? Kaj bi ti jedla in kaj bi si enkrat na mesec dajala med noge, s čim bi si umivala zobe, tusirala bi se z vodo in pepelom… da ne nadaljujem. Lepo mišljenje imaš o njih. Vsaka ti čast.
https://youtu.be/F1dpFelKSN4

Lepo se pelješ začneš prehitevat pa te grdoba stiska v ograjo ker ima tempomat noge na armaturi in boli ga k… kaj bo z tabo! Ne bluzi mi o surovinah- izdelkih bebo kaj mi to pomaga ,ko te imbecil spravi z druźino vred pod rušo! Eh ti bi mu ploskal kajne!

NO COMENT.

da ne komentiraš.

Ja, res avtocesta je grozljivka. Še čudno, da ni več nesreč. Obvezno, res obvezno bi morali imet avtocestno policijo, samo kako, ko je pa policistov daleč premalo, pa še ti se morajo ubadat s temi migranti od južne meje proti Ljubljani.

Kje pa to, kater konec?

mislim, da sem vas videl na avtocesti v kombiju od PB Idrija, ko ste se peljali.

Se strinjam z avtorico. Točno to se dogaja. Meni povzroča resnično nelagodje vožnja po AC, samo zaradi kamionistov.

Na primorki sigurno, iz Lj do razcepa za Italijo proti Benetkam. To je njihova vsakodnevna trasa.
Ko so pa na italijanski ac pa vozijo kulturno eden za drugim brez prehitevanja in s primerno varnostno razdaljo. Na desnem pasu peljejo šleperji, na levem pa osebna vozila 120km/h čeprav je omejitev 130. Italijani imajo namreč cestno policijo in visoke kazni.

No vidite, taka je kultura na Primorski ac, ker policija ni prisotna.

To si se peljal-a po BiH, tistih 50 km avtoceste ki jo imajo. Vsed se enkrat za volan in gasa 7200 km v eno smer. Pa potem jokaj in stokaj nad kamioni. Za to da se moraš ti voziti za njimi med tem, ko oni prehitevajo je kriv Dars in ta gnila država. Si videl-a kakšno pomursko hitro cesto so zgradili. Za kozlat. Nemec gradi avtoceste z petimi voznimi pasovi. Pri.nas pa tole.

Mislim, če je pa to za tebe katastrofa, potem pa mona pojma nimaš kako kruto je življenje. Če se postavim v tvojo kožo te popolnoma razumem. Tudi med šoferji so črne ovce. Tako kot povsod. Kaj je profitiro, če se pelje 3 ali 5 km hitreje od ostalih. Nič. Na Fernetičih se cappoccina ne bo popil in cigatere skadil, ko ga bodo dohiteli tisti, ki jih je prej prehiteval. Italijani so pa sploh poglavje za sebe. O njih pa rajši ne bi.

Da ne bomo rajši začelo o “civilistih” na avtocesti. Ti so veliko večji problem

Katastrofa. Zanimivo je bilo s tabo debatirat. Zdaj pa pojdi na burek in dober tek ti želim.

New Report

Close