Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AVTOCESTA DO ZADRA

AVTOCESTA DO ZADRA

Zanima me ali je kje na avtocesti Zagreb-Zadar urejeno kakšno postajališče za kavico in po možnosti z otroškimi igrali?

Pred nekaj leti je bila še prava katastrofa, upam, da je letos že bolje.

Postajališč je dovolj, nekaj tudi zelo urejenih, vendar so vsa precej polna.

Jp,
so in jih je kar nekaj…..

Prijeten dopust….

Isti šmoren izpred 2 let. Nimajo previjalnic. Igrala so in za popit tudi. Odvisno ob katerem času potujes. Mi smo šli V ZD pred tednom dni in so bila pocivalisca ob 7 h zjutraj cisto polna, tako da smo se peljali mimo. Priporocam ti, da se peljes po stari cesti, ker bos casovno prisla isto. Pazi kajti pred tuneli Mala Kapela in Sveti Rok so km-kolone, zato malo spremljaj inf. o prometu na cestah (Hrvatski avtoklub -HAK). SRECNO.

Mami se je v soboto cijazla skozi Sv. Rok, kolona čez cel tunel, stoječa. Rekla je, da je grozljiv občutek. 7 km.
Bilo ji je žal, da nista šla okoli.

Ob kateri uri pa sta šla tvoja starša čez predor?

zadnjič sem prebrala obvestilo, da bo ob sobotah med 5.-9. uro zjutraj za Malo Kapelo in 6.-9. uro za Sveti Rok promet potekal le v smeri proti morju, torej bosta oba pasa v tunelu za proti morju. Tisti redki, ki grejo v tem času proti notranjosti, bodo preusmerjeni okoli. A so potem še vedno kolone, kljub temu?

Tu je en link:

V želji po zmanjšanju kolon hrvaški avtocestni delavci vsako soboto dopoldan spremenijo prometni režim skozi predora Mala Kapela in Sveti Rok. Skozi predor Mala Kapela bo predvidoma vsako soboto med 5:00 in 9:00 potekal promet le v smeri proti Splitu po dveh voznih pasovih, v obratni smeri bo v tem času ves promet preusmerjen na državno cesto na odseku Brinje – Ogulin. V predoru Sveti Rok bo prometni režim podobno urejen vsako soboto predvidoma med 6:00 in 9:00, ko bo promet proti jugu potekal skozi predor po dveh voznih pasovih, v obratni smeri pa po državni cesti Maslenica – priključek Sveti Rok.

(vir: amzs)

Idealno je, če greš na pot iz LJ ob 2., 3. uri zjutraj in padeš do morja. Ampak čez Črnomelj.
Počivališča so bila pa precej zasedena že ob zgodnjih jutranjih urah, ko je bila še tema, ne predstavljam si, kakšno je čez dan (mi vedno potujemo ponoči).

New Report

Close