Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu AVTOHIŠA MLAKAR Stopče

AVTOHIŠA MLAKAR Stopče

Takole, če želite porabiti cel dan in nato biti nategnjeni oz. da vam prodajalec grozi in vas napodi iz salona ker ste mu povedali kar jim gre potem je
AVTOHIŠA MLAKAR
Stopče 32B, 3231 Grobelno – ŠENTJUR pravi naslov za vas!!!

2x sm poklical v AH in povprašal o avtu ki prodajajo in mi je možakar zatrdil da je avto odličen in vreden nakupa!
Vzameva z ženo dan dopusta in se odpraviva v 100km odaljen kraj da vidimo rjavo kanto ki ni vredna pol cene ki je nastavljena.
Grem v salon da vprašam prodajalca če so normalni da sm naredu 100km v eno smer in da kaj mi niso povedali da je avto rjav in ne da mu se “samo” lušči lak na prtljažnem pokrovu se dečko začne smejat!!!

Mislim WTF!?!?! Resnično je malo manjkalo da ga nisem položu na tla. No potem se je začel dret name in mi reku Ma ko te jebe, MARŠ iz salona!!!

No toliko o moji izkušnji o prijazni AH MLAKAR…

Od mene toliko… in ja drži kot pribito… ne kupuj avta prek Trojan…!!!

Pozdravljeni,

o moji celotni negativni izkušnji z AH Mlakar z Grobelnega tukaj nima smisla govoriti, ker bi zavzela preveč prostora….lahko samo rečem, da se je “nategovanje” pri rabljenem/ih avtih vleklo cel mesec! Od spreminjanja cene pri prodaji njihovega rabljenega vozila – kar 3 krat; seveda vedno dražje; do tega da je hotel nek mladenič, ki je pri njih zaposlen v pričo lastnika z mano fizično obračunavat ter me žalil; mi celo ponudil, da se sama zadaj zmenima (bogi revež je verjetno pojedel preveč steroidov!)…pa se prej sploh nikoli nisem z njim pogovarjal…ampak lepo da ščiti starejšega sodelavca oz v tem primeru verjetno očeta, ki se je zakalkuliral pri ceni…ker je servis avta (kleparska popravila) stal baje 1000 €, zato mi je zdaj na koncu dvignil ceno za toliko. Njegov problem, saj je on strokovnjak in se s tem ukvarja že ne vem koliko let. Imam pa ponudbo za leasing s prejšnjo (beri:najnižjo) ceno na papirju. Edino mojega avta mi zdaj noče več vzeti v račun; oz bi mi ga zdaj vzel seveda pod nižjo ceno, kot je bilo ustno dogovorjeno. Razen tega sem dal na avto aro, pa ga kljub temu prodaja. V pogovor sem vključil celo lastnika in direktorja AH Mlakar, pa sem ugotovil, da človek nima niti malo poslovnega kaj šele etičnega obnašanja – sams em mu ponudil, da se usedemo dol in pogovorimo, pa me vpraša zakaj??? 🙂
In smo se lepo pogovarjali na dvorišču!

Prosim za ljudi, ki so imeli podobne primere pri omenjeni avtohiši naj se oglasijo in delijo svojo izkušnjo; vse druge, ki so bili deležni podobnih ali še hujših primerov pa naj mi svetujejo kako stopim takim “nategovalcem” na prste.
Skupaj smo močnejši, samo upati si je treba!

U

Spomladi sva tam kupila njihov testni avto iz zaloge …. vse uredila tam, prodala tudi star avto in doplacala samo razliko.
Enak avto, kot sva ga kasneje kupila pri njih, sva gledala se v dveh drugih avtohisah, pa so bili bistveno slabse vzdrzevani – v eni so celo ponujali testne voznje, ko pa sva dejansko hotela iti na voznjo, se je ugotovilo, da je avto brez akomulatorja :((

Skratka, najina izkusnja je dobra.

PS. Ker prihajava iz drugega obmocja in nikakor nisva zelela reg.tablic s CE oznako, so uredili tudi to.

Imate srečo v življenju da ste enkrat doživeli pozitivno doživetje v AH Mlakar. Je veliko sovrstnikov ki so drago plačali izkušnje iz te hiše ampak se neznajo artikulirati v Forumu, Poznam dosti primerov te kategorije. Svinjarija se dogaja na tem koncu Štejerske brez konca in kraja, samo čas bo rešil to problematiko to je tako sigurno kot Amen v cerkvi. Uživajte z vašim Avtom, naslednjikrat se ne bo več teko izšlo kt dosedaj.

nakup avta lizing bmw cupe m4 2014 sem ostav peške.

V avtohiši Mlakar sem kupila testno vozilo Hyunday moram vse pohvaliti še posebno prodajalca Dejana, ki mi je uredil vse potrebno za nakup. Prav tako so fantje na servisu super. Jaz sem zelo zelo zadovoljna z njimi in ponovni nakup novega vozila bo definitivno spet pri njih.

New Report

Close