Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Avtomehanik

Avtomehanik

Z avtomehanikom sva se dogovorila da mi naredi malo večji poseg na mojem avtu. Ga kličem, pravi da je material že nabavu in da bova naslednji teden, ga spet kličem, prau sej bova, naslednji teden pa sigurno. Mine teden dni, spet nič. Tako je minilo skoraj dva meseca. Avto pa še vedno ni v popravilu…..

In…….. lej ga zlomka, po dveh mesecih kliče, da naj pripeljem avto, Mu povem da sem se zmenu z drugim, in je čist znoru, da sm ga zafrknu in kaj naj zdaj z materialom vrednim cca. 500 Eurov.

Sedaj se ne morem odločit, naj peljem k novemu ali staremu avtomehaniku?
Mi ni vseeno ker bo izgubil 500 EUR, kar ni mali znesek, čeprav se ne čutim krivega….

Vaša mnenja prosim…..

Hvala

Mislim, da blefira. Če je res kupil material, ga bo komot porabil pri drugih strankah, sicer pa kupujejo na zalogo.
Povej, mu, da si ga dosti dolgo prosil in se pustil zavajati.
Prav je, da mu daš vedeti, da se ne more hecati s teboj. Stranke ga ne bodo čakale, če rateguje čas v nedogled. Saj ima konkurenco. Seveda pa potem ne vozi več avta k njemu

Verjetno res nabavljajo na zalogo, oziroma na dobavnice.
Sem tudi jaz malo podvomil da je že plačal. Pač bo vrnil dobavitelju.
Sicer, si je pa sam kriv.

kar k drugemu….

mene vsak rokodelec nat.egne samo 3x: prvič, zadnjič in nikoli več
Je ponudbe, da se je težko odločiti

Meni je pa danes brezplačno popravil avto 🙂 Ni bilo prvič, samo ni rabil nekih delov.

Jaz mu ga ne bi peljala. Avte vozim k mehanikom, za katere mi drugi dajo reference. Ta je ful ful ful v redu.

Peljala bi ga drugam. Razen če bi bil ta cenejši. Po mojih izkušnjah se da na servisih kar lepo cenkati, celo na uradnih servisih.

Brez pomisleka bi šel drugam. V današnjih časih je konkurenca. Tvoj avtomehanik bi se moral bolj potruditi za svojo stranko. Če ne, pač odideš…..
Njegova jeza, predvidevam da je iz razloga, da je izgubil stranko. In ne zaradi materiala. Material lahko vrne, ali uporabi pri drugi stranki.
Se popolnoma strinjam s tvojo odločitvijo. Se bo norca delal, je še dovolj drugih kjer stranko spoštuje.

New Report

Close