Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avtomehaniki

avtomehaniki

Peljem se z avtom domov, na sredini poti slišim desno zadaj…da kot bi malo šklopotalo…udarjalo…en zvok pač..

No potem na koncu ni več toliko..predvsem ko sem v luknjo zapeljala…oz je bil kaka grbina…prejšnji teden so mi menjali gume…avto ni več nov…

Kaj bi to lahko bilo? Danes se mi mehanik ni oglasi, upam da mi ne bo jutri kaj dol padlo.

Amortizerji?

Če so amortizerji…a se lahko vseeno jutri še peljem v službo in pol k mehaniku ali raje ne?

Ne vem, a bo jutri še šklopotalo

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica, 15.05.2025 ob 17:43

Amortizerji?

Barca, drži se svojega področja, tehnične zadeve pa pusti pri miru.

Avtorica tega posta, priznam, imaš jajca. Veš da je nekaj narobe, ti pa kar gasa.

Anonimno 9454, 15.05.2025 ob 18:01

Barca, drži se svojega področja, tehnične zadeve pa pusti pri miru.

Avtorica tega posta, priznam, imaš jajca. Veš da je nekaj narobe, ti pa kar gasa.

S tem odgovorom nisi ravno v pomoč…nekaj očitaš…če veš kaj bi bilo, povej, drugače pa se ne vtikuj

avspuh lager (ležaj). 🥸

kaj bi to bilo, 15.05.2025 ob 18:02

S tem odgovorom nisi ravno v pomoč…nekaj očitaš…če veš kaj bi bilo, povej, drugače pa se ne vtikuj

Brca v temo tako ali drugače.

Ne samo, da ne pomaga tebi, še dodatno  dokazuje, da ima spomin zlate ribice, saj sem že neštetokrat napisala, da se Barce spomnim, da sva bile v stiku prek ZS, da pa je niti ne poznam osebno, kaj šele, da bi bila ona.

In pa priznam, da sem že nekajkrat tudi napisala tu, če ima kdo kako informacijo, kako stopiti v stik z njo, naj pove.

Meni je pred leti nekaj dni po obisku mehanika pri kolesu ropotalo in na ovinkih cvililo.

Sem doma dvignil avto z dvigalko in snel gumo ter opazil, da je mehanik pozabil priviti eno vodilo, ki se je snelo in zataknilo v en vogal karoserije. Če se ne bi tako zakajlalo, bi mi najverjetneje med vožnjo odpadlo kolo.

Anonimno 6958, 15.05.2025 ob 18:59

Meni je pred leti nekaj dni po obisku mehanika pri kolesu ropotalo in na ovinkih cvililo.

Sem doma dvignil avto z dvigalko in snel gumo ter opazil, da je mehanik pozabil priviti eno vodilo, ki se je snelo in zataknilo v en vogal karoserije. Če se ne bi tako zakajlalo, bi mi najverjetneje med vožnjo odpadlo kolo.

A kljub temu, če je guma dobro privita??

Po navodilu mehanika smo preverili gumo, če je vredu privita…

Videti je…

Mislim da bom jutri avto peljala nazaj k vulkanizerju

New Report

Close