AVTOMOBIL CROSSLAND
..in z njimi znamka opel, katera je na žalost odšla iz “nemških “rok. Tistih oplov kot so nekdaj bili ni več . Pa tudi tisti so kar konkretno rjaveli in “crkavali”, čim je dobil lastnika z le malce bolj težko nogo.( koliko caliber ali gt aster je še med nami npr ) Avtomobilska industrija pri vseh zmanjšuje kvaliteto dan današnji dan – /money talks and bullshit walks/ , najbolj opazno pa pri avtomobilih nižjega cenovnega razreda. Kamor sodi tudi crossland.
Crossland vsekakor ni bil mišljen zasnovan kot 1 družinski avtomobil temveč za drugi. Sicer vssk ima svoje standarde. Pod družinski avto se šteje da 4 članska družina sedi udobno in je v pritljažnem prostoru prostor za 4 večje potovalke, kakšen skiro in nekaj igrač. No to v crosslanda definitivno ne gre. Sicer ….Vsak presodi po svoji potrebi .
V kolikor bi jaz osebno kupoval avto za ženo ali pa mamo ( recimo), bi prej , stavil na kakšno kono, suzukija – skratka azijca. Se mi zdi, da vseeno več pozornosti posvetijo tako opremi kot kvaliteti kot “evropejci”. Torej iz moje strani za crosslanda
ZA IMETNIKE, 10.03.2024 ob 10:02
Kakšno je vaše mnenje o nemškem avtomobilu Crossland Opel. Ste zadovoljni z njim. Je dovolj varen, varčen in ekonomičen.
Se vam zdi, da je bolje kupiti kaj drugega za enak znesek ali bi se odločili za Evropejca.
Vsem hvala za mnenje in izkušnje.
Res je, nekomu ne pomeni nič, če kupi Hyundai Kono, ki stane tm okrog 28.000. -evrov, nekomu pa pomeni nekaj prišparati s tem da kupi Crosslanda za 19.000,00 evrov. Oba bosta kolikor toliko sodobna za naslednjih deset let.
Sicer pa niti slučajno nisem za to, da se podpira azijsko avtomobilsko industrijo.
ZA IMETNIKE, 10.03.2024 ob 10:02
Kakšno je vaše mnenje o nemškem avtomobilu Crossland Opel. Ste zadovoljni z njim. Je dovolj varen, varčen in ekonomičen.
Se vam zdi, da je bolje kupiti kaj drugega za enak znesek ali bi se odločili za Evropejca.
Vsem hvala za mnenje in izkušnje.
The Opel Crossland (formerly Crossland X until 2020) is a B-segment subcompact crossover SUV produced by Opel from 2017 to 2024, also marketed as the Vauxhall Crossland in the UK. It was built in Zaragoza, Spain, on a modified Groupe PSA PF1 platform, shared with the Peugeot 2008 and Citroën C3 Aircross.
Leto in pol imam avto Opel Crossland. Je večji, predvsem pa višji od Corse in tudi nekoliko dražji.
Mene je stal z dodatno opremo, 21.000,oo EUR in sem zelo zadovoljen.
Vse gre kot je treba. Vožnja udobna, preglednost zelo dobra, tišina, vzvratna kamera in še opozorilo za primerno hitrost vožnje ter oznake na cestah.
Vsakemu bi ga priporočil.