Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avtomobili in različne znamke – status, pomen in drugo…

avtomobili in različne znamke – status, pomen in drugo…

Kakšen avto vozite, ali vam avto pomeni veliko, nekateri pravijo, da jim je vseeno kakšen avto imajo drugi pa spet ne in, da glavno, da se peljejo ipd, Nekaterim pa to dosti oz, veliko pomeni, da ima dober avto oz. dobro znamko.
In katerim je kaj do avtomobilov, da ima veselje do tega imajo te po večini Bmw-je, audi-je in volkswagne, če se ne motim ane, ker to so kar dobre znamke in, da se radi pokažejo, meni se zdi, da ja tako, pa tudi, če je to star audi 10 let ali bmw isto ali vw tako, da ne vem no, kako gledate na to.

Ker je en nekje izjavil, samo to nisem bil jaz, da je tako. Samo po eni strani se mi zdi to neka žalitev.
najslabša kombinacija je 10 do 15 let star avto prestižne nemške znamke…..s takim avtom revež za volanom, da vedeti vsem ostalim, da bi rad bil pomemben, pa ima pretanko denarnico. zraven tega seveda familija na krompirju in repi, da fotr lahko kolikor toliko vzdržuje makino pri hiši.
torej, če imate radi prestižne znamke, potem kupujte nove in s tem pokažite svoj status, če nimate za te avtomobile, kupujte ljudske avte za navadno rajo….boste vsaj pokazali, da normalno razmišljate.

Meni se zdi, neumno kupovati nov nemški avto limozinske različice, kar mi je všeč in dati zanj več kot 20.000eur, da je avto kolikor tolk kvaliteten npr za vw, če lahko dobiš za polovico manj denarja čisto vredu avto npr od 5 do 8.000eur, rajši imam 7 ali 8 let starega vw ali audi kot pa novo kio ali kaj podobnega, pa to ne pomeni sedaj, da se moraš pokazati da bi bil rad pomemben.
O tem bi se lahko veliko razpravljalo, ker je kar zanimiva tema.
lp.

Tu še kako velja pregovor: 100 ljudi, 100 čudi. 🙂 Ampak seveda na pozitiven način. Vsak ima svoje želje, svoje potrebe – temu so se prilagodili tudi proizvajalci.

Trenutno vozim službeno, zaradi narave dela, JEEPa Wranglerja JK. Ustreza mi, vidim se v njem in je za trenutne potrebe ok. V drugačnih okoliščinah bi si želel drug avto.

Kar pa je najpomembneje – vozi avtomobil, ki si ga lahko privoščiš. Ne biti suženj kredita/leasinga avtomobila, ki si si ga omislil zgolj zato, da bi se kazal pred drugimi.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Sam kar mislim, je v dokazovanju z avtom :
-1/2 potreb in ima možnosti za nakup dobrega, žejlenega in potrebnega avta
-1/2 pa nima lahke možnosti nakupa, niti ga ne potrebuje, avto pa ima zaradi svojih predsodkov in tekmovalnosti, ego…

poznam enga, oz ene iz nekje, oz pozna moj brat, ko imajo doma vsi bmw je, sin, oče in ne vem kdo še, pač v družini vsi vozijo bmw je.
In to take, da ko se greš peljat s takim avtom, te zalima za sedež, al pa še kaj drugega…
Pač malo pomislim potem, koliko je enim do takih avtomobilov, pač imajo užitek, in jim nisem fouš, ampak nasprotno.
Če bi imel res tolk denarja bi tudi jaz nabavil tak avto, da te zalima na sedež ko tolk potegne.
No takemu avtu se pa res lahko reče avto, res ni da ni.
Ampak za tak avto ni malo stroškov na leto, npr registracija takega avtomobila, gume, servisi in še kaj.
Pač meni pomeni tudi mogoče malo status npr kakšen avto voziš in s tem popolnoma ni nič narobe, ko kje kakšen reče, da če ima tak avto za status potem pa je z njim res nekaj narobe v glavi, ne vem zakaj, saj to ni nič takega.
Potem druga stvar je užitek imeti dober avto in kolikor tolk dobro znamko.
tretja stvar pa, da imaš veselje do vsega tega, kajti, moraš imeti tak avto ki tebi predstavlja veselje, užitek in mogoče malo statusa, no katerim je vsaj malo kaj do svojega avtomobila.
no pa seveda še koliko imaš finančnih sredstev, da si pregledaš kater avto ti ustreza in da ti nudi vse to…

Potem je tukaj še oblika avtomobila, da je limozina ali kak lep karavan ali terenec, barva, notranjost, potem npr tudi kaki detajli v notranjosti, varnost, udobnost, neka ustrezna moč motorja, da je dizel, če se veliko voziš pa, da je izmed Audi, Vw, Bmw, Volvo, Seat, Ford

Imel sem vse sorte avtov.ampak bmw e39 star 15 let prekosi vse te kante.ne vem,če bo kdo verjel ampak ta avto želim vozit šee doooolgo let.edina konkurenca mu je alfa 166 pa ne bilo katera ampak jtd al pa tb bencinar.vse ostalo so kante.

Od kje se je pa pojavil seat in ford.tale dva pa res nimata nekega imidža .ne sodita med audi in bmv.

New Report

Close