Avtonet ???
Me nekaj zanima. Včeraj sem na avtonet oddala oglas, da prodajam avto. Še nisem dobro oddala oglasa, je že zvonil telefon “barantača z avti”, oz. več barantačev.
Ali imajo nastavljen kakšen pisk, da ko pride nov avto gor, jim pošlje obvestilo.
Telefon mi je skoraj pregorel pol ure po oddaji oglasa.
Kako je s tem?
Verjetno je bila ugodna avtonet cena, ali pa so klicatelji videli priložnost za zbijanje cene.
Isto doživljam od teh krot..se opravičujem, če koga žalim s tem. Mene žalijo da mi zbijajo ceno za par faking prask..oni bi pa sebi denarnico polnili. Pride tip z napravo za čekirat , če je bil barvan. A ko sem ga jaz kupil v avtohisi..seveda nasedeš če se s tem ne ukvarjaš, da avto ni bik nikoli prebarvan. Ja pa p…a ni dovolj da ni bil udeležen pronetni, da je avto tehnično brezhiben, da ga lahko en lep čas voziš brez vlaganja. Halooo..
Jah, treba se je zavedat, da je njim to biznis. Zaslužijo samo, če tebi uspejo dovolj zbiti ceno, ker to je njihova marža. Če se ti s tem ne ljubi ubadat, daš zaznamek v oglas. Saj še vedno kličejo, ampak manj. Jaz sem jim avto prodala, ker sem vedela, da avto res ni v dobrem stanju. Če bi vedela, da prodajam dober avto, jim ga sigurno ne bi. In tudi kupila ne bi avta od njih niti v sanjah.
Jah, treba se je zavedat, da je njim to biznis. Zaslužijo samo, če tebi uspejo dovolj zbiti ceno, ker to je njihova marža. Če se ti s tem ne ljubi ubadat, daš zaznamek v oglas. Saj še vedno kličejo, ampak manj. Jaz sem jim avto prodala, ker sem vedela, da avto res ni v dobrem stanju. Če bi vedela, da prodajam dober avto, jim ga sigurno ne bi. In tudi kupila ne bi avta od njih niti v sanjah.
[/quote]
Hvala bogu da marsikater bedak prodaja dober, porihtan avto, da imam priliko kupit takšnega…..jst vedno prodam zjeban avto in kupim dobrega…vedno!
Ti pa glih veš komu si ga prodal…šmuglarji so tud čist navadni osebki, brez firme…
[/quote]
Ahaha, pa kakšen bedak si, da ne prepodaš šmudlarju?
1. na vsak način hoče priti, čeprav rečeš, da že imaš kupca
2. zbija ceno za 500-1000 evrov
3. avto secira in spljuva v nulo, tudi če mu nič ne manjka
4. hvali se, da ga bo porihtal …
Pa še in še je znakov. Prepoznaš ga na kilometer.
Se spomnim, ko sem pred sedmimi leti prodajal avto…in so se javljali razni “preprodavači” že pametni po telefonu kao da ni pomembno da je avto redno servisiran itd. tako, da sem si shranil telefonske in vtipkal preprodajalec in potem se nisem oglašal haha
OK pridet ena dva južna, en iz Bosne in kao kupujeta za njega…gremo en krog pa reče da lahko kar obrnem, da gremo nazaj…pa vprašam a z ročno? Je bila kar tišina haha no potem pa sledi gledanje avtomobila decembra zvečer ko se skoraj nič ne vidi…pa kakšna bi bila zadnja cena, pa rečem zadnja cena je za enkrat taka kot je, ker je veliko interesentov. Potem se nista več oglasila, avto je pa šel v naslednjem tednu. Potem sta dva hotela kupit na isti dan, tako da sem rekel drugemu kupcu, da mora vedeti da je en kupec pred njim in da morda bo prišel za brez veze, pa je vseeno prišel. Takoj za tem, ko se je prvi odločil da ga kupi. Sem rekel žal, ara je dana, avto je prodan. Ta ga je vozil še dobri dve leti vsaj takrat sme ga nazadnje videl, vmes ga je tudi malo obtolkel.
[/quote]
Ja, tistega, ki se s tem bavi vsakodnevno…obstaja pa tud en kup takih posameznikov, ki poleg službe hoče zaslužit nekaj 100€ z dilanjem…lohk bi se tud sam bavil s tem in sigurno ne bi bil tak bedak kot opisuješ…
Ti pa glih veš komu si ga prodal…šmuglarji so tud čist navadni osebki, brez firme…
5. Imajo poseben vonj, katerega prepoznaš že na 15 metrov.
Ja, tistega, ki se s tem bavi vsakodnevno…obstaja pa tud en kup takih posameznikov, ki poleg službe hoče zaslužit nekaj 100€ z dilanjem…lohk bi se tud sam bavil s tem in sigurno ne bi bil tak bedak kot opisuješ…
[/quote]
Poznam tudi tak kaliber. Prepoznaš ga po hvaljenju, kako se spoznajo na avte in te na vsak način prepričujejo, da ni vreden toliko, kot zanj hočeš. Pa daj no, saj ni znanstvena fantastika.