Avtonet ???
Ma ste vsi dobri! Jaz pa že nekaj časa gledam avte na avto netu – se kar ponavljajo! Ga ni kakšen mesec – potem pa spet gor.
S cenami pa znajo nekateri tudi pretiravati. Jebela cesta, če misliš da je nekaj starega toliko vredno – daj si ga v trezor!
Pa da ne govorim o tem, ko rečeš da ga boš peljal k mehaniku, da ga pogleda – kar naenkrat neha prodajati!
Ta članek dobro povzame to situacijo: https://www.rtvslo.si/oglasno-sporocilo-slovenija/prodaja-vozila-izbrati-avtonet-ali-odkup-rabljenih-vozil/628345.
Glede hitrih klicev takoj po objavi oglasa pa mislim, da imajo nekakšnega robota za obveščanje, ki vsako minuto pregleda zadnjih 100 in pošlje sporočilo, če najde znamko/model avtomobila, ki ga iščejo.
Prodajalka avta, 25.03.2017 ob 09:26
Me nekaj zanima. Včeraj sem na avtonet oddala oglas, da prodajam avto. Še nisem dobro oddala oglasa, je že zvonil telefon “barantača z avti”, oz. več barantačev.
Ali imajo nastavljen kakšen pisk, da ko pride nov avto gor, jim pošlje obvestilo.
Telefon mi je skoraj pregorel pol ure po oddaji oglasa.
Kako je s tem?
Jaz sem tako dal nekje ob šestih zvečer, par let nazaj. V dobre pol ure sem imel že avto prodan in prepis narejen, ker so delal samo do sedme ure zvečer. Verjetno imajo res nastavljen opomnik, ko prileti nov oglas.