Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avtonet ???

Avtonet ???

Vsaka ponudba je legitimna. Včasih boljše ni. Maš butelnje, ki napišejo prekupčevalci obvoz, ker njihov denar smrdi 🙂

Ni cisto tako. Enim se ne da ukvarjati s pacienti, ki bi radi ceno zbili na polovico ali pa takimi, ki po telefonu zatrjujejo, da so resni kupci, potem na ogledu se pa obnasajo kot da kupujejo nov avto in jih moti vsaka pikica od kamencka. Prodajati avto na avtonetu je ziv obup.

Lahko pa samo vsake toliko izbereš zadnjih 100 oglasov ali oglasi oddani danes…brezplačno ;))

Ma ste vsi dobri! Jaz pa že nekaj časa gledam avte na avto netu – se kar ponavljajo! Ga ni kakšen mesec – potem pa spet gor.
S cenami pa znajo nekateri tudi pretiravati. Jebela cesta, če misliš da je nekaj starega toliko vredno – daj si ga v trezor!
Pa da ne govorim o tem, ko rečeš da ga boš peljal k mehaniku, da ga pogleda – kar naenkrat neha prodajati!

Hmm mislim, da družine prodajalcev 24/7 spremljajo avtonet[/url] za priložnosti.

[url]https://zum.si/avtonet/[/url]

Ste se kdaj že peljali od Bukovžlaka do krožnega križišča v Teharjih ? Gre za razdaljo manj kot 2 km. Kdo ve, koliko je prodajalcev rabljenih avtomobilov ob tej cesti ?

Ta članek dobro povzame to situacijo: https://www.rtvslo.si/oglasno-sporocilo-slovenija/prodaja-vozila-izbrati-avtonet-ali-odkup-rabljenih-vozil/628345.

Glede hitrih klicev takoj po objavi oglasa pa mislim, da imajo nekakšnega robota za obveščanje, ki vsako minuto pregleda zadnjih 100 in pošlje sporočilo, če najde znamko/model avtomobila, ki ga iščejo.

v Celju in okolici je ogromno prodajalcev rabljenih avtomobilov.

Odgovor na objavo uporabnika
Prodajalka avta, 25.03.2017 ob 09:26

Me nekaj zanima. Včeraj sem na avtonet oddala oglas, da prodajam avto. Še nisem dobro oddala oglasa, je že zvonil telefon “barantača z avti”, oz. več barantačev.

Ali imajo nastavljen kakšen pisk, da ko pride nov avto gor, jim pošlje obvestilo.

Telefon mi je skoraj pregorel pol ure po oddaji oglasa.

Kako je s tem?

Jaz sem tako dal nekje ob šestih zvečer, par let nazaj. V dobre pol ure sem imel že avto prodan in prepis narejen, ker so delal samo do sedme ure zvečer. Verjetno imajo res nastavljen opomnik, ko prileti nov oglas.

New Report

Close