Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Avtoodpad – Italija

Avtoodpad – Italija

Veste za koga, ki uvaža, oz. prodaja dele iz avtoodpadov v Italiji?

Kaj rabiš?

Napiši kaj potrebuješ?

Hvala, smo uspeli dobiti.

za renault megane coupe, letnik 99 rabim:

– streha,
– pokrov motorja,
– levi bok (zunanji del),
– blatnik (oba),
– vrata (leva),
– luč (leva zadnja),
– luč (obe sprednji),
– sedež z airbagom (levi),
– ohišje varovalk,
– notranji blatnik (desni)

Pozdravljeni!

Imam dve prošnji:

1) Imam seat toledo 1,9 tdi 90 KM, letnik 2001. Zanima me, če imate mehanizem ključavnice za voznikova vrata ter stikalo za vse štiri žmigavce in

2. Imam fiat gradne punte 1.3 multijet 16V, letnik 2006, za katerega bi potreboval plastični del na konzoli, ker se mi je po njem razlilo razredčilo in je plastiko razžrlo (plastika pod radiem in tri okrogla stikala za regulacijo zraka, temperaturo in stopnjo pihanja taraka).

Če imate te stvari, mi prostim to sporočite in tudi ceno.

Hvala in LP

Andrej

mehanizem za pomik stekel laguna l2002

potrebujem vmesni reduktor(zwischen Getribi) za M.A.N. 17.232FAK moj mobitel 041654623

iščem menjalnik za hyundai trajet 2.0crdi
tel. 070 811-005

Živijo
Rabila bi za 99 L Renult Senic 1,6 16 V -naslednje .

strešno levo lestev, zadnje zavorne okončine( na obeh zadnjih kolah ) , izpušno cev ( lonec ), vrata za becin , levo sprednjo in lavo zadnjo plastiko za zaščito notranjih blatnikov.

Rabil bi motor renault clio let. 98 1.6 tip K7F
041 886-705

pozdravljeni

mene zanima ali bi se dalo kje dobiti klimo napravo za opel astro letnik 98 je pa športna varjanta?

hvala za odgovor

pozdravljeni,

imam Fiat Cromo 1.9. JTD l.2006 potrebovala pa bi desno prednjo luč in kljuko oz. ključavnico voznikovih vrat (daljinsko se ne odklene -potrebno ročno).
Kakšna je cena, ter kje to dobiti?

hvala in lp

Če vam ne dela centralno zaklepanje je potrebna zamenjava samo elektro motorčka. Drugače pa se pozanimajte za obe stvari tukaj:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3867362&show=1

LP

imam hyundai sonato 1.8 rabil bi motor letnik 1995-1996
Hvala za odgovor.
tel 041905242

imam iveco turbo daily l. 2002 in potrebujem motor

Potrebujem zadnji brisalec za Toyota Previa, zadnji model (letnik po 12/ 2000).

potrebujem motor za mercedes VITO 110 cdi letnik 2000. zanima me tudi cena in stanje števca.

Pozdravljeni!
Potrebujem leva vrata(voznikova) za Toyoto Celico letnik 2000. Potrebujem pa vse komplet s šipo in kjuko.
Se priporočam za kakršnokoli informacijo in nasvet. Hvala

Potrebujem leva prva in zadnja vrata za Daewoo – Espero zelena ali pa tudi v katerikoli drugi barvi.Hvala za informacijo ali ponudbo.

Rabim levi blatnik za Citroen berlingo L.98 brez lukenj za letev.

L:P potrebujem prednja in zadnja voznikova vrata za Xsara Picaso ter zadnji most hvala za informacijo ali pnudbo

zdravo jaz pa rabim motor za hyundai matrix 1.8 letnik 2002 , hyundai elantra 1.8 letnik 2004 [email protected]

Pozdravljeni

Potrebovali bi prednjo luč za porsche boxster 2.7, letnik 2000 ( sovoznikova stran ).

051/671-863

Rabil bi sprednje luči in pa levi blatnik za toyoto celico 2001.

Prosim za kak nasvet, oz. če lahko kdo ugodno pripelje…

lp

New Report

Close