Avtoodpad – Italija
mislim da bi bilo dober da negdo dela skice za zajle (pomik stekla) in narest po narocilo.cel mehanizem je kar precej drag,vsaj za me,posebej za moj seat kje mehanizem gre skupaj z motorckem (a se tako rece? ?) .ker rabim samo zajlo sem naredil skico in bom poskusil dat za narest -naslednji teden.upam da bo uspelo (cena zajle bo okrog 12 ev).
Dober dan. Meni se zdi da mi nemore noben pomagat z mojim problemom. Imam prošnjo. Iščem rabljen motor za Škoda Fabia Combi l2002, 1.4, 16V tip motorja BBZ, 101 Konski. V to je bila ena akcija tistega leta k so dajal na škodo tudi zadnje diske, kar jih običajne niso imele,…in pač te mašine ne dobim nikodar. Upam da mi lahko kdo pomaga.
za kontakt : 031714254 / Blaž
Lep pozdrav
Pozdravljeni!
Sem nov na forumu, zanima me naslednje:imam Mitsubishi pajero 3.2. did 168KM, let. 2001 in sveti mu lučka za ABS. Na servisu so ugotovili, da je potrebni zamenjat celotni zavorni cilinder. Je znamke Aisin ozaka MR407202 280140 OL27996. A kdo hodi po Italiji, pa je videl kaj takega po zmerni ceni, ali pa mi pripelje.
LP Marko 041758033
Tega modela poklič http://www.avto.net/alokes/
Pozdravljen.
Rabim sprednja leva vrata in prednji levi blatnik za Ford focus, letnik 2008.
mail: [email protected]
Lp in Hvala
POZDRAVLJENI
IMAM FIAT MAREA WEKEND IN IMAM PROBLEM Z MOTORJEM AVTO MI KAR MED VOŽNJO VGASNE IN POL GA KOMAJ ZALAUFAM NAZAJ POL GRE VSE VREDU TO SE MI PONAVLJA VSAK DAN MED VOŽNJO NOBENA LUČKA MI NE SVETI..ČE KDO VE KAKŠEN RAZLOG BI NAJ TO BIL ME NAJ OBVESTI
SICER IMAM MOTOR 1.9 TD 100
ALI PA ČE IMA KDO TA MOTOR DA GA MENJAM OZIROMA KUPIM TAKOJ
AJA TIP MOTORJA JE 182A7.000
KONTAKTIRAJTE ME NA [email protected]
SE VESELIM ODGOVORA
LP