Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avtosedež 15-36 kg(ne zamerit)

avtosedež 15-36 kg(ne zamerit)

Sin je prerastel avtosedež maxi priori 9-18 kg (po višini), sedaj kupujem drugega. sicr imamo v drugem avtu že romerjev kiddy plus, vendar nisem preveč zadovoljna, na ovinkih kar pleše sedež. sedaj pa me zanima kaj imate vi oz. ali je katera že isprobala cybekov ali nekaj podobnega (naj bi dobil nagrado za inovacijo)..

hvala in lep pozdrav

mi imamo za oba otroka Concord od 18-35kg, imamo posebej pasove, da stolček pritrdimo na sedež (ni pa potrebno, samo potem ti lahko “pleše” v ovinkih). Po EU testih je bil Concord zelo dobro ocenjen in mi smo z njimi zadovoljni. Cena je pribl. 35.000, trgovina Pikapolonica je uvoznika za SLO, včasih pa jih imajo v Toys’r’us tudi v akciji.

LP

Jaz imam Bebe confort model Hipsos safe side in sem zadovoljna. Sedež in otrok se hkrati pripneta s pasom, pa je. Nič ne pleše.

xyz69

A boš sedaj prodala premajhen sedež?
Se zanimam za nakup.

Pozdrav,

Naša mala ima Concord Trimax. Zelo dober sedež, res! Nič ne pleše, fiksen, mala se počuti udobno (predpostavljam, ker vedno zaspi v njem 🙂 ), lahko ga daš v pol ležeči položaj. Res enkraten!

LP, Bani

Odvisno od avta, probajte ga v svojem.
Bani, tudi mi imamo Trimaxa, v Cordobi je super, v Cliotu pa “pleše”.
Concord Trimax je 9-36kg, vam bi prav prišel Lift pro ali Lift evo 15-36kg.

Tea!

Ne bom ga prodala, imam še enega otroka.

lp

Mi imamo maxi cosi rody xp, katerega se pritri na sedež. Ta stol v nobenem avtu ne pleše

Always look on the bright side of life!!!

New Report

Close