Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avtosedež Brevi (interšpar) – info?

avtosedež Brevi (interšpar) – info?

danes sem dobila reklamo za interspar, v akciji je avtosedež Brevi Grand Prix Silverline za 99,90 eu. Cena se mi zdi ugodna, vendar bi pred morebitnim nakupom rada kakšno mnenje o tem sedežku. Namenjen naj bi bil otrokom do 18 kg oz. 4 let – mi bi ga želeli uporabljati od 7. meseca dalje, ker nam je lupinica že premajhna. Avtosedež ustreza standardu ECE R44/03 – skupina 0/1. Ostale lastnosti: udobje, anatomsko oblikovan blabla tako kot pri vseh v reklamah. Ali ga kdo ima in lahko potrdi, da je varen? Ali je primeren za otroka od 7 mes dalje? Ali se lahko namesti v školjkast (in ne raven) sedež – pri alfi smo namreč imeli kar nekaj težav z namestitvijo lupinice v školjkast sedež, nikakor se mi ni zdelo dovolj stabilno. Hvala za info.

V Senika, ga mi nismo spravili. Imamo prav tako školkaste sedeže

Jaz prodajam eno leto rabljenega Renoluxa, isti razded za 40EUR. Če te zanima pusti mail ti pošljem slikice.
lp

mtj, moj mail: [email protected]
še vprašanje – zakaj ste ga rabili le eno leto – mi bi ga rabili do cca 3.leta, mora pa biti primeren za školjkaste sedeže zadaj

Mi smo dobili Brevi sedež v moževi službi za darilo-res presenečenje in ga uporabljamo že nekako 4 leta (sedaj pri drugem otroku- 3letniku). Zelo mi je všeč, ker ima kovinsko ogrodje, saj smo pri treh malčkih morali poleg varnosti… v prejšnjem avtu tudi skombinirati, da so šli notri trije avtosedeži. No in pri tem smo lahko stranska sedeža pripeli pod tega, saj je sedež dvignjen na kovinskem ogrodju in ni spodaj zapolnjen s plastiko. Tudi prali smo ga že. Nameravamo ga imeti še za 4. otročka. Res pa se ne spomnim pri kakšni starosti smo začeli, je pa to vsekakor odvisno od teže in velikosti otroka in ne od starosti.

raglja

Jaz sem ga lani takle čas ravno tako kupila v akciji v Intersparu za našega takrat sedemmesečnika. Še danes se vozi v njem. Je bil pa do enajstega meseca obrnjen nazaj. V domačem avtu imamo pa Roemerja, da avtosedeža ves čas ne prestavljamo.

mi smo ga tut kupil lansko leto,res da je velik ampak je super ker smo v tem času imeli manjšo nesrečo in je bil on v sedežu in mu ni bilo nič hvalabogu je varen ijn jaz sem zelo zadovoiljna z njim

New Report

Close