Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avtosedež Concord Trimax

Avtosedež Concord Trimax

Kakšen je ta avtosedež?Ga kdo ima, je v redu? Zdaj je v akciji v Tušu in bi ga kupila, samo ne vem kakšen je.

hvala za info

Zelo dober. Sedež vreden svojega denarja.

LP

No, to pa tudi mene zanima, ker je tudi v pikapolonici v akciji, okoli 30.ooo sit. Koliko pa je v tušu?
lp

V Tušu je skoraj 24.000, 23.9..pa še neki

hvala, potem se kar odpravim in ga kupim:)

mi tud zadovoljni

Mi smo tudi ful zadovoljni, že tretje leto se vozimo v njem.

Enkrat na leto je dovoljeno noreti.

MI smo ga kupili lansko leto, prav tako v Tušu in smo zelo zadovoljni.
Se ga splača kupit-je vreden tega denarja in je varen.

lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Hvala, punce.Ampak me zanima, je to ta od 9-36kg?

Naj bi bil od 9-36 ja. Vsaj včasih so ga striktno reklamirali kot takega. Potem je pa iz tega sedeža, kar naenkrat nastal sedež od 9-18. Če pa dokupiš dodatni nastavek, je pa tudi za večjo kilažo. Točne cene sicer ne vem, baje pa ni ravno poceni. Tako da moraš kasneje vseeno ali dokupiti ta nastavek ali pa kupiti sedež 15-36.

Hm, midva sva zdaj prečekirala teste in sva ugotovila, da je odsvetovan. In še link: http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/archiv.asp#.

Toncka

Hvala toncka, ampak žal ne znam nič nemško in mi nič ne pomaga:-(.Kaj pa je narobe s tem sedežom,da ga odsvetujejo???

,mi ga imamo. svetlo moder z rumeno. barva je skoraj takoj zbledela. zdaj po 1 letu izgleda, kot da bi ga imeli že 20 let. Meni ni všeč. V avtu tudi poplesuje sem ter tja, in OGROMEN problem je spraviti ga v malce bolj ležečki položaj (pa niti ni toliko ”ležeč”.) Mi smo morali vstavljati avto, ven, zadaj, odpret vrata in malega na sedežu fjst premetavat, da je tisti zatič ostal v ležečem položaju. No, zdaj se niti ne trudimo več, ker ima mali že 16 kg, in SPLOH ne more več v ležeč položaj. .. se mi zdi da so nedvomno bolj varni kakšni Romerji. Sploh če imaš več otrok…en za drugim.

No, je pa že tako, da za toliko denarja je težko dobit kaj boljšega…Tako, da če nimaš ravno veliko pod palcem, je (se mi zdi) tudi ta dober, ali pa še kakšen cenejši.

New Report

Close