avtosedež concord ultimax
Mi smo ga prejšnji teden kupili v Baby centru in smo z njem zaenkrat super zadovoljni. Je od 9 – 36 kg, oz. ko otrok doseže 18 kg ga spremeniš v jahača. Mali takoj zaspi, samo noter ga damo. Ima dober zračni hrbtni sistem, s pomikom ročke ga takoj spremeniš iz sedečega v ležeči položaj, zelo enostavno zapenjanje.. mislim, res super. Je pa v spletni trgovini Sonček za par jurjev cenejši.
Lp, Sara:)
Hvala za inf.
Ob tej priliki bi te rada vprašala koliko časa se čaka na vrsto pri dr. Rankovič (če sem prav napisala) – BICOM?
Mojca, tudi tebi hvala.
Smo že ful zagreti, to bo še zadnje darilo za novorojenčka in ker sem se novi lupinici odpovedala, bomo zdaj fajn poskrbeli za našega drugega princa :)))
Piki Miki, veš da se potem nekako nismo odločili za Bicom. Tamalmu se je po morju alergija zeloooo izboljšala skoraj 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, tako da nismo šli. Jo je pa pred 14-imi dnevi spet dobil, ampak je zadnje 3 dni spet vredu.. Očitno sem mu dala nekaj kar ne bi smela.
Doktor se pa piše Romanovič, lahko bi takoj prišla, ker je ravno neka stranka odpovedala, drugače pa (če se prav spomnim) je bila čakalna doba 2 ali 3 mesece.
Lp, Sara:)
Pozdravljeni!
Abea* ali misliš varnost maxi cosi, romer, concord? Sem gledala v spletni trgovini sonček, pa me zanima, če so cene različne zaradi prevlek, sedež pa je v osnovi enak? Pa še to ali mi lahko poveš kako je z montažo sedeža v avto? Ali ga je enostvno montirat, ker učasih rabim za premontirat, pa ali je čisto trdeno nameščen v avto? Hvala za info.lp
Tule so testi in ostale info. Pripenjanje v avto je podobno kot pri Roemerju.
http://www.concord.de/
Rok dobave piše 1-7 dni, poštnina je 690 sit. Za popuste nimam pojma.
lp A