avtosedeži maxi cosi rodi xp ali Romer
te primerjave smo že velikokrat obdelali, mogoče boš še več odgovorov našla z iskalnikom
drugače pa imamo pri nas maxi cosi rodi xp in smo zalo zadovoljni, všeč nam je bil zaradi tega ker imam nagiben naslon v primeru da zaspi in se sedeži lahko podrejo je več kot udoben, ker se z enim takim hakeljčkom zahaklja pod naslonjalo sedeža v avtu in je bolj pri miru, prav tako ima mehko prevleko ki je v celoti na izi snemljiva in pralna.
lp
Oj!
No, mi pa imamo zdaj za našo 3.5 letnico takega:
Samo, da je roza ;O))
Pred tem sta imela in ima mali še vedno Romer-ja TS+ in z obema avtosedežema smo zelo zadovoljni.
Za CybeX-a smo se pa odločili na podlagi testov pa ADAC-u, po predhodnem ogledu in ker smo videli, da tudi naši punčki ustreza. Poleg tega sem dobila že prej veliko pohval in dobrih mnenj o tem sedežu tako da odločitev niti ni bila preveč težka.
Imamo pa takega,pri katerem se lahko dviguje srednji del in del za glavo tako da ga ima otrok lahko do konca ( nekje do 12ega leta ).
Jaz lahko iz izkušenj nakup le priporočam.
Srečno in lep dan!
Mi imamo Romerja in smo zelo zadovoljni. testi so pokazali, da je zelo varen, to je pa tudi najbolj pomembno
Najbolj mi je všeč, da ima premično naslonjalo za glavico, da je glavica v naslonjalu dobro podprta oz da ne “visi” med spanjem. In seveda mehanizem za nastavljanje širine sedeža, da otrok ne laufa sem in tja po sedežu med vožnjo. Prevleka se je izkazala za zelo trpežno in enostavno za vzdrževanje in pranje. Za nameček je pa še lep in “bogat” na videz.
Mogoče ima vse te lasnosti tudi MC vendar tega ne vem, ker se sploh nisem informirala o njem. Že od začetka sem imela v mislih rezerviranega Romerja.