Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avtosedeži – ta kilaža????

Avtosedeži – ta kilaža????

Vem ,da je bilo napisanega že veliko na temo avtosedežev, pa vendar na moja vprašanja tudi s pomočjo iskalnika nisem našla odgovorov.

Imamo 7m pupo, ki ima slabih 8kg in je cca 72cm velika. Problem je seveda lupinica, ki postaja premajhna, sploh zdaj, ko je bolj oblečena in tudi z glavo je že blizu zgornjega roba sedeža. Torej kupujemo nov avtosedež.
Odločam se med Romerjem KING TS plus 9-18 kg in Concordom Ultimax 0-18 kg.
Pri prvem je problem, da (kolikor jaz razumem to zadevo s kg) naša še ni za ta sedežek, ker še ne sedi samostojno, je prelahka in premlada :))). Pri drugem pa prav ta razpon od 0-18 kg – menda ortopedi ne priporočajo tako velikega razpona. Vsekakor bi pa rada kupila sedež do 18kg, ker najin študentski proračun, ne zmore kupovanja sedeža vsako leto.

Kaj mi svetujete – katerega naj kupim oz. kakšne izkušnje imate ve s temi oz. podobnimi sedeži?

Za vaše nasvete in mnenja vam bom zelooo hvaležna.

Lep dan vam želim:)))

Romer king je v redu. Mi smo sina dali noter pri cca. 8kg in 75 cm (starost blizu 11 mesecev). Res pa je, da je takrat že shodil … mogoče je sedem mesecev res prekmalu, kaj pa vem.

Kar Romerja Kinga kupi ali pa Maxi Cosi-ja.Obadva stola se da dati v različne položaje (tudi pol ležeči),zato ni treba,da že samostojno sedi.Naš pikec je bil tudi 7 mesecev star,ko smo ga dali v večji avtosedež.Res,da je že samostojo sedel,ampak mu je tudi še manjkalo kakšne pol kilce.

New Report

Close