Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AVTOTEHNA VIS

AVTOTEHNA VIS

Obveščam vse tiste, ki vozijo svoje avtomobile na servis Avtotehna vis, naj se pred odhodom tja oborožijo z obilo dobre volje in potrpljenja, predvsem pa naj se zelo natančno držijo naročene ure. V kolikor bodo svoje vozilo na servsi pripeljali kakšno minutko prej (na primer deset minut), jih bodo okarali s pripombo, naj se držijo ure. Predlagam, da kupci avtomobilov OPEL pri nakupu dobijo navodila o pravilih sprejema, predvsem pa, da se prijaznost njihovih uslužbencev, ki ti prodajo vozilo, porazdeli tudi med serviserje.

Avtotehna vis ima več poslovalnic,

za katero konkretno govoriš ti?

Na Celovški v Ljubljani, katastrofa, resno

Nekaj je zelo narobe na Celovški. Sprejemnike menjajo kot po tekočem traku. Dobri odhajajo. Mi smo pred kratkim servisirali dva Peugeota, zelo zadovoljni z novo sprejemnico – končno nam je nekdo razložil, kaj bodo delali na servisu, kakšen bo strošek. Ampak tudi ta je sedaj zapustila podjetje. Človek se vpraša, zakaj dober kader odhaja….

Pripeljal na redni servis, svetovali naj menjam dolocene obrabljene dele. Avto nikoli vec ne tece kot bi moral, motor ropota. Seveda pravijo da niso oni odgovorni.

Povsem neprijazen odnos s stranko, ni vpogleda v servis. Serviserji amaterji, študenti.

Odsvetujem!

Servis vozil Avotehna Vis v Ljubljani na Celovški cesti 228 je najdražji servis v Sloveniji. Prvi servis vozila C3 stane 330,00 EUR. Preklical sem vse pooblaščene servise Citroen po Sloveniji in tudi servis Avtotehna v Kranju in povsod sem dobil enak odgovor – prvi servis za osebni avto C3 stane max. 210,00 EUR. Poleg tega pa še marsikje nudijo za dobre stranke popust, česar pri Avtotehni Vis v Ljubljani nikakor ne ponujajo. Prepričani so lahko, da me pri njih nikoli več ne vidijo in vsakemu, ki ga poznam bom odsvetoval obisk pri njih.

pred enim mescem menjali rezervni del,ki je zaradi iste napake obstal na cesti .naredili reklamacijo češ da niso bili najbrž najboljši rezervni deli..obljubili brezplačno reklamacijo ,ko pridem pi avto pa račun 300 eur češ da so morali menjati še drug rezervni del…(cena pa enaka kot pred reklamacijo )popolnoma nezaupanja vreden servis na celovški in seveda najdražji

Raje ne pišem moje izkušnje, nov avto, redni servis, katastrofa.  Prvič, zadnjič in nikoli več.

Toplo svetujem da se izognete temu servisu!

New Report

Close