Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice AVTOVLAK BOH.BISTRICA MOST NA SOČI

AVTOVLAK BOH.BISTRICA MOST NA SOČI

Zanima me ali ste že šli s tem vlakom, kakšni so vtisi in koliko časa traja vožnja. Ste šli v obe smeri z vlakom?

Hvala in l.p.

Mi smo šli tri leta nazaj iz Boh. Bistrice do Mosta na Soči, nazaj pa z avtom po cesti. Hja, možu je bilo zanimivo, meni je bilo rahlo nelagodno, otrok (2,5) pa ni imel kaj prida od tega.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Rada bi se pohvalila, da sem večkrat potovala od Mosta na Soči do Bohinjske Bistrice, ker sem želela skrajšati pot do Bleda. Meni je bilo lepo, uživala sem na poti tako poleti kot pozimi, saj je narava prelepa,za udobnost pa je bilo tudi poskrbljeno. Bila sem večkrat in še bom šla na tak način, bi pa še pohvalila prijazne sprevodnike. Pa še prihranila sem nekaj denarja in naredila tudi nekaj za okolje. Skratka, priporočam!
lp

koliko časa pa traja vožnja?

evaz, a ti avto natovoriš, potem pa greš sedeti v kupe? Mi smo takrat sedeli v našem avtomobilu. Morda bi bilo bolje, da ne bi, vsaj jaz, ne maram kaj preveč adrenalinskih zadev. 🙂

PIARA, ne spomnim se več točno, ampak mislim da traja vožnja okoli ene ure.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Mi vedno uživamo. Gremo pa tja z vlakom na dopust, nazaj pa čez Petrovo brdo, ki je itak “pozabljeno” in zato še toliko bolj zanimivo.

Naredimo kak piknik ali pa se peljemo do Mosta na Soči in z barko ali pa k Šterku na pozno kosilo. Imajo ( no vsaj so) imeli kar nekaj živali zanimivih za mulčke.

Mi smo šli iz Primorske na Gorenjsko. Čudno. Ne moreš rezervirat -se pravi moraš biti dost prej tam, sicer ostaneš na cesti. Med potovanjem si v avtu. Dim se ti vali skozi odprta okna, ki jih moraš imeti zaprta vsaj delpoti, v avtu je zato slab zrak….Najbrž ne bomo šli več.

Smo s tega konca in se avtovlaka večkrat poslužujemo. Meni je prav fajn vožnja. Sediš v avtu in opazuješ naravo. Vožnja z Mosta na Soči do Bohinjske Bistrice traja dobre pol ure,k v obratni smeri pa mislim, da malo manj. Je pač klanec navzdol :-).

Živi in pusti živeti

Smo s tega konca in se avtovlaka večkrat poslužujemo. Meni je prav fajn vožnja. Sediš v avtu in opazuješ naravo. Vožnja z Mosta na Soči do Bohinjske Bistrice traja dobre pol ure, v obratni smeri pa mislim, da malo manj. Je pač klanec navzdol :-).

Živi in pusti živeti

Hvala se bomo morali odreči hribolazenju, ker je od nedelje najprej predviden dež in se moramo kako drugaće zaposliti.

New Report

Close