Awake!
:))))))))))))) No … vidiš kako fajn … da lahko tako razveselim nekoga … z tako malenkostjo … :))))))))))
No … sicer pa … še nekaj kar sem prej pozabila … Praviš, da sem taka kot tvoja žena, ki misli, da ima rit samo za srat … HE he … ne ne … ritka se da tako lepo ponucat … da si moški še mislt ne morte … Ritka v lepo oprijatnih hlačah ali sexy mini kiklci, je tako fajn zadevca … Samo malo pomigaš z njo levo pa desno, ko kak tipček buli v njo … pa je revček že čist fraj … in bi naredil zate vse … :))))) … Pa tok fajn se je drgniti z ritko ob miškota … tako … mal za provokacijo … Najlepše pred vsemi … recimo ko pleševa … in se obrnem z ritko prosti njemu … se naslonim nanj (in z ritko sežem ravno do tiste točke, ki je najbolj občutljiva) in pomigam … podrgnem … in kar naenkrat … postane vse nekam trdo … :)))))))) … in miško dobi tak čuden izraz … :)))))))))))))) ;)))))))))))))
Pa seveda … tudi sama luknjica v ritki ima svoj namen … in seveda … ne samo za srat … ampak … je ravno prave velikosti, da sprejme gospoda kurčila v svoje domovanje … :)))))))))))))))))))))))))))
Mater ej … ma sem pokvarjena danes … 😛
Lp, Bgv
Eh … Sprevržko … to pa ja ni nobeno rajcanje … To so tiste osnovne fraze, ki jih reče moški, ko želi zrajcat žensko (z roko čez prsi, bradavičke, led) … to so že ponucane fore … Malo domišljije … poigraj se s svojo domišljijo … in gvišno bo prišlo kaj boljšega ven … :))))))
Ko bom imela kaj več časa, bom napisala kako zanimivo zgodbico … Če bo resnična ali ne … pa bom vedela samo jaz … ali pa mogoče še kdo drug … :)))))) ;))))))
Lp, Bgv
Dobro BGV!Kaj pa to:Jutro,poletje je,na dvorišču szloščena in spolirana Honda Gold Wing.Miško si pred tabo oblači lederhose,pa pas čez ledvice,pa rutka okrog vratu,pa seveda ni obrit,tko nekako kot Bruce Willys,Ray-banke,čelada z ameriško zastavo na kromirani podlagi,ti si na golo kožo oblačiš kombinezon,usnje te draži,kožo imaš naježeno od užitka in pričakovanja,obvezna rutka okrog glave,očale,čelada in pripravljena sta!
Miško se vsede na prvi sedež,ti za njim,objameš ga okoli pasu,popravi si vizir na čeladi,natakne rokavice in kontakt!Honda nežno zaprede.In gas…sončnemu vzhodu naproti!
a bo zdej kej bolje?
Sp
… to to to tooooooooooooooooooooooooooooo .. :))))))))) Uh … Honda Gold Wing … Lepa lepa … mi je všeč … Pa neobrit miško … pa … hm .. kako pa veš, da ima moj miško Ray-banke?????????? … in leader … No … tista čelada sicer … rajši ne … :/ … Drugo pa … uh uh uh …
.. zdej si me pa zrajcal do kraja … uh …
Bravo bravo … čestitke …
Lp, Bgv
Dost dost dost … ok ok … objubim, da vas ne bom več rajcala … če vam to ne bo pasalo … :))))))))))))))))))) Dost mučenja … dost rajcana v prazno … kot bi me nategoval na suho … :(((((((((((((((((((((((((
Lp, Bgv