Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Baba nobena ne zna povedat, kaj lahko descu nudi

Baba nobena ne zna povedat, kaj lahko descu nudi

Navajene so že skozi rodove, da jim mora dec nekaj ponujat. Ampak tega so današnje še vedno navajene, čeprav so danes precej drugačni pogoji parjenja. Danes imamo feminizem, podprt z babjimi neodvisnimi zaposlitvami, česar včasih ni bilo. Včasih so oča ponudili doto, ženin se je moral pa pokazat vrednega za ta kapital, ki ga bo skupaj z nevesto na podedovan grunt noter prinesel. Stoletja so se godni junci okoli bab nabijali, da so one premožnim fotrom prenesle sporočila, potem so pa naprej v familijah razpravljali o ustreznosti snubcev. Ta kmečka folklora se je pri nas ohranila do konca druge svetovne vojne, dokler nas niso komunisti popeljali v neko ponesrečeno industrijsko dobo, polno kmetavzarjev, med katerimi današnje babe še kar prevladujejo. Še danes se niso otresle vaških tradicij, po katerih jih je treba nekaj posebej nagovarjat. Vse pa kao neke feministke, ki si same znajo vse v svojem življenju priskrbet. Razen descev. Femikmetavzarija. Agropop feminizem. Emancipacija direkt iz štale. In s takimi boš imel potem veselje do druženja? Take boš v postelji prenašal? Take boš poročal in jih trpel do smrti v neposredni bližini? Kakšno svetlobo ti take znajo v življenju ponudit? Give me a break!

Smo v tranziciji, a ne? 🙂

Pomembno je, da zna pokazat, koga briga, če zna povedat ali ne. Govorijo tiste, ki ne znajo pokazat, tiste, ki znajo pokazat, jim pa ni treba govorit.
Kaj se zapenjaš, za to, da so navajene, da jim ded nekaj nudi. Poglej, kako temo, si odprl, naslov si preberi, pa ti bo jasno, da si v konfliktu s samim sabo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj bi to morala povedati “baba”?

Dovolj pameten moški in tudi obratno, pa tudi v kombinaciji dveh dovolj pametnih se ve, kaj kdo pričakuje.

In če mene vprašaš mi je dovolj njena pi.čka s čim manj feministične pameti.

Pa ji upaš to direkt povedat?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zmagovalke feminizma so redke. Celo na zahodu. Ponanadi do te stopnje pridejo, ko so že dale skozi neko vezo , otroci so zrastli, na vrsti je ločitev. Vse to ob predpostavki, da gre za solidno situirano posameznico. Taka se lahko odloči, da dedca več ne rabi. Druga vrsta iskrenih feministk so alternativke, kulturnice, odštekanke. Ki niti ne gojijo iluzij o družinskem življenju. Niti ne probajo.

Povprečna ženska pa feminizem pa..lepo vas prosim. Baba, ki sanja o familiji, se nima kaj feminizma it. Take se naj pri starejših generacijah bab pozanimajo, kaj pri dedcih pali in kako ulovit copatarja in se po tem ravnajo. Razne kelnarce , nižje uradnice in podobne primerke žensk feministično razmišljanje le ovira pri ulovu željenega copatarja.

Pač FEMINIZEM $tane 🙂

V lagodnem zivljenju, ki ji ga nudiš in ali ga živiš z nefiministično žensko, ona tako to ve in občuti.

Mislim, da tega ni potrebno poudariti. Običajno: gliha skup štriha, skupni izdelek pa je proces /gradnja/
Znanja in izkušenj.

Kaj je to copatar?

Copatar je primerek “desca,” ki ga baba poroči zato, da lahko nekoga celo življenje sovraži in ponižuje. Slovenka se zato poroči, da se prek svojega copatarskega partnerja simbolično fotru maščuje. Svojega sina pa vzgoji v nesposobneža, da se maščuje mladim ženskam, ki imajo še življenje pred seboj, katerega je sama zavozila.

Kaj je to copatar?[\quote]

tip, ki za šankom vrešči, kako so babe samo zarad luknje dobre, doma pa na kolenih pjevajo nek v stilu “draga, sej veš da te ljubim, vse si mi na svetu, blabla, a bova kaj danes zvečer?”- ALI DRUGAČE: v špegu se poglej

[/quote]

Dva zanimiva mnenja.
Pogledal sem se v špegl, žal pa se ne vidim po celi višini.

Starka. Malo pretiravaš. Fu*kfehtarc je več, kot Fu*kfehtarjev.

HAHAHAHAAAA :))))))) dobr vic

Torej je tvoj in Spiderjev foter copatar?

HAHAHAHAAAA :))))))) dobr vic[/quote]

Pa kaj ti ni jasno?
Pa kaj misliš, da je priti luknjice kakšna umetnost?

fukfehterc je definitivno več kot fukfehterjev, razlika je samo da fukfehterji niso tako disrkiminatorni pri fukfehtarjenju. če si kdaj kot moški bil “na vrhu” potem se ti bo šele pokazalo kaj so ženske vse pripravljene narediti in kako direktno za “dobro robo”. fukfehterji proti njim izpadejo veliki moralneži 😉

Torej je tvoj in Spiderjev foter copatar?[/quote]

Moj v bistvu ja. Kot vsak klasičen dec. Ko ga je mati imela dovolj, ga je načevljala. če bi bilo po njegovo, bi bil še zdaj poročen.

BISTVO pri fukfehtarjih je, da prosjačijo za seks.
moški, ki ima super bejbo, ne more bit fukfehtar, ker mu ona da (z veseljem, sama od sebe).
ne vem, kako je “kot moški bit na vrhu”, ker nisem moški. ti pa lahko iz lastnih izkušenj (in iz izkušenj mojih kolegic) povem, da ženskam ni treba prosjačit, nikoli (razen če zgleda kot kit, ima grbo in leseno nogo… pa še to ni ziher). katerakoli ženska, ki jo poznam (tudi tiste… dajmo rečt, manj lepe), se lahko postavi v katerikoli klub/žurplac v ljubljani, casual oblečena, z mejkapom v razumni pravi meri in se bodo tipi nagnetli okrog nje. če izbere provincialne žure, se jih bo morala otepat. edini pogoj je, da je sama in da ne bulji v gsm.
imaš pa res cel kup glupih frač po kvazi fensi klubih, ki fehtarjo – ne za seks, ampak za (še bolj neumne) fukfehtarje, ki ji bodo cel večer plačevali pijačo, ker mislijo, da jim bo potem dala.

moški tega ne počnejo, ne zato, ker so moralni (lol, ker vic) ampak zato, ker ni tržne niše :)))))) ni na tem svetu dovolj tupe babe, da bi tipu plačevala cel večer, zato, da bi jo nategnil :)))))))

BISTVO pri fukfehtarjih je, da prosjačijo za seks.
moški, ki ima super bejbo, ne more bit fukfehtar, ker mu ona da (z veseljem, sama od sebe).
ne vem, kako je “kot moški bit na vrhu”, ker nisem moški. ti pa lahko iz lastnih izkušenj (in iz izkušenj mojih kolegic) povem, da ženskam ni treba prosjačit, nikoli (razen če zgleda kot kit, ima grbo in leseno nogo… pa še to ni ziher). katerakoli ženska, ki jo poznam (tudi tiste… dajmo rečt, manj lepe), se lahko postavi v katerikoli klub/žurplac v ljubljani, casual oblečena, z mejkapom v razumni pravi meri in se bodo tipi nagnetli okrog nje. če izbere provincialne žure, se jih bo morala otepat. edini pogoj je, da je sama in da ne bulji v gsm.
imaš pa res cel kup glupih frač po kvazi fensi klubih, ki fehtarjo – ne za seks, ampak za (še bolj neumne) fukfehtarje, ki ji bodo cel večer plačevali pijačo, ker mislijo, da jim bo potem dala.

moški tega ne počnejo, ne zato, ker so moralni (lol, ker vic) ampak zato, ker ni tržne niše :)))))) ni na tem svetu dovolj tupe babe, da bi tipu plačevala cel večer, zato, da bi jo nategnil :)))))))[/quote]

seveda ne moreš vedet 🙂 ženske prosjačijo lih tako, edina razlika da samo še bolj direktno ko zavohajo dobro robo.

seveeeda 😉 svizec ti pa pod triglavom milko zavija.

Ti zaradi nekih svojih predsodkov vse olepsavaš, kot da se fu.k za ženske konča v njihovem 30-tem letu, ko ima ženska se napeto rit in joške, kot da so rojene za fuq samo lepotice.”jok”.
Pozabljaš, da se f.uka vse živo, tudi debelorite ženske, pa ženske z visecimi joški…staro, mlado…obstajajo tudi takšne, ki si želijo seksa in to zato, ker jih nihče noče poseksat.
5-8-10% žensk je lepih in v njihovih krogih so grebatorji in postavljači..v splošnem, pa to ni tako.
Fu kfehtarc je toliko kot Fu kfehtarjev.

to si me z eno drugo zamenjal, sem 30+ in še ni prvih znakov, ki jih omenjaš – ampak tudi kolegice v 40-ih jih še nimajo, tako da :))))) veliko sreče.

aja, “fu.ka vse živo” se pa zato, ker večino moških ne zanima, kam ga vtaknejo (samo da ga). in ZATO tudi ženskam ni treba prosit :)))))

seveeeda 😉 svizec ti pa pod triglavom milko zavija.[/quote]
Zavrt si tist koncert Robbie Williamsa iz Knewbortha, pa ti bo mogoče jasno o čem tip govori.

aja, sem mislila, da govorimo o povprečnem slovenskem “moškem” :))) in o ženskah, ne o nekih pubertetnicah. ti si v končni fazi misliš, da si dasa, ampak zaradi 1 direction so si tiste vrste punce, ki so tebi všeč, rezale žile. zaradi tebe si ne bi odščipnile niti predolgega nohta na mezincu.

če že omenjaš Williamsa – tudi O’Toole je nategnil na stotine žensk, pa ga je Katharine Hepburn imela za ku.rbirja in pijanca 🙂 da bomo primerjali enake z enakimi 🙂

[/quote]

aja, sem mislila, da govorimo o povprečnem slovenskem “moškem” :)))/quote]

čudno glede na to, da ti piše specifično moški na vrhu in “dobra roba”. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close