Baba nobena ne zna povedat, kaj lahko descu nudi
prednastavljen avatar za neregistrirane uporabnike je moška silhueta, s tem nimam nič 🙂 dobra roba sem res, ampak ne vem, zakaj mi hodiš blizu (ker me pe.dri ne zanimajo) 🙂
to si me z eno drugo zamenjal, sem 30+ in še ni prvih znakov, ki jih omenjaš – ampak tudi kolegice v 40-ih jih še nimajo, tako da :))))) veliko sreče.
aja, “fu.ka vse živo” se pa zato, ker večino moških ne zanima, kam ga vtaknejo (samo da ga). in ZATO tudi ženskam ni treba prosit :)))))[/quote]
Vsaka krava in vsaka pi čka je v temi črna in lepota tudi ni pogoj za dober seks.
Pa kaj je najbolj važno: dober jebač ni izbircen in še najmanj potrebuje afno.
In kaj misliš, da boš ti zaradi nekih “tvojih v znakov v glavi” drugačna jebačica?
ravno obratno, tisti, ki lahko izbirajo – tudi izbirajo.
neizbirčni so tisti, ki jih že tako nobena ne povoha in vtaknejo klobaso v vsako kravo, kot sam praviš 🙂
aja, sem mislila, da govorimo o povprečnem slovenskem “moškem” :))) in o ženskah, ne o nekih pubertetnicah. ti si v končni fazi misliš, da si dasa, ampak zaradi 1 direction so si tiste vrste punce, ki so tebi všeč, rezale žile. zaradi tebe si ne bi odščipnile niti predolgega nohta na mezincu.
če že omenjaš Williamsa – tudi O’Toole je nategnil na stotine žensk, pa ga je Katharine Hepburn imela za ku.rbirja in pijanca 🙂 da bomo primerjali enake z enakimi :)[/quote]
Ok, nisi si pogledala videja.
menda je jasno, da govorim o ženskah, in ne o nedozorelih smrkljah (ne glede na to, da so 40)?
in ko govorim o vas kot o nedozorelih smrkljih, vemo, da ste vsi bolj ali manj spolno in fizično razviti, samo podstrešje zaostaja, ane?
hahaha… 40+ letne so isto nedozorele smrkle, le staro telo majo, to je vse kar je
starost ne prinese mladosti le bolezni
bravo 🙂 kakšna neverjetna pronicljivost.
dej lepolaska povojaha si kako ti noge smrdijo po kisu da te ni sram fuj
kje pa maš tega jebača sedaj, že 2dni tukaj visiš cele dneve in noči
a zdej si prosta ko ma prosta jajca
a si mislu prazna? :)))))) zdej jih nima, ko sm prosta 😉
ja prazna jajca ja kaj pa
prosta so itak skoz sam ti ne veš
ti si prosta zato da ma on mir kdo te bo pa prenašal cele dneve, raj vga vrže na skretu tud če bo potreba
mal že potrpi vsaj dokler ma polna pol se pa za glavo prime, a hitr laufa ven na čik al mora it po fuku kajne, saj čim mu pride doživi trenutek resnice, no p apovej pošten kaj naredi v roku 30min ko mu seme prleti
prvič, ne kadi, ker usmrajenih tipov ne prenašam.
in ko mu pride, ponavadi prej kot v pol ure že spet jaha 😉
sicer pa – prosta jih ima, kar se mene tiče. lahko gre kadar mu paše, imam odprta vrata. noče pa 🙂
lepolaska veš kaj sem razmišlal. kje si nas sploh najdla ta patetičn forum pa to, a to ti je fetiš da prideš tukaj reveže zajebavat pa se naslajat kok maš večjo plačo al kuko ?
a si šla iz mesta v vas se mal iz kmetov norca devat
oh, ampak če ti povem zakaj, potem ne bo več zabavno. :)))))
povej sej večina itak nav opazla tega posta men pa res neda miru
sam smejiš se pa na svoj račun. če se kdo s tabo ukvarja ali ti kaj napiše, si to razlagalš kot da si mu na rep stopila, da si ga prizadela in la la la. če te pa nekdo ignorira pa spet misliš kako si mu na rep stopila, ga prizadela in la la la. s tabo zmagati se ne da. pa veliko se smejiš, le bebec se glasno krohoče
boš moral eno drugo (po)jest danes (ali jutri)
(ali dan za tem…)
:))))
tudi včasih :)))
samo da se jaz pri tem zabavam, ti si pa sam sebi (in ostalim) zoprn :))))
fuck nice, prijazni so sam tejkerji. važno da se stvari opravi
pa ni se lepo iz ljudi norca delat, raje jih motiviraj, nauči še ostale kako postati supersposoben ne pa da zabijaš, zgleda si sadistka, po moje tudi tipa mučiš, se gresta sadomazo
a tukaj si rada glavna na vasi, v tvojem svetu, v resnic so še iz vasi že davno vrgli sam opazla nis
si pa smešen, misliš, da bi res? za to sem plačana 🙂
edino smeh je zastonj 🙂 moj, valjda :)))
Norcu je vse smešno.
Prosim če naši psihiatri, psihologi in psihoanalitiki razložite Lepolaskino situacijo, nekaj v smisl…
Sama sebe je prepričala, da je prišal sem le za zabavo, se norca delati iz ljudi in se zraven smejati. Saj če ji kdo odgovori, kot rečeno, mu je stopila na rep, če ji pa ne odgovori (ignorira), mu je stopila na lep. Tako je vedno zadovoljna in polna smeha.
A morda bodo naši komentatorju ugotovili, da si ti Lepolaska v resnici želiš pomoči, saj si nam preko svojih postov že ogromno razkrila, svojo situacijo in tudi kje točno delaš, je že dovolj podatkov, ki kot klic na pomoč sporočajo, da si želiš ugotoviti kaj je narobe s tvojim življenjem.. Če bi bila zdrava že ne bi sem prišla, nekaj ti je stopilo na rep, okusi lastno zdravilo. Nekaj te tare in si prišla pod pretvezo zajebancije, si pa žejna odgovorov kot suha goba vode.
No kje ste Robi, Marko, Matjažko.. da ji tole podobro razložite…
em – ne, nisem razkrila, vi pa špekulirate na veliko, ja. o mojih letih in za koga delam 🙂 in kolk je moj tip star :))) le zakaj je to tako zanimivo 🙂
tiste reveže na koncu pa kar pusti, imajo s sabo preveč dela 🙂
Mislim, da zaradi halucinacij potrebuješ pomoč kvečjemu ti.
Senza si se prepoznala kaj, se je še ena muha ujela v pajčevino. Pa pojasni svojo tezo z argumenti, da vidimo.
Al ti vidiš tuje halucinacije ? Je za to sploh pomoč ?
Forum je zaprt za komentiranje.