Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Baba nobena ne zna povedat, kaj lahko descu nudi

Baba nobena ne zna povedat, kaj lahko descu nudi

Ampak tole z modrci na gumbe je še men smešno 😀 Kdo bo temu verjel, da ma babo, lol

em – ne, nisem razkrila, vi pa špekulirate na veliko, ja. o mojih letih in za koga delam 🙂 in kolk je moj tip star :))) le zakaj je to tako zanimivo 🙂
tiste reveže na koncu pa kar pusti, imajo s sabo preveč dela :)[/quote]

No, kar daj, povej še kaj o svojem tipu, da nas razveseliš o svojem “pestrem življenju”, ki jih zaključuješ z intelektualno začinjenimi biseri, kot so kurc* in pi*. A je to za revijo Smrklja pod rubriko ženske z zakasnelim dozorevanjem, katerih čustveni razvoj je obstal na ravni 14-letnih mulcev? 🙂

To, da je čez 50 in 3x ločen, o tem ne rabimo sklepati, sicer ne bi bil s tabo, če bi bil primeren družinski kandidat – mož in oče, tudi da pri tebi šteje debelina denarnica moškega, ne dvomimo. Zdaj še samo zmnoži 1tepka X 1tepka, je tepka na kvadrat , a ne? 🙂 – rezultat, ki vsaki pametni ženski pove in zato preprečuje zapletanje s takšnimi moškimi, ker jim je daleč premalo, da so moškemu zgolj mlajša (seksualna) popestritev, rekreacija, ena izmed …, razen če so dovolj pametne in si preračunajo, koliko jih lahko materialno pomolzejo, od tebe dobijo vse gratis. Zato pohvalno, da se trudiš in daješ vse od sebe in si dobra vsaj v eni stvari, ki lahko ženska ponudi nezahtevnim, preprostim moškim. ;)[/quote]

Imaš multiplo osebnost, ali se tudi ti skrivaš za množino? (ne bom spet o halucinacijah, da ne bo spet petsto križev in težav)

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No, kar daj, povej še kaj o svojem tipu, da nas razveseliš o svojem “pestrem življenju”, ki jih zaključuješ z intelektualno začinjenimi biseri, kot so kurc* in pi*. A je to za revijo Smrklja pod rubriko ženske z zakasnelim dozorevanjem, katerih čustveni razvoj je obstal na ravni 14-letnih mulcev? 🙂

To, da je čez 50 in 3x ločen, o tem ne rabimo sklepati, sicer ne bi bil s tabo, če bi bil primeren družinski kandidat – mož in oče, tudi da pri tebi šteje debelina denarnica moškega, ne dvomimo. Zdaj še samo zmnoži 1tepka X 1tepka, je tepka na kvadrat , a ne? 🙂 – rezultat, ki vsaki pametni ženski pove in zato preprečuje zapletanje s takšnimi moškimi, ker jim je daleč premalo, da so moškemu zgolj mlajša (seksualna) popestritev, rekreacija, ena izmed …, razen če so dovolj pametne in si preračunajo, koliko jih lahko materialno pomolzejo, od tebe dobijo vse gratis. Zato pohvalno, da se trudiš in daješ vse od sebe in si dobra vsaj v eni stvari, ki lahko ženska ponudi nezahtevnim, preprostim moškim. ;)[/quote]

Imaš multiplo osebnost, ali se tudi ti skrivaš za množino? (ne bom spet o halucinacijah, da ne bo spet petsto križev in težav)[/quote]

Če sva več kot 2, ki isto misliva, naj ostane kar pri množini, a ne? 🙂 Glede na to, da tukaj isto misli 80% moških (izvzemivši one, ki jih ogreje “umazan govor” :D), kar sem napisal, in verjetno podoben delež žensk.

Šmorn, midva pa bi lahko tvorila dvojino, ampak ne misliva isto, čeprav sva si podobna, menda imava isto barvo las. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

medicinski fenomen – nima možganov IN MISLI…
a ne bi raje spet dal kakih nasvetov o uspešnem partnerstvu ali si preveč frustriran, da ti tudi danes ni uspelo zaključit projekta MODRC? te je spet kaka prodajalka spodnjega perila z metlo nagonila skoz vrata? moraš bit bolj hiter naslednjič.

Imaš multiplo osebnost, ali se tudi ti skrivaš za množino? (ne bom spet o halucinacijah, da ne bo spet petsto križev in težav)[/quote]

Če sva več kot 2, ki isto misliva, naj ostane kar pri množini, a ne? 🙂 Glede na to, da tukaj isto misli 80% moških (izvzemivši one, ki jih ogreje “umazan govor” :D), kar sem napisal, in verjetno podoben delež žensk.

Šmorn, midva pa bi lahko tvorila dvojino, ampak ne misliva isto, čeprav sva si podobna, menda imava isto barvo las. :D[/quote]

Govori v svojem imenu, to je vse, kar ti imam za sporočiti.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

medicinski fenomen – nima možganov IN MISLI…
a ne bi raje spet dal kakih nasvetov o uspešnem partnerstvu ali si preveč frustriran, da ti tudi danes ni uspelo zaključit projekta MODRC? te je spet kaka prodajalka spodnjega perila z metlo nagonila skoz vrata? moraš bit bolj hiter naslednjič.[/quote]

Ti kar pogumno in me samo v vprašaj, kar še ne veš o sebi. 🙂
Ženskam razbiram misli in jih čitam kot odprte knjige.
Ja, in ti si precej odprta, ampak ne toliko v knjižnem smislu, kajne? 😀
P.S.: Goni se bicikl, ne metla, razen če ima tvoja pedale. :))

saj ti tud lažeš, da se goniš, pa se ne. ali seksata oblečena? 😉

ti mi kar pogumno povej, kaj pe ne vem o sebi. saj si ravnokar povedal, da veš, kaj ženske mislimo 😉 (če bi blo to res, si ne bi upal več pomolit kumare (niti zgornje ne) skozi vrata)

Ha, ha, matjazko je zdaj šel v trgovino preverjat kako zgledajo modrci pa ga je prodajlka z metlo ven nagnala :).
Ha, ha, ha.
Zraven pa še sanja, da je več takih tipov kot je on, da zato piše v množini. Ha ha ha .

Matjazko, vem, da ne boš verjel, ampak ti povem neko zadevo: Ženske uživamo v seksu. To je čudovita stvar. Pa še nekaj je. Tudi, če ogromno seksaš, se nič ne obrabi. Vse deluje kot naoljeno. Tako, da ne skrbi, da se kaj znuca :).

Reci raje, še na oljeno:)) Po 40-tem pa se dodaja : LIQUI MOLY Oil Additive !

Reci raje, še na oljeno:)) Po 40-tem pa se dodaja : LIQUI MOLY Oil Additive ![/quote]

a tvoje mame po zanositvi s tabo ni še nihče kresnil ☺ Kdaj poslušaj za vrati spalnice staršev

40+ se šele znajo sprostiti pri seksu … mora biti njihov je.b.ač v fizični in mentalni kondiciji, da se jih lahko rihta – sploh, če bejba obema pere, pegla, kuha … hodi na šiht

Noebn od vas nič ne f.uka..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

tebi pa ne rata nas razsvetliti, kako se! NIČ fuka … je.ba.t ga

V nekaterih predelih Afriki ne, kjer so obrezane, imate Slovenke res srečo, jaz bi vas obdavčil na užitek. 🙂

ja kakšne bi si jih dale lahko malo porezat k je grdo da kaže jezik tam spodaj kot parkelj…

v glavne.. kaj lahko ženska ponudi ? Zvest fuk, to pomen, da jo lohk štemaš brez kondoma, brez da se bojiš za okužbe… da je pa sterilizirana je pa dream, BMW M3

Vsi (ki iščejo) iščejo pravo osebo, nihče pa ne poskuša biti prava oseba.

Vsi (ki iščejo) iščejo pravo osebo, nihče pa ne poskuša biti prava oseba.[/quote]
Pozabu si pa še dopisat, da to velja predvsem za ženske.

Zakaj ste tako obremenjeni z ženskami?
Na tisoče tem odprete, naklofate na tone postov o ženskah. Zakaj ste tako obremenjeni z njimi?
Nihče vas ne sili, da se družite, da ste v razmerju z ženskami.
Vi pa kar naprej gonite eno ta isto. Dokažite, da zmorete brez žensk. Odselite se stran od mame. Živite samo z moškimi, družite s samo z moškimi. Ne pa, da tu gor kar naprej jokate o ženskah. Prave zgube izpadete.
Koga briga vaše sovraštvo do žensk? Prav nikogar. Koga briga vaše hlepenje po analnem seksu, prav nikogar.
Koga briga vaše usmiljenja vredno jadikovanje tu gor? NIkogar.
Prav smešite se s tem, ko kar naprej pišete o ženskah in kako grozne so ženske in kako jih ne potrebujete. Usmiljena vredni ste.

Kje pa ti zaznavaš, da smo desci obremenjeni?

Ženske ste rez grozne in nas desce samo izčrpavate, situacije v vezi pa pripeljete tako daleč, da raje odidemo.
Ve pa zopet vse na novo. Nova veza, nova jebačina, nova žrtev.

Kje pa ti zaznavaš, da smo desci obremenjeni?

Ženske ste rez grozne in nas desce samo izčrpavate, situacije v vezi pa pripeljete tako daleč, da raje odidemo.
Ve pa zopet vse na novo. Nova veza, nova jebačina, nova žrtev.[/quote]

Pa bodite z moškimi. Saj se tko fajn razumete med seboj, noben vam ne teži, analci vas itak rajcajo, zaploditi se ne morete … Idealna solucija, stvar rešena.

Ana, sej tko delamo, po pičič gremo pa v bordel. Najboljše vseh svetov.

Ana a si nazaj, a se ni izšla veza s konjem brez princa ?

A kaj lahko ženske ponudijo ? EVO VAM FANTJE, tukaj je odgovor zakaj se je treba poročit…

https://www.youtube.com/watch?v=rAReS2JnJ18

Ellerby: Marriage is an important part of getting ahead: lets people know you’re not a homo; married guy seems more stable; people see the ring, they think at least somebody can stand the son of a bitch; ladies see the ring, they know immediately you must have some cash or your cock must work.

Seveda z žensko do 25, če je pa starejša mora imeti pa in/ali VRHUNSKO IZOBRAZBO in denar, najboljše od očka, poleg tega da sama dobro služi. Če ne se splača. Ostalo je pekel.

nimam nič proti, če je tiho medtem, ko mi dela fa.f ☺

A ta scena 2:33-2:57
https://www.youtube.com/watch?v=vB3YAJ5x3oI

Vsi (ki iščejo) iščejo pravo osebo, nihče pa ne poskuša biti prava oseba.[/quote]

Očitno res nihče, saj še ženske dedcev, ki se kakor trudijo, niso preveč zadovoljne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close