Babe brez riti so k tipi brez kurca
Margot Robbie ma “vse”, lep obraz, lepe lasje, dobre joške, kao dobre noge (za moj okus čist bedne), pol pa ta ploh rit, k vse pokvar.
Teb manjkajo pa možgani
Kaj ti niti na netu ne najdes zenske (beri slike) po svojem okusu?
Evo ena baba sam zate.
http://images.24ur.com/media/images/520xX/Jan2013/61123288.jpg?81a5
Ha ha, zmagovalen komentar, vse nadaljnje besede so odveč.
Vidm da ste še kr bogi v kepi.
ha ha ha
HA HA
zmagovalno:))))
teb manjka u glavi.s tako bi jst delu marsikaj.ti pa isci pa si ga dr**j k dŕuzga itak ne mors dobit razn pozornost od mamice ki ti da pri teh letih vse…mamin sinko
Samo sram te je priznat, da ti ma žena še bolj ploščato od te.
Nekulturni se poistoveti z babami brez riti, zato ima pa probleme sam s sabo…
Lepolaska, kdaj boš začela fukat ? Niti za en dan si ne oddahneš od foruma 🙂
Hja, jst sem na forumu lahko tudi pred in po kavsu. Ne kot ti, ko moraš konstantno pazit, da ti “tvoja” ne pobegne iz kleti. Sicer pa, a je spet ena pogruntala, da si totalen debil, ti ušla in si nas zato spet osrečil s svojo prisotnostjo? Samo fprašam, nje, ker si baje tukaj samo ko ne kavsaš?
Innn… bomo spet brali kilometrska jokanja, kako nekateri ne rabijo žensk in kako so vse ženske grozne kešpi*ke…
Daj si raje eno napihljivo nabavi, tiste ne bo motilo, da si zabit ko kanta in z uvelo kumarico. Samo okna ne pozabi zapret, da ti ven ne odfrči, ko jo boš grizljal po vratu…
sej ce mu bo usla bo sou pa u sexshop jokat zakaj so mu carovnico prodal-)
sej ce mu bo usla bo sou pa u sexshop jokat zakaj so mu carovnico prodal-)[/quote]
Hej Klempo……a tebe jst mogoče poznam? Mam frenda k ga kličemo klempo…..po tvojem pisanju ugotavljam, da bi bil mogoč res to ti? A si? Si iz okolice domžal?
da.
Jarše – Radomlje?
Forum je zaprt za komentiranje.