Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Babe, descev, kakršne bi ve želele ni in jih ne bo

Babe, descev, kakršne bi ve želele ni in jih ne bo

Copatarji ne sledijo vašim zahtevam, anticopatarji pa nočemo. Ostane vam samo, da se sprijaznite z realnostjo ali pa pizdite čez njo. Meni je vseeno. Jaz samo vem, da se bo katerakoli morala hudo potrudit, da me prepriča v zgolj poljub. Kaj šele v kaj drugega.

niso vse babnice kot tvoja mama (le kje in kako hudiča, se ji je ratalo oteliti) in ne desci kot ti ☺

Si hotel povedat, da se ne strinjaš z mano? Si zato uboga internetna drkadžija brez babe, ker vsaki lahko nudiš vse po njenih predstavah?

Daleč od tega, da ti je vseeno. Priznaj, da jim želiš samo najboljše, zato se jim odrekaš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Poglej fido. Med dvema je eden vedno boljši, bolj ambiciozen, bolj pameten…..itd.

Pri meni je to partnerka in kaj mi ostaja drugega kot copatarstvo?

Sam sem odličen copatar in v kolikor bi se temu ognil, mi bo v življenju slabše.
Svetujej mi, ponudi mi življenjski recepti!

Copatar sem. Priznam in pika.

Si hotel povedat, da se ne strinjaš z mano? Si zato uboga internetna drkadžija brez babe, ker vsaki lahko nudiš vse po njenih predstavah?[/quote]

kar sem hotel povedati sem natipkal.

Si hotel povedat, da se ne strinjaš z mano? Si zato uboga internetna drkadžija brez babe, ker vsaki lahko nudiš vse po njenih predstavah?[/quote][/quote]

kar sem hotel povedati sem natipkal.[/quote

Natipkal si se, zdaj pa drkat!

kar sem hotel povedati sem natipkal.[/quote]

Natipkal si se, zdaj pa drkat![/quote]

mi ni treba – mi tvoja mamica vleče curaka pod mizo ☺

Hohoho. Tak ste neotesani, da je celo smešno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če bi copatarske veze bile nekaj posebnega, markoti ne bi tukaj viseli..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Enako velja za tvojo samskost, za katero si se bojda sam odločil, da si bolj svoboden. :))

Enako velja za tvojo samskost, za katero si se bojda sam odločil, da si bolj svoboden. :))[/quote]

On je bolj svoboden in lahko visi tukaj, ti pa če ne bi imel internet zveze ne bi mel časa tukaj viset tolko razen če si na socialki in te baba vzdržuje!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Enako velja za tvojo samskost, za katero si se bojda sam odločil, da si bolj svoboden. :))[/quote]

On je bolj svoboden in lahko visi tukaj, ti pa če ne bi imel internet zveze ne bi mel časa tukaj viset tolko razen če si na socialki in te baba vzdržuje![/quote]
Daj malo bolje pomisli. Zakaj pa nekdo, ki ima internetno zvezo, ni bi imel časa viset tukaj? Če je pa na internetu. :))

Ti imaš ene hude težave z bralnim razumevanjem…

On je bolj svoboden in lahko visi tukaj, ti pa če ne bi imel internet zveze ne bi mel časa tukaj viset tolko razen če si na socialki in te baba vzdržuje![/quote]
Daj malo bolje pomisli. Zakaj pa nekdo, ki ima internetno zvezo, ni bi imel časa viset tukaj? Če je pa na internetu. :))[/quote]

Ja saj, to da visiš tukaj je dokaz samo to da

1. nimaš veze
2. imaš internet vezo

Pick you choice, no ti si že izbral 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa sej je včeraj priznal, da mu je dovolj, če ima babo na FB dodano “v razmerju z”. To je tisto kar ga osrečuje, mi samski smo mu pa fovš, ker tega nimamo 😀

Daj malo bolje pomisli. Zakaj pa nekdo, ki ima internetno zvezo, ni bi imel časa viset tukaj? Če je pa na internetu. :))[/quote]

1. nimaš veze
2. imaš internet vezo

Pick you choice, no ti si že izbral :P[/quote]
Ma ja, ko bi ti videl, kako so dokazovali, da je Zemlja ploščata. Bi ti bilo smešno, tako kot meni. :))

1. nimaš veze
2. imaš internet vezo

Pick you choice, no ti si že izbral :P[/quote]
Ma ja, ko bi ti videl, kako so dokazovali, da je Zemlja ploščata. Bi ti bilo smešno, tako kot meni. :))[/quote]

A ti si pa videl kako so tisto dokazovali? 🙂

sam res … kakšen folk je lahko na svet spravil tipčke ala Pajkec, NS, Matkić … kot, da imajo najmanj isto mamo, če že ne očeta

Nas so vsaj ljudje spočeli, tebe je kakšna krava ali pujček 🙂

Nas so vsaj ljudje spočeli, tebe je kakšna krava ali pujček :)[/quote]

in s takimi ti komuniciraš preko neta … kdaj boš iznašel leseno žlico – živali smo ti naredile net ☺

Nas so vsaj ljudje spočeli, tebe je kakšna krava ali pujček :)[/quote]

Dve koristne živali. Torej je potomec tudi koristen. Kar pa za ravnateljičenega sinčka težko rečemo, da je kaj koristen.

Pri tebi je vse črno ali belo. In zakaj misliš, da se je že rodila oseba, ki bi se trudila za tvoj poljub? Ni je, ne bo je…lahko pa se ti potrudiš in zanetiš ogenj v katerem pivskem prijatelju.

Verjetno podobno kot ti. Princip je isti, le nianse so druge. :))

Pri tebi je vse črno ali belo. In zakaj misliš, da se je že rodila oseba, ki bi se trudila za tvoj poljub? Ni je, ne bo je…lahko pa se ti potrudiš in zanetiš ogenj v katerem pivskem prijatelju.[/quote]
To pa je optimizem. Se pravi ima celo šanse. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close