Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Babe, descev, kakršne bi ve želele ni in jih ne bo

Babe, descev, kakršne bi ve želele ni in jih ne bo

Pri tebi je vse črno ali belo. In zakaj misliš, da se je že rodila oseba, ki bi se trudila za tvoj poljub? Ni je, ne bo je…lahko pa se ti potrudiš in zanetiš ogenj v katerem pivskem prijatelju.[/quote]
To pa je optimizem. Se pravi ima celo šanse. :))[/quote]

Ima celo več šans, ker teh pivskih frendov ima malo morje.

simpl – povprečen slovenski “moški”. in so nastali novi povprečni slovenki “moški”.
tisti, ki so imeli jajca, so jim jih med vojno odstrelili, ostale so babe z lulčki – evo ti posledice.

Sem lepo vprašal, zakaj bi si človek pri zdravi pameti omislil Lepolasko, pa ni bilo zadovoljivega odgovora..2Pokazati, da imaš jajca”, to je slab izgovor za uničiti si življenje..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Z možačo noče noben imet opravka. Razen, če so ti všeč sado-mazo variante in uživaš v trpljenju.

Kako noben, če pa ima tipa? Če ti nočeš nobene oziroma tebe noče nobena, še ne pomeni, da je z drugimi enako. A ti tega še pri 25-tih nisi porajtal?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako noben, če pa ima tipa? Če ti nočeš nobene oziroma tebe noče nobena, še ne pomeni, da je z drugimi enako. A ti tega še pri 25-tih nisi porajtal?[/quote]
Danes ima lahko vsak “tipa”. Če ne drugače, preko FB. 🙂

To, če jo en občasno poriva, še ne pomeni, d aje njen tip…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Verjetno podobno kot ti. Princip je isti, le nianse so druge. :))[/quote]

Torej nimaš pojma, dobro je da priznaš

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kako noben, če pa ima tipa? Če ti nočeš nobene oziroma tebe noče nobena, še ne pomeni, da je z drugimi enako. A ti tega še pri 25-tih nisi porajtal?[/quote]
In od kdaj si si ti začel izmišljevat mojo starost ? Ker mimogrede, sem starejši od 25, ampak ti ne bom povedal za koliko, naj te še naprej firbec matra, imbecil no liferski…

Verjetno podobno kot ti. Princip je isti, le nianse so druge. :))[/quote]

Torej nimaš pojma, dobro je da priznaš[/quote]
V bistvu ga imam, samo nisem vedel, ti naj povem ali ne, ker vem da poraze bolj slabo prenašaš. Pa dobro, ker si že radoveden. 🙂 Oni, ki so dokazovali pločšatost Zemlje, so to očitno počeli s premalo informacijami. Itak, da so bili vsi pametni in ponosni, kaj so odkrili, pazi dokazali na podlagi nekaj informacij. No, zmotili so se, to zdaj vemo. Ravno tako, kot si se ti, jaz vem, ker na Zemljo gledam od daleč, ti si pa še kar tam dol in praskaš nekje po pesku, verjameš, da je še kar ploščata. Kaj ti naj. Saj ni nič narobe, če tako misliš. Samo pazi, da ne prideš do roba, lahko dol padeš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In od kdaj si si ti začel izmišljevat mojo starost ? Ker mimogrede, sem starejši od 25, ampak ti ne bom povedal za koliko, naj te še naprej firbec matra, imbecil no liferski…[/quote]
Aja, če pa si čez, potem pa kul. Je že prepozno zate. :))

Torej nimaš pojma, dobro je da priznaš[/quote]
V bistvu ga imam, samo nisem vedel, ti naj povem ali ne, ker vem da poraze bolj slabo prenašaš. Pa dobro, ker si že radoveden. 🙂 Oni, ki so dokazovali pločšatost Zemlje, so to očitno počeli s premalo informacijami. Itak, da so bili vsi pametni in ponosni, kaj so odkrili, pazi dokazali na podlagi nekaj informacij. No, zmotili so se, to zdaj vemo. Ravno tako, kot si se ti, jaz vem, ker na Zemljo gledam od daleč, ti si pa še kar tam dol in praskaš nekje po pesku, verjameš, da je še kar ploščata. Kaj ti naj. Saj ni nič narobe, če tako misliš. Samo pazi, da ne prideš do roba, lahko dol padeš. :))[/quote]

Aha, od verjetno smo prišli da že veš…..

Še dobro da imaš ti vse informacije 🙂 Da nas Bog Marko razsvetli

/sarcasm off

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Informacije o sebi pa res imam. Bravo za ta sklep. 🙂

Daj začni pravilno brat…. A si pijan od enega piva včeraj ko ti je baba pustla ven it preko PDF dovolilnice, brez videokonference na skypu??????

Jaz? Če pa si ti delal sklepe o meni na podlagi “bežnega pogleda v daljavo”. 😉 Te bom že naučil prevzemanja odgovornosti. Bo sicer trdo delo ampak nič bat.

ti se enake stvari sprašuješ za VSAKO žensko in vsem je jasno, da ti noben na tem svetu ne more dat zadovoljivega odgovora s področja partnerstva – ker boš pač večno ned.ojeban 🙂
prosta, da bi se me kdorkoli (nov) “omislil”, pa tak al tak nisem, tako da je brezveze teoretizirat 🙂

najhujši vic, kar sem jih kdajkoli prebrala :))))))

najhujši vic, kar sem jih kdajkoli prebrala :))))))[/quote]
Saj pri tem stavku sem se precej obotavljal, se pravi da sem tudi sam močno dvomil. :))

bolš da začneš trenirat pajke doma, bo več uspeha :))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close