Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek babe, ki se brijete… gnus

babe, ki se brijete… gnus

Res je gnusno, te ki se doma kar same z britvico. Pa pol ste vse krvave, pa vraščene dlake, pa mozolji, gnus. Bruham.

Pa pejte na to bogo depilacijo nooo. Pa da vam podepilirajo, si 6 tednov brez dlačic, pa potem rastejo take male, mehke. Vi pa se brijete, potem vam pa rastejo ko decu brata dlake po nogah.

A zdaj vas moti že britvica?

Po voskanju imaš krepko večjo možnost kasirati vraščene dlake 🙂

Pa če se na 6 tednov voskaš hodiš vmes kosmata po svetu? Fletno.

Odgovor na objavo uporabnika
ah punče, 05.11.2023 ob 11:20

Po voskanju imaš krepko večjo možnost kasirati vraščene dlake 🙂

Pa če se na 6 tednov voskaš hodiš vmes kosmata po svetu? Fletno.

po voskanju dlake skoraj en mesec ne pokukajo ven… vsaj meni ne 🙂

ni res, 05.11.2023 ob 11:28

po voskanju dlake skoraj en mesec ne pokukajo ven… vsaj meni ne 🙂

Torej dva tedna kosmata naokoli hodiš?

ah punče, 05.11.2023 ob 11:43

Torej dva tedna kosmata naokoli hodiš?

ne, sama hodim na 4 tedne na depilacijo.

kakšne probleme imate nekateri… mislim, da ima leta 2023 veliko ljudi doma laserske odstranjevalce dlak. še več ljudi pa verjetno že desetletja depilatorje. ne bi smel bit nek hud problem to rešit doma.

pa vendar se mi zdi večji problem, da iz tega uvodnega zapisa veje prav neko sovraštvo. in da veliko žensk zganja terorizem prav nad telesi drugih žensk. sploh ne potrebujemo moških za to.

Enim se že po tednu dlake  vidijo po depilaciji, kaj boš s tem ?

gnus, 05.11.2023 ob 11:10

Res je gnusno, te ki se doma kar same z britvico. Pa pol ste vse krvave, pa vraščene dlake, pa mozolji, gnus. Bruham.

Pa pejte na to bogo depilacijo nooo. Pa da vam podepilirajo, si 6 tednov brez dlačic, pa potem rastejo take male, mehke. Vi pa se brijete, potem vam pa rastejo ko decu brata dlake po nogah.

A češpljo si tudi depiliraš z voskom?

Po moje ima ta avtorica ki vedno odpira bizarne teme sama probleme nad katerimi bruha in se zgraža.

Preskočit temo in rešeno.

dovolj, 05.11.2023 ob 11:18

A zdaj vas moti že britvica?

ma zajebava😂

Ne moti.

Res imaš težave s problemi. Kupi dovolj velik lavor, da nau čez teklo. 🙃☺️☺️☺️

Od kje tebi, da to 6 tednov drži?! Po 3 tednih že ne izgleda dobro.

Tiste, ki že leta in leta hodijo, mogoče lahko na 4.tedne hodijo.

Še laserska odstranotev ni 100%.

Toliko o pametnih izjavah.

Odvisno od tipa kože, od kvalitete britvice itd. Js nam nobenih problemov z mozolji, vraščenimi dlakami itd. Kaj si si pa ti sploh domov prpelau? A kr na suho zabrije brez kakršnekoli predhodnje nege?(vsaj kkšn tuš, topla voda) ti ji jo spedenaj in si vzami čas. Ne more se to klat no..

Jaz se brijem doma, ni navadna britvica ampak te boljšemu ne poškodujejo. Ti pa pač hodi v salon, pa ne preveč bruhat, ko gledaš nas kmetice

Pa dlake ne motijo, ker so naravne.

ni res, 05.11.2023 ob 11:47

ne, sama hodim na 4 tedne na depilacijo.

Ne mores na 4tedne.. ker ce ti po mescu dni komaj ven pokukajo, se niso tak dolge, da bi jih lahko povoskala 😂

Probala vse od britvice , masince, voskanja, laserja in z lahkoto recem, da je britvica doma se najboljsa in tudi najcenejsa. Drugace pa avtorica zacetnega komentarja provucira , res nagnusno bolj kot domace britje

Trtica, 08.11.2023 ob 19:03

Probala vse od britvice , masince, voskanja, laserja in z lahkoto recem, da je britvica doma se najboljsa in tudi najcenejsa. Drugace pa avtorica zacetnega komentarja provucira , res nagnusno bolj kot domace britje

Se strinjam, imam doma depilator, redno se depiliram, nobenih poškodb, vraščenih dlak

Pa še prihranim čas in denar. Menjam le nastavke

Pa kaj vas dlake tolk motijo. Meni je pa prav luštno, k mi kaka dlaka med zobmi ostane, da se še naslednji dan lahko spominjam, kolk je blo fajn.

OK, ampak enkrat morajo dovolj zrasti. Ne nas j,bat, saj nismo od včeraj in se tudi same depiliramo, oziroma smo se. Dlake morajo biti nekaj mm dolge, da jih vosek “prime”. Torej dokler ne zrastejo dovolj, hodiš kosmata po svetu.

Za ni res

Tam kjer si dlake, je uzitek (francoski pregovor)

Sam fprašam, 05.11.2023 ob 12:02

A češpljo si tudi depiliraš z voskom?

Jaz ja. Temu se reče brazilska depilacija.

Takoj ko bo vsakih 6 tednov nekdo to plačal. 100000x raje peljem otroke na izlet ali potovanje kot pa plačujem za tako neumnost katero zmorem doma sama narest🤦🤦🤦

New Report

Close