Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek babe, ki se brijete… gnus

babe, ki se brijete… gnus

Tole je zihr napisala Ksenja Kranjec 🤣🤣🤣🤣 sam ta punčka ma tak ohol način pisanja..

Gnusna je kosmata baba.

Odgovor na objavo uporabnika
Brigaj se zase, 10.11.2023 ob 20:48

Moški z brado, 10.11.2023 ob 20:43

Brigaj se zase, 10.11.2023 ob 20:26

gnus, 05.11.2023 ob 11:10

Res je gnusno, te ki se doma kar same z britvico. Pa pol ste vse krvave, pa vraščene dlake, pa mozolji, gnus. Bruham.

Pa pejte na to bogo depilacijo nooo. Pa da vam podepilirajo, si 6 tednov brez dlačic, pa potem rastejo take male, mehke. Vi pa se brijete, potem vam pa rastejo ko decu brata dlake po nogah.

A dedcom je pa dovoljeno imeti trde dlake na obrazu? In marsikdo od njih ima prav tako probleme z mozoljčki, rdečico in vraščenimi dlakami na obrazu.  Se mi zdi, da je avtor moškega spola, zato me zanima, zakaj si sam ne depilira brade na obrazu?

Moški mora imeti brado, ker je le to pri moškem naravno. Brez razloga že ni tam. In zato je edino normalno, da so moški bradati, ne pa da je vse pobrito in gladko, kot da so majhni fantki. Komur je to všeč, je pedofil.

Aja, pri moškem je le to naravno, pri ženskah pa ne🤣 In potemtakem so vsi pobriti moški pedofili🙈 Ok, sem mislila, da sem slišala že vse…

Ja, točno tako. Pobriti moški so pedofili in vse ženske, ki so s takimi moškimi ali jim je to na moških všeč, prav tako. Pedofilke. Zakaj bi jim sicer bili všeč moški z obrazom malega fantka? In tudi same so normalne samo če so poraščene. Obrita češplja je všeč pedofilom, obrit moški obraz pa pedofilkam. Oboje je mati narava pri odraslem ustvarila kosmato in le pri otrocih golo.

Hahah ti si gnusen, smeško

Budalo. Dlake odstraniš enkrat tedensko z aparatkom na baterije brez kakršnihkoli poškodb. A ti živiš v letu 1940?

PA TI SI SVETOVNA BUDALA.

A TI VEŠ ZA ŽENSKE HORMONE..??

ŽENSKA Z DLAKAMI NA BRADI . TO SO HORMONI.

DEPILACIJA PA NI POCENI.PLAČAJ PA BO.

TUDI TI NE BOŠ VEČNO LEP..

Meni paše pozimi biti mal kosmata po nogah, me manj zebe.

Jaz se ne ukvarjam z dedcevimi dlakami, on pa z mojimi ne. Za druge me briga. Če imate denar za skoz okno metat, pa le …

Kake probleme imate eni 🤪😂

Suzy69, 11.11.2024 ob 00:14

Meni paše pozimi biti mal kosmata po nogah, me manj zebe.

Jaz se ne ukvarjam z dedcevimi dlakami, on pa z mojimi ne. Za druge me briga. Če imate denar za skoz okno metat, pa le …

Kake probleme imate eni 🤪😂

Dobra. Mal kosmata, da me ne zebe.

Pač ne vem, a si ona ali on, ne vem s kom imaš opravka??

V lajfu še nisem bila krvava zaradi tega, imela vraščeno dlako ali mozolje??

Tako da……daj svoje frustracije kam drugam usmeri 🙂

Avtor verjetno nima stika ne z kosmato niti obrito žensko čeprav je oboje lepo videt in prijet v roko. Enim nam je pa to popolnoma vseeno in se znajdemo z obema primerkoma .

ni res, 05.11.2023 ob 11:47

ah punče, 05.11.2023 ob 11:43

ni res, 05.11.2023 ob 11:28

ah punče, 05.11.2023 ob 11:20

Po voskanju imaš krepko večjo možnost kasirati vraščene dlake 🙂

Pa če se na 6 tednov voskaš hodiš vmes kosmata po svetu? Fletno.

po voskanju dlake skoraj en mesec ne pokukajo ven… vsaj meni ne 🙂

Torej dva tedna kosmata naokoli hodiš?

ne, sama hodim na 4 tedne na depilacijo.

Kaj ti pulijo, če praviš da po 4 tednih ni skoraj nič? Kaj si orangutan, da se ti zdi malo ko greš na depilacijo po 4 tednih?

New Report

Close