BABE – MIR :-)))))
Tole pišem resno, ampak vseeno z nasmeškom na ustih. ne bom spet ugotavljal, dko je za kaj kriv, pač ste imele nekatere malo slabši dan in sedaj gremo spet lepo naprej.
Kot sem že tolikokrat rekel, tudi tukaj veljajo določena pravila.
Hvala za razumevanje.
primož
To je edina beseda, ki jim pritegne pozornost.
A naj raje otrokom zagrozim, da zaradi staršev ne bo Božička???
:-)))
Primož
jaz sem se neki hecala, nanašalo se je pa na nadaljevanje posta o groznih imenih in potem je avtorica napisala, da jo najbolj moti NEuporabljanje dvojine in sem jaz odgovorila, če ima katera za posodit DVE ŠČEPCI SOLI IN POTEM GREVE NA KAVO in tisto sekundo se je vse skupaj zbrisalo. No, vsaj mislim, da se je vse to zgodilo zato, je zgledalo kot da provociram, čeprav je bil le heeeeeeeeeeeeec.
No, potlej sem pa jaz tudi kriva, ker sem ji napisala, da pač provocira, pa če hoče ali ne. In da je tule itak polno napak… se mi je pa zdelo sumljivo, ker je tisti post zginil. Jaz nisem provocirala, sem se samo odzvala na njene pripombe v katerih sem se našla. Mislim, da to pravico pa imam, da se branim.
Ja in v pesmi Smisel življenja je še vedno ..visenje v mreži med DVEMI DREVESI…, pa se nihče ne obregne…
No, ne mislim se kregat. Mi je brez veze, se pa samo branim.
Lep dan, Ana
Z lahkoto :-)))
Babe so edina besede, ki kaj doseže. TAko ali tako pa ženske hitro vedo, da ej nekaj narobe, če rečem in napišem to besedo.
Če bom zaradi tega grdo zapisan in v drugačni luči, ker napišem to besedo, potem pa Bog pomagaj, kajti na lepo besedo tako ali tako nič ne zaleže.
Primož
Hm, na tole “med dvemi drevesi” se pa obregnem jaz, ki si ne morem kaj, da ne bi starejši frčafelci vsakič povedala, da so si fantje zaradi rime privoščili malo “pesniške svobode”, čeprav sem skoraj prepričana, da bi tudi sicer mirno rekli npr. pred dvemi leti, kar je napaka iz istega vica. (Mimogrede, če se kdo sprašuje, kako za vraga pa bi moralo biti: med dvema drevesoma, pred dvema letoma.) Sicer sem pa na popevkarske (in še kakšne) pogruntavščine hočeš nočeš morala postati precej imuna, ker bi me sicer pobralo 🙂 Lep dan, Delfina