Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Babe se dajte pri mamah pozanimat, kako so si dedca našle

Babe se dajte pri mamah pozanimat, kako so si dedca našle

Glej, če jih ne bi imel verjetno ne bi mogel…. se ti ne zdi? 🙂
To kar človek razvija v ničemer ne spremeni osnovnih dejstev, ki sem jih zgoraj napisal.
Posodobitve, ki jih Margot omenja, se tičejo zgolj tega kar “človek razvija”, škoda je le, da ljudje niso seznanjeni z osnovnimi dejstvi in potem živijo v posodobljeni zablodi… :/[/quote]

Potemtakem bi moral ti imeti po tem prednastavljenem programu že kar lepo kopico otrok.
Kaj se je zgodilo? Pa ne mi rečt, da ti je organ crknil? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A s tabo? :O
Saj imaš ti tut organe, mar ne? 😉
Kolikor se spomnim so se ti kar lepo razvili…. 😀

Saj ne vem, a pišem v kitajščini? :/
Kaj ima veze primarna funkcija organov za razmnoževanje, s tem koliko otrok ima kdo?
Dejstvo je, da jih imamo zato, ker omogočajo nadaljevanje vrste in ne zato, ker se nam zahoče telesvat.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

zemlja od vašega nadaljevanja vrste nima velio, manj nadaljujte vrsto, planet vam bo hvaležen…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

na tem mestu se vprašajmo, v čem bi bila škoda, če izumre bitje, ki je tolk z.jebalo naravo, kot človek?

Joj pajk, narava bo šla svojo pot, ne glede na to kolk smo jo ljudje zapacali. Saj menda spet ne živiš v veri, da če bi lepo delali z našo zemljico, bi jo še dolgo imeli in ne bi bilo naravnih katastrof itd.
Otroci so največja ljubezen.

več boste imeli otrok, revnejši bodo, hodili bodo drug po drugem za košček kruha, kot v afriki, Evropejci živimo bolje od večine sveta ravno zato, ker NE mislimo, da so otroci največje bogastvo…

Hočeš povedat, da si ti požrl pamet celega planeta zato je nesmisel se drugim borit zanjo?
A da planet ne prenese še več ljudi? Ti to dobivaš podatke direkt od matere zemlje al ti prišepnejo iz onostranstva?
Ej, da te niso zgolj kakšne “reklame” zavedle? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma prenese planet marsikaj, itak pa bo človepštvo izginilo v jedrski vojni, zato je debata malo nesmiselna.

Kero psihopatsko razmišljanje. A se kdaj nasmejiš? Mislim na iskren smeh, ne bebavo hihitanje.

Resen sem kot srčni infarkt. To, če se vam bjondam zdijo moje izjave grozne, ni moj problem. Človek bo na zemlji bistveno manj časa, kot so bili dinozavri, ki so mend aživeli kot vrsta celo 100 milijonov let. Smo pač agresivna vrsta.

Saj si sprejel smrt. Lahko se pomiriš.

Pa kaj? A nisi ravno prejle ugotovil, da nima smisla drugim soliti pameti kako živijo. Spomin zlate ribice? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič nič. če privoščite svojim otrokom revščino, se kar razmnožujte.

Slabo izgovor za tvoje nize neuspešnosti za nadaljevanje roda. Aja, ti tega nočeš, ker želiš biti samski. Pravtako ne želiš življenja. Tudi ne priznavaš, da so lahko ljudje kljub svoji majhnosti srečni in veseli.

Ja Spider saj to so kapitalistične sanje, ljudje z otroci, tak bo delal karkoli:) Mnogo podjetnikov se razveseli naraščaja delavca, saj pravi “uu, sedaj bo dobro delal”, ker bo moral… Ogromno deklet se odloči za prostitucijo takoj po porodu, še z raztegnjenim trebuhom se grejo prodajat, saj po porodu, če ne že velikokrat prej, moški zapustijo žensko, neporočeno seveda, saj “papirja” ne potrebuješ, če se imata rada oz. vsaj tako razmišljajo oz. so naplahtane sodobne ženske. Potem je pa tudi veliko moških, sploh starejših, k ima na izbiro ali lačne otroke doma, umazane planice ali pa vsaj zasilni kruh doma in opravljanje najnižjih človeških del, če je treba. In pot je enosmerna. Če je sila moraš vzeti vsako delo od tam pa večinoma ni več izhoda, saj te na razgovoru povprašajo po prejšnjih/trenutnem delovnem mestu in če opravljaš dosti manj kvalificirano delo kot je tisto za katerega se poteguješ se samo križajo. Tako da otroci, če nimaš že dobro postlano in/ali vsaj dovolj rezerve, da si lahko poiščeš drug vir, je enosmerna pot v suženjstvo. Ne vem kako današja generacija okoli 30let, brez premoženja, brez kakšne (redke in dologoročno) zaposljive izobrazbe/kariere/lastnosti sploh upa imeti otroke, razen če se vnaprej odloči, da ga bodo fafali za topli obrok, če bo sila. Z otroci si bistveno manj mobilen, fleksibilen. Tako da razmnoževanje je oteženo sedaj, če nočeš biti suženj. Samski so dosti bolj mobilni, fleksibilni, sploh moški, ki smo praviloma hitro zadovoljni. Samski moški kaj potrebuje? Matkič stil, malo družbe, prihodke ravno za stroške, pivo, internet, višek pa sem pa tja opcijsko zapravi, če ostane… Če se odločiš za družino pa to ni več izbira ampak nuja.. Sploh če dobiš današnjo žensko, ki skupaj s prijateljicami tekmuje v potrošništvu, to je jama brez dna. Dec rab kaj? Spodnjo belo majico, natikače, pivo in TV daljinec. Ženska rabi pa hišo, 2avta, vikenda, potovanje okoli sveta, obleke, čevlje, plašče, čevlje, plašče, čevlje, plašče..
Dosti descov nad 55let jamra “da bi vedel se neb poročil”.. praktično je to edini nasvet k ga dajejo mladcem “samo ne poroči se in dobro se ti bo godilo” 🙂 Praktično je v današnjih časih izbira ali boš svoboden, fleksibilen, mobilen a brez otrok, morda brez stalne ženske ali pa boš imel ženo/otroke in boš v službi nastavljal rit, fafal.. prav velike cene ne moreš imeti če se ti mudi zaposlitev, bi naredil karkoli za minimalca… nekaj v tem stilu, srečno novo leto ;D

In zato si ti zdaj tako žleht, ker nisi izpolnil lastnega smisla ?
Čas neusmiljeno teče, ljudje se staramo in bližamo koncu…In kdor v svojem življenju ni ničesar ustvaril, se vedno bolj sprašuje v čem je sploh bil smisel njegovega življenja.

Čas neusmiljeno teče, ljudje se staramo in bližamo koncu…In kdor v svojem življenju ni ničesar ustvaril, se vedno bolj sprašuje v čem je sploh bil smisel njegovega življenja.[/quote]

Menim da bolje takšno spraševanje kot samozavajanje da je nekaj smisel kar sploh ni 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako je ko maš enkrat otroka/e ni več tvoja volja ker prvo gledaš na otroka, da bo mel za jest, za pit, da mu bo toplo, da bo mel vse kar rabi za šolanje potem itd… si dosti bolj podvržen in dojemljiv za vse oblike sleparjenja lastnikov kapitala…

Otroci so spone človeštva ki je delovno aktivno, ker brez njih bi se marsikomu prej odtrgalo in bi koga zaštihal sploh v Sloveniji, zdaj pa tuhtajo na otroke.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Čas neusmiljeno teče, ljudje se staramo in bližamo koncu…In kdor v svojem življenju ni ničesar ustvaril, se vedno bolj sprašuje v čem je sploh bil smisel njegovega življenja.[/quote]

Menim da bolje takšno spraševanje kot samozavajanje da je nekaj smisel kar sploh ni :)[/quote]
Vsak ima svoj smisel. Če se človek ubada z nesmiselnostjo, potem ni našel ali realiziral lastnega smisla in ne mojega.
Mogoče je pa tudi njegov smisel tisto, kar mu najbolj gre na živce, ko mu drugi govorijo kaj je pravi smisel. 🙂

Jaz sem ustvaril kapital, v denarju in nepremičninah in vse, kar sem ustvaril, bom zapravil v času lajfa za svoje potrebe. A nisem baraba?

Ma daj nehaj težit. Nisem ti jaz kriv, če ne uvidiš edine ersnice, da naše življenje nima smisla, zato si moramo smai najti kvazi-smisel, zato je čist vseeno, kajd elaš v lajfu, delaš pač, kar ti paše, na koncu itak greš pod rušo in za tabo ničesar ni, niti s eposmrtno en boš ničesar spominjal, ekr ne obstaja nobena duša.

Ma daj nehaj težit. Nisem ti jaz kriv, če ne uvidiš edine ersnice, da naše življenje nima smisla, zato si moramo smai najti kvazi-smisel, zato je čist vseeno, kajd elaš v lajfu, delaš pač, kar ti paše, na koncu itak greš pod rušo in za tabo ničesar ni, niti s eposmrtno en boš ničesar spominjal, ekr ne obstaja nobena duša.[/quote]
Le zakaj živali nimajo težav z nesmiselnostjo in ne delajo samomorov zaradi nesmiselnosti lastnega življenja ?
So bolj pametne od človeka in zato vsaka najde svoj smisel ?

Jaz sem ustvaril kapital, v denarju in nepremičninah in vse, kar sem ustvaril, bom zapravil v času lajfa za svoje potrebe. A nisem baraba?[/quote]
Ne. To je tvoja stvar, kaj boš naredil.

Samomore delajo ljudje, ki so obupali v zasledovanju svojega smisla, če bi pravočasno sprevideli, da življenje nima smisla, ne bi delali samomora, ker pa mislijo, jaz MORAM to, ono, obupajo. Ničesar ne rabiš, moraš samo umreti, zato je brezveze se obremenjevati z življenjem.

Samomore delajo ljudje, ki so obupali v zasledovanju svojega smisla, če bi pravočasno sprevideli, da življenje nima smisla, ne bi delali samomora, ker pa mislijo, jaz MORAM to, ono, obupajo. Ničesar ne rabiš, moraš samo umreti, zato je brezveze se obremenjevati z življenjem.[/quote]
Če ničesar ne rabiš, ne rabiš niti delati, jesti, dihati…..:)
Zakaj potem ti ustvarjaš nek kapital, če ničesar ne rabiš ?

Za življenje je marsikaj treba, ker življenje obstaja le pod določenimi pogoji. Kdor ne zna živeti, ne more biti zadovoljen in zato ne vidi smisla in ker ni smisla, človek umre.
Nesmiselne stvari vse propadejo. Pač, naravna selekcija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close