Babe se dajte pri mamah pozanimat, kako so si dedca našle
Naravna selekcija je, da VSAK človek umre. je čist vseeno, kaj je v življenju počel. To ti dopovedujem. menda ja ne misliš, da boš ti ubežal naravni selekciji.:))))
Ravno to ti ves čas pravim, stvari, ki jih delamo, imajo vrednost le tukaj in sedaj, zato se je brezveze obremenjevati s smislom, ker ga ni, vsak pač dela to, kar mu ustreza. Ni pa še nihče zaradi smisla ubežal tvoji naravni selekciji.
Pa kdo bi imel deca, ki samo ”hoče” otroke zanje pa po tem ne skrbi?
Eh….
Ma daj nehaj težit. Nisem ti jaz kriv, če ne uvidiš edine ersnice, da naše življenje nima smisla, zato si moramo smai najti kvazi-smisel, zato je čist vseeno, kajd elaš v lajfu, delaš pač, kar ti paše, na koncu itak greš pod rušo in za tabo ničesar ni, niti s eposmrtno en boš ničesar spominjal, ekr ne obstaja nobena duša.[/quote]
Spider ti si pravi Gekko 🙂
01:13:01 We are smart enough not to buy into the oldest myth running-love.
01:13:06 Fiction created by people to keep them from jumping out of windows.
http://www.subzin.com/search.php?title=Wall+Street&title_id=M102565e3b&q=jump&search_sort=Popularity&genre=-1&type=All
Ne mislim tega, da ne bom umrl. Niti nimam želje po večnem življenju.
Zaenkrat velja, da bomo vsi umrli. Lahko pa bo človek kdaj premagal smrt in preprečil staranje celic.
Kmalu bo možno serijsko, s pomočjo genske tehnologije, izdelovati nadomestne organe in jih zamenjati.
Zato ni ravno čisto vseeno kaj človek počne, saj s svojimi dejanji puščamo nek pečat v sami evoluciji. Nekateri bolj, drugi manj.
In smisel ni to, da se obremenjuješ s tem, kaj bo po tvoji smrti, ampak kako čimbolj zadovoljivo in kreativno, izpolniti svoje življenje.
Več kot občutimo sreče, zadovoljstva in ljubezni, bolj smiselno je življenje.
človeku je evolucija odredila 70 – 90 let. približno. Želve ( ene ) živijo 2oo ali več elt. Tolk o pomembnosti človeka.:))))
To bo prvi stadij konca človeštva. naslednji bo, da bo ljudi preveč in potem jedrska vojna.
Menim da bolje takšno spraševanje kot samozavajanje da je nekaj smisel kar sploh ni :)[/quote]
Vsak ima svoj smisel. Če se človek ubada z nesmiselnostjo, potem ni našel ali realiziral lastnega smisla in ne mojega.
Mogoče je pa tudi njegov smisel tisto, kar mu najbolj gre na živce, ko mu drugi govorijo kaj je pravi smisel. :)[/quote]mislim da cloveku, ki ne vidi smisla, nima smisla karkoli pojasnjevati. Razen, ce je nekdo sam na istem, se lahko malo potolazita skupaj.
Narobe si vir navedel, prosim da popraviš.
To, če si ti domišljaš, da ima tvoje življenje višji smisel, še ne pomeni, da je to res.
O kako so vezani tipčki obremenjeni z mano. Robi, matjažko, on, kar trije so blazno obremenjeni z mano.
Matjažko tako ne more, da ne bi odpiral tem o meni. Če ne odpre teme o meni, me seveda v večini postov omenja pa, če sodelujem v debati ali ne. Robi še po drugih forumih omenja mene, ne more da ne bi. Oba menda srečno vezana. Če kdo to verjame. On k sreči ni tako obseden z mano. Ga pa muči vsaka ženska, ki noče imet otrok. Še dobro, da me ne zasleduje povsod naokrog kot prej omenjena tipčka.
Zakaj vas pa tako mori, če ženska ne želi imeti otrok?
Spiderja to prav nič ne muči. Vi trije, ki ste pa bojda v srečnih vezah pa take težave z ženskami brez otrok? Pa saj vendar imate partnerke? Zakaj vas tako mori, če so ene ženske samske? Pa saj menda imate otroke a jih nimate, torej vas ne sme motiti, da neka ženska pa ne želi otrok.
Matjažko je še tako nepismen, da trdi, da želim biti samska. Matjažko, le je si ti to prebral? O čem ti to pišeš?
Veš je razlika, če ženska napiše, da ne želi imet otrok. Aja, saj razumem. Ti smtraš v stilu, da ženska želi otroka za partnerja, takega kot si ti. A ne? Torej, da bi ženska skrbela zate kot, da bi ti bila mama. Ja, razumem te sedaj.
To, če si ti domišljaš, da ima tvoje življenje višji smisel, še ne pomeni, da je to res.[/quote]
No, enako potem velja tudi zate, če si mogoče domišljaš, da ga tvoje življenje nima. Še ne pomeni, da je res. 😉
No, če kdo misli, da smisla ni, potem to še ne pomeni, da ga res ni.
Če kdo misli, da duše ni, potem to še ne pomeni, da jih res ni.
Če kdo torej verjame, da je samo telo.. ja ok. To še vedno ne pomeni, da v tem telesu ne domuje duša.
ki po smrti gre v svet svetlobe… in čaka da se ponovno reinkarnira. tudi če kdo v to ne verjame, še ne pomeni, da ni res. Če nekaj ne vidiš, še ne pomeni, da ne obstaja. Skratka, v novem življenju, novi reinkarnaciji imaš možnost osvajat lekcije naprej… Ja, malo me je navdihnila knjiga Regresija v prejšnja življenja in bi šla probat. Moram samo poiskat, kdo se tu s tem ukvarja, če se sploh??
Forum je zaprt za komentiranje.