Babe se prehitro postarajo
Staranje kože je tudi genetsko pogojeno. Moja tašča je že 30 let ista, ima isto zgubano kožo, ker se je pri 50-ih zelo postarala , sedaj je pa skoraj ista, le odtenek kože postaja sedaj bolj pepelnat. Moja mama in stara mama imata pa zelo gladko kožo, tudi oče zgleda precej mlajši. Vsi doma smo bolj vitalne postave. Sama imam 47 let, ko to povem ljudem, jim postane nerodno, ker vsi mislijo da imam pod 40 let. Sem pa vedno malo naličena, paše mi maskara, brez nje ne grem nikamor. Imam lepo vitko postavo, debelost ljudi zelo postara. Pa živim zelo stresno in imam ogromno dela in odgovornosti, sem lastnica podjetja. Malo ljudi ima tako hud tempo kot jaz.
Pojma nimaš.debelost ne dela gub debelost jih napne.gube dela hujšanje.suhice so veliko prej zgubane odvisno je ful od načina življenja in skrbi za kožo sonce je pa itak najhujši sovraznik
[/quote]
Napisala sem da debelost postara ljudi. In za tem stojim. Nihče ne govori o presušeni presuhi ženski, jaz imam 170 cm in imam 60 kg, torej čist prav. Nimam pa gub, ker kožo negujem.
Napisala sem da debelost postara ljudi. In za tem stojim. Nihče ne govori o presušeni presuhi ženski, jaz imam 170 cm in imam 60 kg, torej čist prav. Nimam pa gub, ker kožo negujem.
[/quote]
Če kožo negujes ne ustaviš gub .lahko imaš le lepšo kožo.med negovanje spada osnovna nega predvsem pa sončna krema ki je najbolj pomembna
Mah..vsi se staramo. Saj to je point. Ne bi bilo lepo in fer, da mlad in lep umreš 🙂 Kdor razume delovanje človeškega telesa, se s tem nima časa obremenjevati.
Meni je lepo videti drugačen obraz, gubice, sive, kako se vse spreminja. Kot letni časi…vse ima svoje obdobje. Telo Je oddelalo svoje in sva skupaj ustvarila čudovito zgodbo, spomine, dogodivščine. Sedaj malo drugačne, a še vedno prekrasne. Do zadnjega izdiha..
Vaš link
Popravljene so
Eni ljudje imajo tak baby face. Imam sodelavca, star je 60 let, zgleda kot mulc. Resno . Tudi ena kolegica ima tak obraz, kot ena punčka, pa ima krepko čez 40 let. In ne ni popravljena, ženska dela na pošti in ima skoraj minimalno plačo, nima denarja za popravke. Po drugi strani pa so se zelo postarale sošolke, ki so bile v OŠ zelo razvite in so jih fantje obletavali. Je pa res kar pravi ena zgoraj, debelost zdaleč najbolj postara. Res ne smeš biti presuh, ker potem zgledaš ko presušena mumija, ampak da imaš povprečno težo, takoj deluješ mladostnejse
Se pa vsi staramo, to je del življenja.
Najbolj je važno , da je ženska zabavna , da se zna šalit , da ima fantazijo , potem pa leta in izgled nista kaj pomembna . Nekoč sta sedeli pred domom upokojencev dve starejši gospe . Pridrvim s kolesom in ju prosim če malo popazita na kolo . ker sem pozabil ključavnico in samo na kratko stopim do očeta . Potem pa ena kot iz topa : Ni problema , bova že midva našli nekoga , da vam ga bo ukradel . Vrhunsko. Ostal brez besed . Kakšna fantazija. In to šteje , ne pa gubice ….
Ko sem prišel nazaj sem še malo podebatiral z gospo – izjemno razgledana …
Moj ata ima mojo mamo še zdaj rad in mu je mama najlepša. Pa sta že oba čez 50 in 60 in mama je daleč daleč od manekenke.
Jaz se pa danes sprašujem, zakaj sem se rodila v svetu, kjer se zdi da je res nemogoče najti pravo in iskreno ljubezen, vsepovsod sama površinska pleharija ljudi, v stilu kot tip, ki je napisal objavo na forumu. Pa pri 35 se vedno izgledam za 25.