Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Babe se prehitro postarajo

Babe se prehitro postarajo

Staranje kože je tudi genetsko pogojeno. Moja tašča je že 30 let ista, ima isto zgubano kožo, ker se je pri 50-ih zelo postarala , sedaj je pa skoraj ista, le odtenek kože postaja sedaj bolj pepelnat. Moja mama in stara mama imata pa zelo gladko kožo, tudi oče zgleda precej mlajši. Vsi doma smo bolj vitalne postave. Sama imam 47 let, ko to povem ljudem, jim postane nerodno, ker vsi mislijo da imam pod 40 let. Sem pa vedno malo naličena, paše mi maskara, brez nje ne grem nikamor. Imam lepo vitko postavo, debelost ljudi zelo postara. Pa živim zelo stresno in imam ogromno dela in odgovornosti, sem lastnica podjetja. Malo ljudi ima tako hud tempo kot jaz.

Pobč, najprej svojo fotko priloži, da vidimo, kako deklino bi ti pripisali. Jajčke si ti kar na lutki prazni, ostaja večno napeta, če jo dobro napumpaš 😇.

Stara sem 50 let, ljudje mi prisodijo max 40, brez botoksa, šminke,…. mladcev se komaj rešujem, taki bedaki kot ti pa me nikoli niso zanimali, verjetno tudi žalostno izgledaš, vsepovsod, zato pa taka zahrenjenost 😁

Ni vidis moj problem pa je, da pri 30ih zgledam kot, da jih imam 15 in moram stalno osebno kazat. Očitno sem moški. 🙂
Če te tok izgled moti ji daj vrečko na glavo. Ubiješ dve muhi na en mah, ona ne vidi tebe, ti ne nje. Happy ending pun intended.

Lepo govoriš ti o svoji materi. Dobro te je naučila.

Pojma nimaš.debelost ne dela gub debelost jih napne.gube dela hujšanje.suhice so veliko prej zgubane odvisno je ful od načina življenja in skrbi za kožo sonce je pa itak najhujši sovraznik

Spet ena ki se vazi kako je večno mlada.in kako jo vsi hvalijo.kr vsak teden se mladice vazijo na monu.hahaha. iskanje pozornosti?sprijaznite se let ne moreš skriti resnica je ta da ne znajo vsi oceniti dejanske starosti

Vidim sama da vse tiste ki so se kot najstnice veliko ličile in pretiravale z vsem tem da so že pri 30 zelo postarane videti. Pa te ki dosti kadijo(rumeno med zobmi) in tudi pijejo(koža rumena). Pa pretiravanje s solarijem, postane koža stara in zgubana. Vse vpliva.

Pojma nimaš.debelost ne dela gub debelost jih napne.gube dela hujšanje.suhice so veliko prej zgubane odvisno je ful od načina življenja in skrbi za kožo sonce je pa itak najhujši sovraznik
[/quote]
Napisala sem da debelost postara ljudi. In za tem stojim. Nihče ne govori o presušeni presuhi ženski, jaz imam 170 cm in imam 60 kg, torej čist prav. Nimam pa gub, ker kožo negujem.

Kaj pa predsednica evropske unije? Meni je izredno lepa, ima min Make up, urejeno frizuro. Ni res da se vse ženske lepe le kot mlade, jih poznam par, ki so se razcvetele šele kasneje.

Napisala sem da debelost postara ljudi. In za tem stojim. Nihče ne govori o presušeni presuhi ženski, jaz imam 170 cm in imam 60 kg, torej čist prav. Nimam pa gub, ker kožo negujem.
[/quote]
Če kožo negujes ne ustaviš gub .lahko imaš le lepšo kožo.med negovanje spada osnovna nega predvsem pa sončna krema ki je najbolj pomembna

Kako zenska ne vidi samo sebe, da pretiranje s fitnesim ne naredi nic dobrega. Saj zgleda, kot en tip! Roke cisto moške. Tudi v faco že deluje, da je na kakih steroidih. Ko tranzvestit.

Mah..vsi se staramo. Saj to je point. Ne bi bilo lepo in fer, da mlad in lep umreš 🙂 Kdor razume delovanje človeškega telesa, se s tem nima časa obremenjevati.

Meni je lepo videti drugačen obraz, gubice, sive, kako se vse spreminja. Kot letni časi…vse ima svoje obdobje. Telo Je oddelalo svoje in sva skupaj ustvarila čudovito zgodbo, spomine, dogodivščine. Sedaj malo drugačne, a še vedno prekrasne. Do zadnjega izdiha..

Vaš link
Popravljene so

Eni ljudje imajo tak baby face. Imam sodelavca, star je 60 let, zgleda kot mulc. Resno . Tudi ena kolegica ima tak obraz, kot ena punčka, pa ima krepko čez 40 let. In ne ni popravljena, ženska dela na pošti in ima skoraj minimalno plačo, nima denarja za popravke. Po drugi strani pa so se zelo postarale sošolke, ki so bile v OŠ zelo razvite in so jih fantje obletavali. Je pa res kar pravi ena zgoraj, debelost zdaleč najbolj postara. Res ne smeš biti presuh, ker potem zgledaš ko presušena mumija, ampak da imaš povprečno težo, takoj deluješ mladostnejse
Se pa vsi staramo, to je del življenja.

Moja je po 30++ letih še kar uporabna, čeprav so nekarteri organi spremenili lokacijo. Ampak tudi moji organi niso več tisto kar so bili………………………………..

Moja je po 30++ letih še kar uporabna, čeprav so nekarteri organi spremenili lokacijo. Ampak tudi moji organi niso več tisto kar so bili………………………………..
[/quote]

So nove lokacije zaradi gravitacije?

Kup si barbiko pa jo natepavaj

Večna princesa večnosti je večno mlada. Ona je večna. Moram biti izredno previden kaj pišem. Ona prekontrolira vse moje tekste. Pred njo se ne da absolutno nič skriti. Vse vidi in vse ve.

tudi z minimalno se lahko popraviš.saj ni tako drago.sploh sedaj ko lahko na obroke do 2 leti…
npr: polnila drzijo tudi 2 leti.neko povpreččje je 1 leto.za uravnavanje stanja je pa dobrih 3000 evrov na leto.botoks je malo dražji…

Srečna sem, da sem stara, pred 10 leti bi skoraj umrla, pismo, od takrat znam cenit življenje in ponosna sem na svojo starost, ne sramujem se je.

Najbolj je važno , da je ženska zabavna , da se zna šalit , da ima fantazijo , potem pa leta in izgled nista kaj pomembna . Nekoč sta sedeli pred domom upokojencev dve starejši gospe . Pridrvim s kolesom in ju prosim če malo popazita na kolo . ker sem pozabil ključavnico in samo na kratko stopim do očeta . Potem pa ena kot iz topa : Ni problema , bova že midva našli nekoga , da vam ga bo ukradel . Vrhunsko. Ostal brez besed . Kakšna fantazija. In to šteje , ne pa gubice ….
Ko sem prišel nazaj sem še malo podebatiral z gospo – izjemno razgledana …

Ce so ti tako ogabne “babe” nad 25 let si pa pac zbiraj take pod 25.. kje je problem? A ne gre? 😂

Moj ata ima mojo mamo še zdaj rad in mu je mama najlepša. Pa sta že oba čez 50 in 60 in mama je daleč daleč od manekenke.
Jaz se pa danes sprašujem, zakaj sem se rodila v svetu, kjer se zdi da je res nemogoče najti pravo in iskreno ljubezen, vsepovsod sama površinska pleharija ljudi, v stilu kot tip, ki je napisal objavo na forumu. Pa pri 35 se vedno izgledam za 25.

Oče vidi v mami še vedno tisto dekle, ki jo je nekoč spoznal, prekrasno dekle.
V večnem iskanju prave in iskrene ljubezni. Kaj bi to bilo?
Napisali ste, da pri 35 se vedno izgledate 25. Meni je vseeno, tudi če izgledate 90.

New Report

Close