Babe se prehitro postarajo
Vse je odvisno največ od genetike. Nismo vse ženske po 40-em nikakve, sama imam zelo lepo postavo, nisem presuha, ampak ravno prav, kožo imam praktično brez gub, ker imam razne serume, olja za vlaženje. Koža se stara ker je suha, zato jo jaz hranim z olji. Puder mi pomaga da ohranim vlago. Solarija ne uporabljam, na soncu sem veliko, ker imamo čoln in preživimo tam dosti časa. Vedno dam nase nekaj, sem lepo oblečena, imam čiste lase in vsaj malo make upa. Vse te preobrazbe žensk so meni smešne, vsaka je lahko lepotica, samo ljudje se zanemarijo. Tudi v soboto imaš lahko lepe čiste lase. In tako kot ena zgoraj pravi, tudi sama delujem dosti mlajša.
Moške spolne privlačnosti se ne ocenjuje po fizičnem izgledu, žensko spolno privlačnost pa po njenem fizičnem izgledu oz. po lepoti. In kdaj je ženska najlepša? Ko je v maldih letih in najbolj plodna.
Veliko žensk skuša “zavrteti čas nazaj” z lepotnimi operacijami, s katerimi bi izgledale maljše. Želijo se približati nazaj k tisti “mladosti”, medtem ko moški po takih operacijah večinsko ne posegajo (morajo biti res metroseksualci oz. nekaj mora biti z njimi “narobe”). Moški po 40-tem recimo ima že prve gube, eni več, eni manj, pa se noben ne sekira. Ga lahko naredijo še privlačnejšega. Se stara kot vino, če skrbi za osnove, kot sta higiena, šport. Ženske pa že pred 40-tim večinoma že vidno “odcvetijo”. Njihove gube, staranje in gravitacija jih ne naredijo spolno privlačnejših. Ženske se ne starajo kot vino, ampak kot mleko.
Problem zdaj pa je ta, da “ovenela” samska ženska, ki je stara 30+, 40+, kar naenkrat ne more več dobiti kvalitetnega alfa samca, kot ga je lahko v svojih 20. letih. Ne govorim za eno noč, tisto je poj*** pa odj***. Govorim za vezo in nekaj dolgoročnega. Zato ker so najboljši moški (možati, kvalitetnega izgleda, pospravljeno podstrešje, morda celo z dobro plačo) orientirani k najbolj spolno privlačnim ženskam, ki pa so ženske v 20. letih.
Potem je tu še psihološka plat. Ženske 30+, 40+ imajo že precej prtljage, pa še kakšnega otroka, sploh če so ločene mamice, samohranilke. S tem se dedcu ne da ubadat. On hoče svežo, neobremenjeno, mlado. Ne drži, da bi morali moški biti v vezi z žensko podobne starosti.
Največja napaka, ki jo lahko stori ženska v svojih 20-tih, je, da ne najde svojega alfa samca, s katerim se bo ustalila. Po 30-tem letu se ji bodo možnosti vedno bolj drastično ožale. Alfa samci, kvalitetni moški, razni premožni moški itd. je ne bodo nikoli več tako oblegali kot v njenih 20. letih. Grda resnica je, da po 30+ letu samskim ženskam ostajajo le še “ostanki”. Alfa samca lahko dobi, ampak za eno noč, za kaj več ne. Zato pa so samske ženske srednjih let vse kisle. “Kam so šli vsi dobri moški? Zakaj noben več ni resen?” se sprašujejo. Odgovor na njihova vprašanja sem vam zapisala zgoraj.
A si fu…jen a se delas fu…knjenega. to kar pises sploh ne drzi. Meni je vsec zenska ki ima 43 let izgleda jih pa vec kot 5 let manj. Ima otroke. Postavo ima v nulo. Mladostnega videza. Da se lahko skrije 25 letnica.
[/quote]
A veš da tudi vsi moški niste enako kvalitetni. Mogoče pa te 25-letnica ne bi niti pogledala. Težko sodim, ker ne vem kakšen si. Vem pa da je danes veliko lolekov med moškimi. To so ostanki, ki ostanejo 43-letnicam.
To ja to in ne vem ko 20 letnica zbere rajš 40.letnika se vidi da je brez izkušenj in vidi njegov denar ma da sem jaz 20 letnica zberem vrstnika ker tole je istina živa impotentnost. Tip še ne 30 star take težave s tem. 36letnik isto komi kaj bilo iz njega in 43letnik nimamo besed in zgodbe podobne vsebine od mnogih pupic povedane ma mamamia. ma 30 jih imam in da rečem kerega bi mela 40.letnika ali 25.letnika. Je za ugibat da 25.letnika ni ane.
Fotografijo lahko direktno prilepite na forum, ki mora biti širine in višine manj kot 1024 pikslov. Na Shrani si lahko fotografijo zmanjšate, če je prevelika. Tu pa kliknete na ikono vstavi sliko in v sredino Prilepite link, ki ste ga dali: http://shrani.si/f/3i/Y6/dcQCAKf/20201122131540.jpg Slika je prevelika(1080×1351) zato jo je treba zmanjšati na širino 800 pikslov.
[img]http://shrani.si/f/3i/Y6/dcQCAKf/photo.jpg[/img]
Hahaha, kakšen butast problem😃😃.
Meni se zdi, da je ravno obratno. Moškim zraste vamp koža posivi, ker ne gredo nikoli ven ampam čepijo pred računalnikom in tv, hkrati pa mislijo da so še vedno stari 20😃.
Zato sem si našla takšnega, ki ne čepi pred računalnikom in tv in je malenkost mlajši od mene😃😃. Tvoj problem je rešljiv samo moraš še sebe v ogledalo pogledat!