Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Babe se prehitro postarajo

Babe se prehitro postarajo

Odgovor na objavo uporabnika
Prekletstvo življenja, 22.11.2020 ob 10:34

Žalosti me, da je večina žensk od 30 let (kakšne tudi že malo prej) tako postaranih in s tem grdih in neuporabnih. Čemu je bog ženske že tako zgodaj onemogočil. Mogoče se vam zdi to smešno kar govorim, ampak težko je fuXat zensko, ki je ze ovenela. Tisto kar je pametnega na izbiro je samo tam med 18 in 25 let. Usranih 7 let je bog namenil ženski naravne lepote.

Saj jaz štekam ženske, da z botoksom, ličili in nevem čem vsem probajo nategovat mati naravo in tipe, češ da so še vedno mlade in lepe, ampak lejte to je tako, kot da bi jaz vzel denar iz monopoly škatle, ga vtakni v denarnico, in svet prepričeval da sem bogat moški. Valda da to ni to.

Ženska, naj bo še tok namazana in plastična. Ko si v živo poleg nje in jo vidiš od blizu, fuXaš, se ne moreš samega sebe prepričat v to da ma sam 20 let.

Škoda da niso ženske večno mlade. Ali pa da bi ta naravna mladost vsaj dlje časa zgledala na njih.

Če bi moral izbirat met 22 letnico in 35letno nališpano in nabotoksano babo, me sploh ne sprašujte katero bi si izbral raje.

HVALA BOGU, da je vse minljivo, da se ženske postarajo in da narod prej ali slej pogine. Nočeš si niti predstavljati kako bi bilo, če bi bile stvari večne, zato ne govori takih strašnih stvari.

Odgovor na objavo uporabnika
Sandrica43443, 22.11.2020 ob 11:42

In kaj predlagas da zdaj naredimo vse 30,+ stare? De ubijemo?

To ravno ne, samo v javnosti se pa tudi ni treba kazat.

Opažam, da se moderne ženske hitro postarajo, se zredijo, skrajšajo lase, ne ljubi se jim urejat… že pri 25 se začne, pri 30 je opazno, 35+ pa sploh nočem govorit.

Tudi moderni moški se radi zapustijo, postanejo debeli, plešavi, a občasno vidiš kake ki so še v redu.

Moram pa do Slovenk biti bolj kritičen, ker npr. Rusinje, Belorusinje, Tajke pri 30+ izgledajo neprimerno bolje. Je pa pri teh težava bolj pri obnašanju

New Report

Close