Babe sploh ne marajo mišic
Mišice so fuuuj. Važna je notranjost, srček pa to
Popolnoma normalna reakcija. Če se tip napihuje okrog brez majice, bo spoznaval samo plehke kokoške, ki se bodo hihitale ob tipanju bicepsov. Enako kot če greš ven in vsako vprašaš če ti da ko ji plačaš pijačo. Od obeh bodo normalne punce bežale, onadva bosta pa jokcala, kako so vse ženske kešpi*ke in neumne. Zbeni znano, ane? :)))
Drugih atributov pač nimate, da bi prepričali normalno uravnovešeno žensko.
Dunajska klasika, zaradi takih cenenih tem brez globine, se ljudem ne ljubi deliti mnenje, fiksne ideje, ko definirate specifične želje nekaj milijard ljudi z nekaj besedami. Enim je pomembno, drugim manj, tretjim nič in še sto kategorij je lahko vmes, ki teknejo očesu vseh žensk na Zemlji, ane?
Ja vem, če preveč teoretiziraš izpadeš babam dolgočasen in proti temu se ti boriš že celo življenje.
Nekulturni hoče na vsak način prepričat svetovno javnost, da ženske ljubijo zabite tipe z velikimi mišicami. Samo zakaj mu vsaka po 14 dnevih pobegne še ni pogruntal. :))))
Če mi že mi šele po parih letih. Medtem k tale bednik niti do zmenka ne more pridt.
Vsaka komentar tu le je teoritiziranje, le da moje vsaj delno odraža realnost.
In ta tvoj bednik je imel več komentarjev in ogledov v spoznavnem oglasu kot ti v vseh veleumnih naslovih tu. Še sreča, da ima Lepolaska vedno voljo, da te zabije tu pa tam (čeprav si zabit že dovolj), sicer bi si temo poleg tebe ogledal le še admin.
In ne mi o bedi, ker v cca desetih mescih tu imam slabih 150 objav pa še to zelo ciklično razporejenih, zdaj pa seštej vso tvoje nekajkratno dnevno lajanje tu in pomnoži to z nekaj tisoč dnevi sranja po tem forumu in potem povej kdo je bednik in kdo mogoče ima kaj od reale.
SpecialOlympics:”In ta tvoj bednik je imel več komentarjev in ogledov v spoznavnem oglasu kot ti v vseh veleumnih naslovih tu.”
No ja, old school monovci bojo vedl, da to ni res. Te dni pač manj časa vlagam v te bedarije.
Na začetku niso vedeli s kakim pacientom imajo opravka in so ti probali objasniti; ni pomagalo razsvetlili mračne duše nekulturne.
Mračne duše nekulturne, wau kok lepo se izražaš, zihr jim kr prhaja od tega.
meni vsaka reče, da se je napalila na mene zaradi jajc z možgani ☺
Forum je zaprt za komentiranje.