Babe tudi tukaj sem :))))!!!!
No, naj se udeležim debat še jaz.
Vidim, da ste si našle kotiček za sproščanje svoje energije, vendar naj vas opozorim, da za celo omrežje veljajo enaka pravila.
Tudi na tem forumu se mi ne boste mogle izogniti, da ne bi kaj pobrisal ali opozoril, seveda pa je debata lahko veliko bolj sproščena kot drugje, samo nikar sovražnosti, pluvanja, posmehovanja in neumnih nevmesnih sporočil.
Namen naših forumov, je pomoč, informacije in da kaj izvemo, pa čeprav iz čveka.
veliko prijetnih trenutkov želim.
primož
Huh. Kaj pa je bilo taksnega? Saj malo heca pa res se ni posmehovanje, predvsem, ce se vsi udelezenci znajo pohecati in razumejo meje heca, kakor je videno v postih? Sovraznosti in pljuvanja se ni bilo zaslediti, ali se pac motim?
Kaj pomenijo “nevmesna” sporocila?
Aja, pa se to: kaj sploh delas tle, ce si dedec??? A nismo zdruzno izglasovale spodaj, ko se je pojavil en samcat primerek, da nimate tle kaj iskat? :)))))))))))
Ana
Neeeeeeeeeeee, saj ni nič narobe, samo povedal sem tisti, kar bi moral v uvodnem govoru. Se mi zdi forum res prav prijeten in prisrčen, če boste tako lepo nadaljevale bom zelo vesel :-)))
primož
p.s.
pa dedci radi preberemo, kaj ženske čvekate o njih :-))) Tako bomo vsaj vedeli, kako se moramo obnašati :-))
> Tako bomo vsaj vedeli, kako se moramo obnašati :-))
Saj ne boste. ;))) Saj vam je treba kljub temu, da se vam 100x direktno pove (ne samo, ce prisluskujete, ceprav ocitno od tega veliko vec odnesete :)))), se s prstom pokazat. :)))) Hihi…
AnA,
tako hudo pa spet ni. Mogoče pa smo moški bolj komplicirana bitja in imamo radi vse bolj nedirektno???
Indirektno 🙂
primož
Kdaj bo pa potem prišel Moški čvek??? Me tud rade beremo kaj vi klepetate…
Ja, moski ste najbolj zakomplicirana bitja, predvsem zahtevate, da vas zneske tako razumemo in obravnavamo. :))))) Za zakljucek pa navrzete, da kdo bi nas, zenske razumel, da tako indirektno okolisanimo in da nic jasno ne povemo… hehe… :))))
Ravno v tem je car, a ne? 😉
Ana
P.S. Margaretka: moski ne “cvekajo”. Oni razmisljajo, modrujejo, skratka se pametno pogovarjajo, brez odvecne solate in nakladanja. Ko pa vcasih slisim mojga se “modro pogovarjat” s svojim friendom, je pa hujs kot 2 babi. :)))))))))))))
..ee Primož lepo, da si tud ti tukaj, ampak mene je pa zbodlo BABE…tudi me smo občutljiva bitja..
..a ne bi bilo lepše, Moje damice, ne pozabite na izrazoslovje, kajti Primož ma vas rad!!!!!
cmoka
Moški bodo res mogoče imeli svoj forum, recimo Moška globoka razglabljanja.
:-))
jih bomo vprašali kaj menijo o predlogu 🙂
Bebe ste pa zato, da pride bolj do izraza 🙂 Ampak niti tvoj predlog ni napačen, saj veš, celo življenje se učimo pa neumni umremo.
meni je najboljši rek okoli žensk ta:
Z njimi je težko, brez njih pa ni mogoče.
primož
> jih bomo vprašali kaj menijo o predlogu 🙂
No me pa res zanima, kako se bodo modreci opredeljevali… kako leto bo trajalo, pa samo “maljon” razlicnih mnenj….? :)))))
Sedaj sem pa ze zleht, ne? >:)))) (pa ne mislim slabo). Babe pa cist fajn zveni – meni se ne zdi prav nic slabsalno. Ravno nasprotno: zelo primerno, ker lepo in jasno definira “uporabnisko okolje, _pravice_ udelezenk in _dolznosti/omejitve_ pasivnih opazovalcev”…:))))))))
ana,
tako jaz kličem svoje tri babe doma 🙂 Pa je vedno tudi mišljeno s poklonom, ko izrečem te besede, tako so se navadile, da ne kličem vseh treh naenkrat, ampak rečem:
Ala, Babe, gremo!
:-)))
primož
No vidis, meni tudi prav lepo zveni. 🙂
Mi je pa ob tem padlo v glavo nekaj, kar moram napisat, ker je zelo pozitivno, beri: ali ni to vzoren primer pogovora razlicnih spolov:
– zacetna tema: osnovna delitev na babe in dedce, definiranje nadvlade :))
– vmesna faza: dejmo se haklat na nekaj izrecenega, pa napacno razumljenega
– vmesna faza 2: pojasnilo
– vmesna faza 3: podvprasanja
– vmesna faza 4: dodatno pojasnilo
– vmesna faza 5: predlog
– priblizevanje koncu: mal heca + pojasnilo
– koncna faza: strinjanje.
Joj, ko bi svet vedno takole sodeloval. :)))
…aha…in končno mi je nekdo povedal, kaj sem…FRFRASTA BABA….uf , pa še res je ….ampak , ker imam vse zobe in oba joškota….sem FRFRASTA BABA DE LUX…:))
Primož, upam , da boš tudi telim babam , ki letamo tukaj gor, organiziral kakšno srečanje…hm…ampak dvomim….po moje se boš zbal, ker bi se spodobilo, da si zraven, hehe
Jaz pa se strinjam, da ima izraz “baba oz babe” v naši družbi negativno konotacijo in se mi res ne zdi primerno, da ga nekdo, ki je moderator teh forumov, uporablja za vse nas, ki te forume obiskujemo. Dragi Primož, ne zanima me, kako imaš ti doma urejeno svoje družinsko življenje, ne zanima me, kako kličeš svoje najdražje ženske, zaradi mene jih lahko kličeš tudi “smrekice” ali pa še kaj drugega. Ne dovolim pa si, da mene nekdo imenuje “baba”, ker sem že povedala, da je zame to nekaj slabšalneg. In ne samo zame, za veliko večino.
Torej prosim, če lahko to spremeniš.
Seveda pa je to samo moje mnenje.
Lep vikend želim tebi, Primož, in vsem ostalim ŽENSKAM, ŽENSKICAM, DEKLETOM, MIŠKAM, SRČKOM, DAMICAM,….
Tina
Tina,
ta beseda vsaj pride komu do živega, drugače me sploh ne upoštevate, če želim, kaj doseči.
imate šibke točke tako kot mi, in če drugače ne gre, rge pa tako 🙂
primož
[sub]veliko prijetnih trenutkov želim.[/sub]
tudi jast, vsem skupi,
[sub]veliko prijetnih trenutkov želim.[/sub]
tudi jast, vsem skupi,[/quote]
Kaj si to privlekel ven skoraj 10 let staro temo…:)
Tistih zateženih bab že zdavnaj ni več tu gor.
Smo prerasli svoje vzorce iz otroštva, zato smo zdaj le še plemenite in čuteče duše, ki izražamo svojo altruistično ljubezen. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.